Κυλιόμενο κείμενο

Προτού τα μάτια μπορέσουν να δουν, => Πρέπει να έχουν μάθει να μη δακρύζουν!... Προτού τo αφτί μπορέσει ν ‘ακούσει,=> Πρέπει να έχει χάσει την ευαισθησία του!... Προτού η φωνή μπορέσει να μιλήσει,=> Πρέπει να έχει γίνει ανίκανη να πληγώσει!... Προτού η καρδιά μπορέσει ν’ αγαπήσει,=> Πρέπει να έχει μάθει να μην πονάει!... Μόνο τότε τα μάτια θα μπορούν να δούνε την αλήθεια, το αυτί να την ακούσει, η καρδιά να αγαπήσει κάθε κρίκο της αλυσίδας του μικρόκοσμου, και η γλώσσα θα μπορεί να μιλήσει χωρίς να πληγώσει ούτε έναν απ' αυτούς τους κρίκους του μικρόκοσμου. "Μοναχικός Λύκος" - Μιχάλης I. Γκουντέβενος

Αποποίηση ευθύνης...

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ… , => Δεν ήμαστε δημοσιογραφική σελίδα, και ως εκ τούτου δεν επαληθεύουμε τα θέματα, απλά κάνουμε αναμετάδοση θεμάτων, ειδήσεων, videos, κλπ. και όχι ρεπορτάζ. Για παράπονα, ενστάσεις ή αντιρρήσεις απευθυνθείτε στην ΕΝΕΡΓΗ πηγή της είδησης που υπάρχει στο τέλος κάθε Ανάρτησης και κάθε θέματος (Ο διαχειριστής: Μιχάλης I. Γκουντέβενος)

''Πάμε στοίχημα''

Αγαπητοί αναγνώστες

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ… , => Στείλτε τις απόψεις σας, την ιστορία σας, το θυμό σας, τα παράπονά σας, τα δικάσας θέματα στο email μας: mc-goud@hotmail.com, και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε... ( δεν χρειάζεται να εγγραφείτε!...) (Μιχάλης I. Γκουντέβενος - Διαχειριστής)...

Σχόλια από "Μοναχικός Λύκος"


Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" θεωρεί αυτονόητο ότι όλοι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα σχολιασμού, κριτικής και ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θα θέλαμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν θα δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, ή υβριστικού, ή προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.

Επίσης, σύμφωνα με τις αρχές μας, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Οπότε, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" δεν θα δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τον εκάστοτε συντάκτη τους και το περιεχόμενό τους δε συμπίπτει κατ' ανάγκην με την άποψη της σελίδας μας.


Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Ανεπιβεβαίωτη ευπάθεια zero-day ανακαλύφθηκε στο Adobe Flash Player.

Μια ανεπιβεβαίωτη zero-day ευπάθεια στο Adobe Flash Player χρησιμοποιείται από Angler exploit kit  για την εγκατάσταση κακόβουλου λογισμικού.

Zero-dayNew04.jpg
Μια ανεπιβεβαίωτη Adobe Flash Player zero-day ευπάθεια ανακαλύφθηκε χθες από τον ερευνητή ασφάλειας Kafeine . Το zero-day bug έχει αναφερθεί να επηρεάζει τις τελευταίες εκδόσεις του Adobe Flash Player και έχει φανεί σε κάποιες εκδόσεις του ο Αλιέας Angler exploit kit. Οι αρχικές αναφορές δείχνουν ότι οι εκδόσεις 6 έως 10 του Internet Explorer που τρέχουν σε Windows XP, Windows 7 και Windows 8  επηρεάζονται. Οι πλήρως εκδόσεις patched των Windows 8.1 και το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome φαίνεται να μένουν ανεπηρέαστα.
Η Symantec, θεωρεί ότι αυτό το θέμα ευπάθειας είναι κρίσιμο διότι το Adobe Flash Player χρησιμοποιείται ευρέως και η ατέλεια επιτρέπει σε έναν εισβολέα τη δυνατότητα να υπονομεύσει αποτελεσματικά έναν υπολογιστή, και στη συνέχεια επιτρέπει την μη εξουσιοδοτημένη εγκατάσταση κακόβουλου λογισμικού στους υπολογιστές.
Η Adobe δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα την ύπαρξη αυτής της ευπάθειας, και δεν έχει εκδώσει ακόμα κανένα συμβουλευτικό δελτίο ασφαλείας.  
Πριν από την αποκάλυψη της, τα προϊόντα της Symantec έχουν ήδη μπλοκάρει τις εκδόσεις του Αλιέα  Angler exploit kit που ψαρεύει και εκμεταλλεύεται. Είναι γνωστό ότι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί αυτήν την ευπάθεια, με τις ακόλουθες υπογραφές Intrusion Prevention:
·                 Web Attack: Angler Exploit Kit Website 15
·                 Web Attack: Angler Exploit Kit Website 6

Ανάλυση έδειξε επίσης ότι το αρχείο Flash που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση ανιχνεύεται από τα προϊόντα της Symantec ως Trojan.Swifi .

Figure1_16.png

Figure. Detections of attempts to exploit unconfirmed Flash vulnerability from January 19 to 21, 2015
Μετριασμός
Οι χρήστες του Internet Explorer εκδός. 10 και 11 οι οποίοι ανησυχούν για το θέμα αυτό μπορείτε να απενεργοποιήσετε προσωρινά το Adobe Flash ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
1.           Ανοίξτε τον Internet Explorer
2.           Κάντε κλικ στο μενού "Εργαλεία ή “Tools” και στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή "Manage Add-ons"
3.           Στην "Προβολή ή Εμφάνιση", επιλέξτε “All add-ons
4.           Επιλέξτε το "Shockwave Flash Object" και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Απενεργοποίηση “disable
Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά το Adobe Flash επαναλαμβάνοντας την ίδια διαδικασία, επιλέγοντας το "Shockwave Flash Object" και, στη συνέχεια, κάνοντας κλικ στο κουμπί Απενεργοποίηση.
Οδηγίες για τους χρήστες των παλαιότερων εκδόσεων του Internet Explorer είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Microsoft . Επιλέξτε την έκδοση του Internet Explorer που χρησιμοποιείτε στην πάνω δεξιά γωνία.
Η Symantec και προστασία Norton …
Τα προϊόντα της Symantec και Norton έχουν τις ακόλουθες ανιχνεύσεις σε θέση να προστατεύσει για τις περιπτώσεις που οι αλιείς εκμεταλλεύονται τα κιτ  προσπαθόντας να επωφεληθούν από αυτή την ανεπιβεβαίωτη ευπάθεια:
Antivirus
·                 Trojan.Swifi
Intrusion πρόληψη σύστημα
·                 Web Attack: Angler Exploit Kit Website 15
·                 Web Attack: Angler Exploit Kit Website 6
Επιπλέον, τα προϊόντα  Symantec και Norton ανιχνεύουν άλλες περιπτώσεις που ο αλιέας εκμεταλλεύεται κιτ με πρόληψη των ακόλουθων υπογραφών εισβολής:
·                 Web Attack: Angler Exploit Kit Website 12
·                 Web Attack: Angler Exploit Kit Website 9
·                 Web Attack: Angler Exploit kit Flash Download 3
·                 Web Attack: Angler Exploit Kit Website 8
·                 Web Attack: Angler Exploit Kit Website 7
·                 Web Attack: Angler Exploit Kit Silverlight Exploit
·                 Web Attack: Angler Exploit kit Flash Download 2
·                 Web Attack: Angler Exploit kit Flash Download
·                 Web Attack: Angler Exploit Kit Website 2
·                 Web Attack: Angler Exploit Kit Website

Ενημέρωση - 23η Ιανουαρίου, 2015: 

Η Adobe έχει επιβεβαιώσει την ύπαρξη του Adobe Flash Player Unspecified Security Vulnerability (CVE-2015-0311). Η εταιρεία είπε ότι αναμένει ένα patch που θα εκδοθεί την επόμενη εβδομάδα.
Blog Έναρξη Filed Under:


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε εδώ τα σχόλιά σας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επικοινωνήστε μαζί μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης