Κυλιόμενο κείμενο

Προτού τα μάτια μπορέσουν να δουν, => Πρέπει να έχουν μάθει να μη δακρύζουν!... Προτού τo αφτί μπορέσει ν ‘ακούσει,=> Πρέπει να έχει χάσει την ευαισθησία του!... Προτού η φωνή μπορέσει να μιλήσει,=> Πρέπει να έχει γίνει ανίκανη να πληγώσει!... Προτού η καρδιά μπορέσει ν’ αγαπήσει,=> Πρέπει να έχει μάθει να μην πονάει!... Μόνο τότε τα μάτια θα μπορούν να δούνε την αλήθεια, το αυτί να την ακούσει, η καρδιά να αγαπήσει κάθε κρίκο της αλυσίδας του μικρόκοσμου, και η γλώσσα θα μπορεί να μιλήσει χωρίς να πληγώσει ούτε έναν απ' αυτούς τους κρίκους του μικρόκοσμου. "Μοναχικός Λύκος" - Μιχάλης I. Γκουντέβενος

Αποποίηση ευθύνης...

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ… , => Δεν ήμαστε δημοσιογραφική σελίδα, και ως εκ τούτου δεν επαληθεύουμε τα θέματα, απλά κάνουμε αναμετάδοση θεμάτων, ειδήσεων, videos, κλπ. και όχι ρεπορτάζ. Για παράπονα, ενστάσεις ή αντιρρήσεις απευθυνθείτε στην ΕΝΕΡΓΗ πηγή της είδησης που υπάρχει στο τέλος κάθε Ανάρτησης και κάθε θέματος (Ο διαχειριστής: Μιχάλης I. Γκουντέβενος)

''Πάμε στοίχημα''

Αγαπητοί αναγνώστες

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ… , => Στείλτε τις απόψεις σας, την ιστορία σας, το θυμό σας, τα παράπονά σας, τα δικάσας θέματα στο email μας: mc-goud@hotmail.com, και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε... ( δεν χρειάζεται να εγγραφείτε!...) (Μιχάλης I. Γκουντέβενος - Διαχειριστής)...

Σχόλια από "Μοναχικός Λύκος"


Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" θεωρεί αυτονόητο ότι όλοι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα σχολιασμού, κριτικής και ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θα θέλαμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν θα δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, ή υβριστικού, ή προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.

Επίσης, σύμφωνα με τις αρχές μας, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Οπότε, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" δεν θα δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τον εκάστοτε συντάκτη τους και το περιεχόμενό τους δε συμπίπτει κατ' ανάγκην με την άποψη της σελίδας μας.


Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Τσοβόλας: Άκυρη η προανακριτική αν εξαιρεθούν Τζανακόπουλος – Πολάκης

                                   Δημήτρης Τσοβόλας


EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Εάν εξαιρεθούν μπορεί να δημιουργηθεί ζήτημα ακυρότητας της όλης διαδικασίας δηλώνει ο δικηγόρος του Δημ. Παπαγγελόπουλου.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή συνεδρίαση της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής όπου αναμένεται να τεθεί σε ψηφοφορία το αίτημα της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΙΝ.ΑΛΛ. για εξαίρεση του Παύλου Πολάκη και του Δημήτρη Τζανακόπουλου από τη σύνθεση της προανακριτικής για τους χειρισμούς του Δ. Παπαγγελόπουλου στο σκάνδαλο της Novartis.

Για το ενδεχόμενο εξαίρεσης των δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε στο ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Τσοβόλας, δικηγόρος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης. Ο κ. Τσοβόλας τόνισε πως εάν εξαιρεθούν μπορεί να δημιουργηθεί ζήτημα ακυρότητας της όλης διαδικασίας.

«Ασφαλώς, είναι εκτός νόμου και είναι άκυρη η διαδικασία ολόκληρη που θα ακολουθήσει», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ειδικότερα, ο δικηγόρος του κ. Παπαπαγγελόπουλου είπε ότι με βάση το νόμο, εξαίρεση από την επιτροπή μπορεί να ζητήσει ο Εισαγγελέας –άρα η επιτροπή, ο κατηγορούμενος ή ο πολιτικός ενάγων εάν υπάρχει, όταν υπάρχουν υπόνοιες μεροληψίας. Εξήγησε ότι την απόφαση λαμβάνει το δικαστικό συμβούλιο που στην προκειμένη δεν υπάρχει και συνεπώς δεν μπορεί να αποφασίσει εξαίρεση η προανακριτική επιτροπή.

«Δηλαδή αυτός που ζητάει την εξαίρεση θα αποφασίζει και την εξαίρεση;», διερωτήθηκε ο κ. Τσοβόλας.

Ο έμπειρος νομικός, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να θέσει θέμα εγκυρότητας της διαδικασίας, εάν και εφόσον παραπεμφθεί ο κ. Παπαγγελόπουλος.

ΣΥΡΙΖΑ: Κοινοβουλευτικό πραξικόπημα αν εξαιρεθούν βουλευτές

Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί το ενδεχόμενο να εξαιρεθούν συγκεκριμένοι βουλευτές του από την προανακριτική.
Πηγές της Κουμουνδούρου ανέφεραν σήμερα ότι «αν ο κ. Μητσοτάκης επιχειρήσει την πρωτοφανή στα κοινοβουλευτικά χρονικά μεθόδευση προκειμένου να εξαιρεθούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την Προανακριτική Επιτροπή, θα είναι ο ίδιος υπεύθυνος για ό,τι θα ακολουθήσει».

Οι ίδιες πηγές χαρακτήρισαν την «επιχειρούμενη εξαίρεση βουλευτών είναι καταφανώς παράνομη, αντιθεσμική και συνιστά κοινοβουλευτικό πραξικόπημα» και τόνισαν: «Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι βουλευτές του δεν πρόκειται ούτε να το αποδεχθούν ούτε να το νομιμοποιήσουν».

Πρώτος μάρτυρας ο Κωνταντίνος Φρουζής

Όπως έχει ήδη αποφασιστεί από τη θυελλώδη συνεδρίαση της προηγούμενης εβδομάδας, στην επιτροπή θα κληθεί να καταθέσει ως πρώτος μάρτυρας ο Κωνταντίνος Φρουζής της Novartis.

Είναι χαρακτηριστικό πως απ’ τη Ν.Δ. σημειώνουν πως «η επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης, εξετάζει τον ρόλο του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και όχι το σκάνδαλο NOVARTIS», και με βάση αυτή την εντολή που έχει λάβει η επιτροπή από την εθνική αντιπροσωπεία, θα κινηθεί κατά την εξέταση του κ. Φρουζή».

Απ' την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ, αναμένεται να θέσει ζήτημα και για την κοινή αναφορά των εισαγγελέων Διαφθοράς ότι υπάρχει κατάθεση του καθηγητή Νίκου Μανιαδάκη πως τον απειλούσε ο Γιάννης Στουρνάρας.


ΠΗΓΗ: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε εδώ τα σχόλιά σας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επικοινωνήστε μαζί μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης