Κυλιόμενο κείμενο

Προτού τα μάτια μπορέσουν να δουν, => Πρέπει να έχουν μάθει να μη δακρύζουν!... Προτού τo αφτί μπορέσει ν ‘ακούσει,=> Πρέπει να έχει χάσει την ευαισθησία του!... Προτού η φωνή μπορέσει να μιλήσει,=> Πρέπει να έχει γίνει ανίκανη να πληγώσει!... Προτού η καρδιά μπορέσει ν’ αγαπήσει,=> Πρέπει να έχει μάθει να μην πονάει!... Μόνο τότε τα μάτια θα μπορούν να δούνε την αλήθεια, το αυτί να την ακούσει, η καρδιά να αγαπήσει κάθε κρίκο της αλυσίδας του μικρόκοσμου, και η γλώσσα θα μπορεί να μιλήσει χωρίς να πληγώσει ούτε έναν απ' αυτούς τους κρίκους του μικρόκοσμου. "Μοναχικός Λύκος" - Μιχάλης I. Γκουντέβενος

Αποποίηση ευθύνης...

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ… , => Δεν ήμαστε δημοσιογραφική σελίδα, και ως εκ τούτου δεν επαληθεύουμε τα θέματα, απλά κάνουμε αναμετάδοση θεμάτων, ειδήσεων, videos, κλπ. και όχι ρεπορτάζ. Για παράπονα, ενστάσεις ή αντιρρήσεις απευθυνθείτε στην ΕΝΕΡΓΗ πηγή της είδησης που υπάρχει στο τέλος κάθε Ανάρτησης και κάθε θέματος (Ο διαχειριστής: Μιχάλης I. Γκουντέβενος)

''Πάμε στοίχημα''

Αγαπητοί αναγνώστες

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ… , => Στείλτε τις απόψεις σας, την ιστορία σας, το θυμό σας, τα παράπονά σας, τα δικάσας θέματα στο email μας: mc-goud@hotmail.com, και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε... ( δεν χρειάζεται να εγγραφείτε!...) (Μιχάλης I. Γκουντέβενος - Διαχειριστής)...

Σχόλια από "Μοναχικός Λύκος"


Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" θεωρεί αυτονόητο ότι όλοι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα σχολιασμού, κριτικής και ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θα θέλαμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν θα δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, ή υβριστικού, ή προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.

Επίσης, σύμφωνα με τις αρχές μας, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Οπότε, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" δεν θα δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τον εκάστοτε συντάκτη τους και το περιεχόμενό τους δε συμπίπτει κατ' ανάγκην με την άποψη της σελίδας μας.


Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

DAVID MAYER DE ROTHSCHILD (Live conversation between David Mayer de Rothschild and Bertrand Piccard)


Ζωντανή συνομιλία μεταξύ του Ντέιβιντ Μάγιερ ντε Ρότσιλντ και του Μπέρτραντ Πικάρντ

 

Ο επικεφαλής του Ιδρύματος Sculpt the Future, ο David Mayer De Rothschild είναι τυχοδιώκτης, περιβαλλοντολόγος και οικολόγος. Υποστηρικτής της καινοτομίας και της δημιουργικότητας στις προσπάθειες περιβαλλοντικών επιπτώσεων, ο David αναζητείται ως ομιλητής για το περιβάλλον και τη βιωσιμότητα από πολλούς πελάτες υψηλού προφίλ.  Από τις Πολικές αποστολές μέχρι την ευαισθητοποίηση για το Pacific Garbage Patch, ο David έχει αφιερώσει την καριέρα του στην ευαισθητοποίηση για πολλά σημαντικά περιβαλλοντικά ζητήματα.

 

Βιογραφία:

Ενθαρρυνμένος για πρώτη φορά να γίνει περιβαλλοντολόγος και τυχοδιώκτης το 2001, ο David Mayer De Rothschild έφερε ένα αγρόκτημα στη Νέα Ζηλανδία και προσκλήθηκε να ολοκληρώσει μια πολική αποστολή. Μια τέτοια εμπειρία έκανε τον David να λαχταράει την περιπέτεια και το 2006 ο David ξεκίνησε την πρώτη του μεγάλη πολική αποστολή, επιχειρώντας να διασχίσει την Αρκτική από τη Ρωσία στον Καναδά. Το απίστευτο κατόρθωμα πήρε στον David 100 ημέρες και τον είδε να γίνει ο νεότερος Βρετανός που έφτασε και στους δύο γεωγραφικούς πόλους. Ακολούθησαν πολλές άλλες πολικές αποστολές και ο Ντέιβιντ έγινε μέλος της ομάδας που ολοκλήρωσε την ταχύτερη διάσχιση του παγοσκάφους της Γροιλανδίας, ένα παγκόσμιο ρεκόρ.

 

Αφιερωμένος στην ευαισθητοποίηση σχετικά με το Pacific Garbage Patch, ο David ανέπτυξε ένα βιώσιμο πλοίο το οποίο ονόμασε Plastiki . Ως ένθερμος υποστηρικτής της βιωσιμότητας, ο David ανέπτυξε επίσης το Seretex , μια μοναδική τεχνική για την ανακύκλωση πλαστικού PET, που χρησιμοποιείται με 12.500 πλαστικά μπουκάλια για την κατασκευή Plastiki. Κάθε μέρος του σκάφους ήταν κατασκευασμένο από βιώσιμα προϊόντα και διένυσε εντυπωσιακά πάνω από 8000 ναυτικά μίλια. Η δημιουργία του David ήταν πολύ αναμενόμενη και αναγνωρίστηκε ως μία από τις Πενήντα Καλύτερες Εφευρέσεις του 2010 από το περιοδικό Time .

 

Το 2007 ο Ντέιβιντ οδήγησε μια αποστολή στο τροπικό δάσος του Ισημερινού για να τεκμηριώσει τη ζημιά που προκλήθηκε λόγω γεωτρήσεων πετρελαίου, ως μέρος του έργου ARTiculate της Adventure Ecology. Ο Ντέιβιντ συνέχισε την υποστήριξη του έργου ARTiculate, ταξιδεύοντας στο τροπικό δάσος της Βραζιλίας το 2011 για να δει τα αποτελέσματα του έργου του φράγματος Belo Monte. Ο David ίδρυσε επίσης το Myoo Agency, τώρα γνωστό ως World-Exposure Agency, λάνσαρε την επωνυμία τρόπου ζωής Lost Explorer και ανέπτυξε τη σειρά Eco Trip: The Real Cost of Living .

 

Ο David θεωρείται επίσης ιδιαίτερα ως ο ιδρυτής του Sculpt the Future , το οποίο ίδρυσε για να ευαισθητοποιήσει και να εκπαιδεύσει τους ανθρώπους σε διάφορα περιβαλλοντικά ζητήματα. Ο David έχει επίσης συγγράψει το Εγχειρίδιο του Live Earth Global Warming Survival: 77 Essential Skills to Stop Climate Change- or Live Through it και The Boy, The Girl, The Tree . Έχει επίσης ονομαστεί Emerging Explorer από το National Geographic και το GQ's Men of the Year 2007. Ο David υπήρξε διεθνής πρεσβευτής της ΜΚΟ Clean Up The World , ορίστηκε από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ως Young Global Leader και κέρδισε τα 2008 Kids' Choice Awards UK Greenie Award και το German Sustainability Award.

 

Ως ομιλητής, ο David είναι μια έγκυρη προσωπικότητα για το περιβάλλον, την περιπέτεια και την οικολογία. Έχοντας διασχίσει τον κόσμο, ο David έχει μια πληθώρα από ανέκδοτα που προκαλούν δέος για να διαφωτίσει το εταιρικό κοινό, μαζί με πολύτιμα μαθήματα ζωής που πήρε στις αποστολές του. Από την απαλλαγή από τους ωκεανούς από το πλαστικό μέχρι την κλιματική αλλαγή, ο David ευαισθητοποιεί και ενθαρρύνει τους ανθρώπους να κάνουν μια πρακτική αλλαγή για την υποστήριξη του περιβάλλοντος. Ένας πραγματικά παθιασμένος και έμπειρος ομιλητής, ο David είναι ο τέλειος ομιλητής για μια σειρά εταιρικών εκδηλώσεων.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Αν δεν ανοίγουν τα Videos, κάντε κλικ πάνω στη λέξη Βίντεο (1, 2, 3, 4, 5)  ή στον σύνδεσμο που είναι κάτω από κάθε βίντεο…


Βίντεο:  (1)


https://youtu.be/Z_RvOB0T6Q4

 

Βίντεο:  (2)

https://youtu.be/ae3ka4Ze7zI

 

Βίντεο: (3)

https://youtu.be/C2ahWHbUVVU

 

Βίντεο: (4)


https://youtu.be/sIrfH6af8hM


Επιτεύγματα:

 

·         2012 - Αναπτύχθηκε το «Eco Trip: The Real Cost of Living»

·         2011 - Τιμητική απονομή του Γερμανικού Βραβείου Αειφορίας

·         2011 - Μέλος της κριτικής επιτροπής για τα Διεθνή Πράσινα Βραβεία & τα Βραβεία της Εβδομάδας Κλίματος

·         2010 - Κυκλοφόρησε το Plastiki και ονομάστηκε στις Πενήντα Καλύτερες Εφευρέσεις από το περιοδικό Time

·         2009 - Ονομάστηκε «Ήρωας του Κλίματος» από το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών

·         2008 - Kids Choice Awards UK Greenie Award

·         2007 - Ονομάστηκε ένας από τους Άνδρες της Χρονιάς του GQ

·         2007 - Οδήγησε μια αποστολή στο Εκουαδόρ για Περιπέτεια Οικολογία

·         2006 - Ο νεότερος Βρετανός που έφτασε και στους δύο γεωγραφικούς πόλους

·         Διεθνής Πρέσβης της ΜΚΟ Clean Up the World

·         Ονομάστηκε «Emerging Explorer» από το National Geographic

·         Ίδρυσε το Myoo Agency

·         Ιδρυτής του Sculpt the Future

·         Συγγραφέας του «The Live Earth Global Warming Survival Handbook: 77 Essential Skills to Stop Climate Change- or Live Through It»

·         Συγγραφέας του "The Boy, The Girl, The Tree"

 

ΠΗΓΗ: https://motivationalspeakersagency.co.uk/sustainability-environment-speakers/david-mayer-de-rothschild

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε εδώ τα σχόλιά σας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επικοινωνήστε μαζί μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης