Κυλιόμενο κείμενο

Προτού τα μάτια μπορέσουν να δουν, => Πρέπει να έχουν μάθει να μη δακρύζουν!... Προτού τo αφτί μπορέσει ν ‘ακούσει,=> Πρέπει να έχει χάσει την ευαισθησία του!... Προτού η φωνή μπορέσει να μιλήσει,=> Πρέπει να έχει γίνει ανίκανη να πληγώσει!... Προτού η καρδιά μπορέσει ν’ αγαπήσει,=> Πρέπει να έχει μάθει να μην πονάει!... Μόνο τότε τα μάτια θα μπορούν να δούνε την αλήθεια, το αυτί να την ακούσει, η καρδιά να αγαπήσει κάθε κρίκο της αλυσίδας του μικρόκοσμου, και η γλώσσα θα μπορεί να μιλήσει χωρίς να πληγώσει ούτε έναν απ' αυτούς τους κρίκους του μικρόκοσμου. "Μοναχικός Λύκος" - Μιχάλης I. Γκουντέβενος

Αποποίηση ευθύνης...

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ… , => Δεν ήμαστε δημοσιογραφική σελίδα, και ως εκ τούτου δεν επαληθεύουμε τα θέματα, απλά κάνουμε αναμετάδοση θεμάτων, ειδήσεων, videos, κλπ. και όχι ρεπορτάζ. Για παράπονα, ενστάσεις ή αντιρρήσεις απευθυνθείτε στην ΕΝΕΡΓΗ πηγή της είδησης που υπάρχει στο τέλος κάθε Ανάρτησης και κάθε θέματος (Ο διαχειριστής: Μιχάλης I. Γκουντέβενος)

''Πάμε στοίχημα''

Αγαπητοί αναγνώστες

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ… , => Στείλτε τις απόψεις σας, την ιστορία σας, το θυμό σας, τα παράπονά σας, τα δικάσας θέματα στο email μας: mc-goud@hotmail.com, και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε... ( δεν χρειάζεται να εγγραφείτε!...) (Μιχάλης I. Γκουντέβενος - Διαχειριστής)...

Σχόλια από "Μοναχικός Λύκος"


Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" θεωρεί αυτονόητο ότι όλοι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα σχολιασμού, κριτικής και ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θα θέλαμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν θα δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, ή υβριστικού, ή προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.

Επίσης, σύμφωνα με τις αρχές μας, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Οπότε, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" δεν θα δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τον εκάστοτε συντάκτη τους και το περιεχόμενό τους δε συμπίπτει κατ' ανάγκην με την άποψη της σελίδας μας.


Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Ντάισελμπλουμ: Υπάρχει ακόμη δουλειά για την Ελλάδα

Ντάισελμπλουμ: Υπάρχει ακόμη δουλειά για την Ελλάδα

Σαφές μήνυμα Σόιμπλε προς κάθε «ενδιαφερόμενο»: Οι μεταρρυθμίσεις οδηγούν στην ανάπτυξη -  Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών «ξέκοψε» κάθε συζήτηση περί αλλαγών στο Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης

Κάθε συζήτηση περί αλλαγών στο Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης «ξέκοψε» σήμερα, με δηλώσεις του, ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Μιλώντας προ της συνεδρίασης του Eurogroup, ο κ. Σόιμπλε έστειλε μήνυμα για τη συνέχιση των μεταρρυθμίσεων, οι οποίες θα οδηγήσουν στην πολυπόθητη ανάπτυξη.

Η Ευρώπη χρειάζεται περισσότερη ανάπτυξη, τόνισε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας.
Όπως είπε, η ανάπτυξη είναι εφικτή μόνο μέσω των μεταρρυθμίσεων και δεν υπάρχει περιθώριο για τη μη εφαρμογή τους.

Επίσης, επέμεινε στη θέση της Γερμανίας ότι δεν πρόκειται να γίνουν αλλαγές στο Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «κανείς δεν επιθυμεί αλλαγές στο Σύμφωνο». 

Σε κάθε περίπτωση, το ελληνικό ενδιαφέρον στο Eurogroup στρέφεται στην έγκριση της εκταμίευσης της υπο-δόσης του ενός δισ. ευρώ, ενώ ο Γκίκας Χαρδούβελης θα προσπαθήσει να... ανιχνεύσει τις προθέσεις των Ευρωπαίων εταίρων του για φοροελαφρύνσεις και αλλαγές στην οικονομική πολιτική.

Αν και η εκταμίευση της δόσεως θεωρείται «τυπική διαδικασία» μετά το πράσινο φως που δόθηκε την Πέμπτη από το Euroworking Group, ο κ. Χαρδούβελης θα έχει το πρώτο ουσιαστικό «τετ-α-τετ» με τους Ευρωπαίους ομολόγους του και θα κάνει και την πρώτη «σφυγμομέτρηση» για τους νέους συσχετισμούς που διαμορφώνονται (μετεκλογικά) πλέον στην ΕΕ για το μέλλον της λιτότητας στην ευρωζώνη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ
Ντάισελμπλουμ για Ελλάδα: «Έχουμε ακόμη δουλειά να κάνουμε»

«Το πρόγραμμα της Ελλάδας ολοκληρώνεται στο τέλος του έτους και έχουμε ακόμη δουλειά» δήλωσε σήμερα, από τις Βρυξέλλες, ο πρόεδρος της ευρωομάδας, Γερούν Ντάισελμπλουμ, προσερχόμενος στο Eurogroup.

O κ. Ντάισελμπλουμ υπενθύμισε ότι, πριν από λίγες ημέρες η ομάδα εργασίας του Eurogroup (euroworking group) άναψε το «πράσινο φως» για την εκταμίευση της δόσης του Μαΐου, ύψους 1 δισ. ευρώ, βάσει της αξιολόγησης της τρόικας. «Δεν είναι η τελευταία δόση του προγράμματος» δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup και πρόσθεσε: «Έχουμε ακόμα δουλειά να κάνουμε. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται στο τέλος του έτους».

Εξάλλου, σχετικά με το ζήτημα της ευελιξίας των κανόνων δημοσιονομικής σταθερότητας, ο Γερούν Ντάισελμπλουμ σχολίασε ότι υπάρχει, ήδη, επαρκής ευελιξία, τόσο από προληπτικής, όσο και από διορθωτικής πλευράς.

Ο ίδιος τόνισε ότι, οι χώρες οι οποίες κινούνται εντός των κριτηρίων του Συμφώνου, έχουν μεγαλύτερα περιθώρια ευελιξίας και υπενθύμισε ότι τα τελευταία χρόνια δόθηκε σε αρκετά κράτη-μέλη μεγαλύτερη πίστωση χρόνου για να διορθώσουν τυχόν ανισορροπίες.

Συνεχίζοντας, ο κ. Ντάισελμπλουμ, σημείωσε ότι τα κράτη-μέλη μπορούν να εξαγοράσουν περισσότερο χρόνο, μόνο αν υλοποιούν οικονομικές μεταρρυθμίσεις που έχουν θετικό αντίκτυπο στον κρατικό προϋπολογισμό. «Θέλουμε να δούμε τις μεταρρυθμίσεις να υλοποιούνται, όχι να μένουν μόνο στις υποσχέσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι αρμόδια να αξιολογήσει την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων.

Πηγή: http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε εδώ τα σχόλιά σας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επικοινωνήστε μαζί μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης