Κυλιόμενο κείμενο

Προτού τα μάτια μπορέσουν να δουν, => Πρέπει να έχουν μάθει να μη δακρύζουν!... Προτού τo αφτί μπορέσει ν ‘ακούσει,=> Πρέπει να έχει χάσει την ευαισθησία του!... Προτού η φωνή μπορέσει να μιλήσει,=> Πρέπει να έχει γίνει ανίκανη να πληγώσει!... Προτού η καρδιά μπορέσει ν’ αγαπήσει,=> Πρέπει να έχει μάθει να μην πονάει!... Μόνο τότε τα μάτια θα μπορούν να δούνε την αλήθεια, το αυτί να την ακούσει, η καρδιά να αγαπήσει κάθε κρίκο της αλυσίδας του μικρόκοσμου, και η γλώσσα θα μπορεί να μιλήσει χωρίς να πληγώσει ούτε έναν απ' αυτούς τους κρίκους του μικρόκοσμου. "Μοναχικός Λύκος" - Μιχάλης I. Γκουντέβενος

Αποποίηση ευθύνης...

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ… , => Δεν ήμαστε δημοσιογραφική σελίδα, και ως εκ τούτου δεν επαληθεύουμε τα θέματα, απλά κάνουμε αναμετάδοση θεμάτων, ειδήσεων, videos, κλπ. και όχι ρεπορτάζ. Για παράπονα, ενστάσεις ή αντιρρήσεις απευθυνθείτε στην ΕΝΕΡΓΗ πηγή της είδησης που υπάρχει στο τέλος κάθε Ανάρτησης και κάθε θέματος (Ο διαχειριστής: Μιχάλης I. Γκουντέβενος)

''Πάμε στοίχημα''

Αγαπητοί αναγνώστες

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ… , => Στείλτε τις απόψεις σας, την ιστορία σας, το θυμό σας, τα παράπονά σας, τα δικάσας θέματα στο email μας: mc-goud@hotmail.com, και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε... ( δεν χρειάζεται να εγγραφείτε!...) (Μιχάλης I. Γκουντέβενος - Διαχειριστής)...

Σχόλια από "Μοναχικός Λύκος"


Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" θεωρεί αυτονόητο ότι όλοι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα σχολιασμού, κριτικής και ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θα θέλαμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν θα δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, ή υβριστικού, ή προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.

Επίσης, σύμφωνα με τις αρχές μας, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Οπότε, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" δεν θα δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τον εκάστοτε συντάκτη τους και το περιεχόμενό τους δε συμπίπτει κατ' ανάγκην με την άποψη της σελίδας μας.


Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Η Κοινωνική Σύγχρονη Πραγματικότητα της Ελλάδας ΔΕΝ έχει Ουδεμία Σχέση με ΕΛΛΑΔΑ αλλά με ένα Επιβαλλόμενο Πολυπολιτισμικό-Πολυφυλετικό Πάζλ το οποίο υλοποιείται απο τους εδώ Ελληνόφωνους Πράκτορες



Καταρχήν Χρόνια Πολλά με Ψυχική - Πνευματική - Σωματική Υγεία,

Κατά δεύτερον η Κοινωνική Σύγχρονη Πραγματικότητα της Ελλάδας ΔΕΝ έχει Ουδεμία Σχέση με ΕΛΛΑΔΑ αλλά με ένα Επιβαλλόμενο Πολυπολιτισμικό - Πολυφυλετικό Πάζλ το οποίο υλοποιείται απο τους εδώ Ελληνόφωνους Πράκτορες = αυτούς που Χρησιμοποιούν την Ελληνική Γλώσσα + Κατοικούν στην Χώρα Ελλάδα, δηλαδή Τυπικά είναι "Έλληνες" επειδή έτσι γράφει ένα Πλαστικοποιημένο Χαρτί πχ Ταυτότητα - Διαβατήριο - Δίπλωμα οδήγησης και όλο το Αρχειακό Υλικό απο την στιγμή της Γέννησής τους ΑΛΛΑ μέσα τους στην Ψυχή ΔΕΝ Νιώθουν Έλληνες.


Κατά Τρίτον οι Φερόμενοι ως Κυβερνήτες αυτής της Χώρας εδώ και Πολλά Χρόνια (και όχι μόνο τώρα με την Συγκεκριμένη Ελληνοφοβική - Εθνορατσιστική Συμμορία ΚΑΤΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ) λαμβάνουν Εντολές - Κατευθυντήριες Γραμμές απο Εξωθεσμικά Κέντρα Λήψεων Αποφάσεων για τις τύχες αυτής της Χώρας σε διάφορους τομείς.

Τα Υπερεθνικά Κέντρα Λήψεων Αποφάσεων είναι Πασίγνωστα διότι οι ίδιοι οι Μετέχοντες σε αυτά τα ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ-ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ (Βλέπε Λέσχη Bildeberg) με πιο πρόσφατο την Συμμετοχή του επόμενου Πρωθυπουργού της Ελλάδος, του γνωστού Γουρλομάτη της ΝΔ.. αφού τον Ιούνιο του 2016 είχε βγάλει Επίσημη Ανακοίνωση το Γραφείο Τύπου του Κόμματος για την Συμμετοχή του στο Ετήσιο Συνέδριο...

Οι θαμώνες & Επίσημοι Προσκεκλημένοι της εν λόγω Λέσχης είναι Μαριονέτες - Υποχείρια της Συγκεκριμένης και όχι μόνο Όμάδας Ατόμων που διοικεί + Ελέγχει όλο τον Πλανήτη, οι εκεί παραβρισκόμενοι ο καθένας για την "Χώρα του"...μετέχει εκεί ουτώς ώστε να ακολουθήσει τις οδηγίες που θα του δοθούν σε αυτό το Συνέδριο απο τους Ιθύνοντες...είτε αφορά το Ζήτημα της Οικονομικής Πολιτικής - είτε τα προβαλλόμενα Πρότυπα Ζωής & Συμπεριφοράς πχ Ομοφυλοφιλία-gay parade-υπερπροβολή του όλου θέματος στα ΜΜΕξαπάτησης - Εκπόρνευσης Ψυχών - τα Ατομικά δικαιώματα/Ανθρώπινες Ελευθερίες των Κατατρεγμένων/Μειονοτήτων  

πχ Μετανάστες  + πως αυτοί θα ξεχυθούν στην Ευρώπη ώστε να την Κατακτήσουν..όχι δια μέσου κάποιου φανερού Συμβατικού Πολέμου αλλά με "Όπλο" τον Χρηματοδοτούμενο Ανθρωπισμό του G.Sorros και του Iδρύματος της Ανοιχτής Κοινωνίας..


η ίδια Συνομοταξία σε Άριστη Συνεργασία με Οργανισμούς τύπου ΝΑΤΟ - ΟΗΕ δημιουργεί τους Πολέμους και "Παρεμβαίνει"...το ΝΑΤΟ βομβαρδίζει - ο ΟΗΕ Ανθρωπιστική βοήθεια..

Συγκοινωνούντα Δοχεία για να επιβάλουν την Ατζέντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων/Παγκοσμιοποιήσης.

Στην Σύγχρονη Ελλάδα έχουν Δικαίωμα στην Ζωή-Επιδόματα ΟΛΟΙ οι άλλοι=αλλόφυλοι ΠΕΡΑΝ των ΕΛΛΗΝΩΝ.

Αυτοί έτσι εννοούν τον Ελεγχόμενο - Εθνορατσιστικό Κατά των Ελλήνων Ανθρωπισμό...

Πηγή: http://attikanea.blogspot.gr/2017/12/blog-post_150.html

 ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ  ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ  ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΝ  ΣΩΣΕΙΣ. ΕΙΝΑ...": 


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. 

Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα: 

● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες. 

● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια. 

● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση. 

● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση. 
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε εδώ τα σχόλιά σας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επικοινωνήστε μαζί μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης