Κυλιόμενο κείμενο

Προτού τα μάτια μπορέσουν να δουν, => Πρέπει να έχουν μάθει να μη δακρύζουν!... Προτού τo αφτί μπορέσει ν ‘ακούσει,=> Πρέπει να έχει χάσει την ευαισθησία του!... Προτού η φωνή μπορέσει να μιλήσει,=> Πρέπει να έχει γίνει ανίκανη να πληγώσει!... Προτού η καρδιά μπορέσει ν’ αγαπήσει,=> Πρέπει να έχει μάθει να μην πονάει!... Μόνο τότε τα μάτια θα μπορούν να δούνε την αλήθεια, το αυτί να την ακούσει, η καρδιά να αγαπήσει κάθε κρίκο της αλυσίδας του μικρόκοσμου, και η γλώσσα θα μπορεί να μιλήσει χωρίς να πληγώσει ούτε έναν απ' αυτούς τους κρίκους του μικρόκοσμου. "Μοναχικός Λύκος" - Μιχάλης I. Γκουντέβενος

Αποποίηση ευθύνης...

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ… , => Δεν ήμαστε δημοσιογραφική σελίδα, και ως εκ τούτου δεν επαληθεύουμε τα θέματα, απλά κάνουμε αναμετάδοση θεμάτων, ειδήσεων, videos, κλπ. και όχι ρεπορτάζ. Για παράπονα, ενστάσεις ή αντιρρήσεις απευθυνθείτε στην ΕΝΕΡΓΗ πηγή της είδησης που υπάρχει στο τέλος κάθε Ανάρτησης και κάθε θέματος (Ο διαχειριστής: Μιχάλης I. Γκουντέβενος)

''Πάμε στοίχημα''

Αγαπητοί αναγνώστες

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ… , => Στείλτε τις απόψεις σας, την ιστορία σας, το θυμό σας, τα παράπονά σας, τα δικάσας θέματα στο email μας: mc-goud@hotmail.com, και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε... ( δεν χρειάζεται να εγγραφείτε!...) (Μιχάλης I. Γκουντέβενος - Διαχειριστής)...

Σχόλια από "Μοναχικός Λύκος"


Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" θεωρεί αυτονόητο ότι όλοι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα σχολιασμού, κριτικής και ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θα θέλαμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν θα δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, ή υβριστικού, ή προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.

Επίσης, σύμφωνα με τις αρχές μας, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Οπότε, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" δεν θα δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τον εκάστοτε συντάκτη τους και το περιεχόμενό τους δε συμπίπτει κατ' ανάγκην με την άποψη της σελίδας μας.


Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012


Η τρόϊκα παίρνει και επίσημα "πιστόλι και ταμείο" - Της εκχωρούν και διοικητική αρμοδιότητα!

Πλήρης αποικιοποίηση της χώρας με έναν οικονομικό εκβιασμό που όμοιός του δεν θα έχει υπάρξει ποτέ σε ευρωπαΪκή χώρα θα βιώσει εφεξής η Ελλάδα προκειμένουν οι δανειστές να επιβάλλουν τα μέτρα εξαθλίωσης:
Από προχθές χθες το βράδυ είχε κυλοφορήσει η φημολογία, αλλά τώρα επιβεβαιώνεται, ότι η τρόϊκα, (κατά βάση η Γερμανία το πρότεινε στο ΔΝΤ και αυτό συμφώνησε) ότι πρέπει να εισαχθεί η επαίσχυντη «ρήτρας εξισορρόπησης» βάσει της οποίας αυτό η τρόϊκα χωρίς προέγκριση του ελληνικού Κοινοβουλίου θα επιβάλλει πρόσθετικά εισπρακτικά μέτρα διοικητικής μορφής, (φόρους, μειώσεις μισθών και συντάξεων) αν τα ήδη πρωτοφανή και ουσιαστικά ανεφάρμοστα μέτρα που ψηφίστηκαν με την αναιμική πλειοοψηφία των 153 βουλευτών, εκτροχιαστούν.
Το μόνο βέβαιο, φυσικά, είναι ότι θα εκτροχιαστούν, αφού είναι αδύνατον σε μια κατεστραμμενη οικονομία να εισπραχθούν οι φρόοι που θέλουν.
Ανά μήνα λοιπόν η τρόϊκα θα αποφασίζει αν πρέπει να ενεργοποιηθεί η «ρήτρα εξισορρόπησης» και όσα τους λείπουν τόσα λεφτά θα παίρνει!
Με αυτή την έννοια είχε δίκιο ο Α.Σαμαράς που είπε ότι "Αυτά είναι τα τελευταία μέτρα τηςπου επιβάλλουμε" για τον απλό λόγο ότι από εδώ και εμπρός τα μέτρα θα τα επιβάλλει απ'ευθείας η τρόϊκα!
Όλα αυτά για να δοθεί η δόση των 31,5 δισ. ευυρώ η η mega-δόση των 44 δις. ευρώ στους ... τραπεζίτες. Χθες ο οικονομολόγος καθηγητής Κώστας Λαπαβίτσας, μιλώντας στους Φακέλους στο ΣΚΑΪ, είπε ότι "Καμία ρευστότητα δεν θα πέσει στην αγορά. Τα λεφτά της δόσης ή των δόσεων θα πάνε στις τράπεζες και στους δανειστες" .
Για νε πάρουν λοιπόν οι τράπεζες τα λεφτά εκχώρησαν και τυπικά την εθνική κυριαρχία και βέβαια το ερώτημα είναι για πόσο καιρό ακόμα θα ανεχόμαστε αυτή την τρομοκρατία περί δήθεων "εξόδου από το ευρώ" ή ότι "Θα γυρίσουμε 50 χρόνια πίσω" στο όνομα εκχώρησης των εθνικών εξουσιών και της εξαθλίωσης των πολιτών. 
Φαντασθείτε χωρίς το - χαμηλό, έστω, εμπόδιο της Βουλής την τρόϊκα να εφαρμόζει κατά το δοκούν νέα μέτρα, με την άνεση της διοικητικής εξουσίας που θα έχει, επειδή τα προηγούμενα που η ίδια έχει ζητήσει θα έχουν αποτύχει. Πόσο καιρό θα μείνει όρθια, όχι η κυβέρνηση, η ίδια η χώρα;
Βέβαια, θα υπάρξει και "bonus" αν ξεπεράσουμε τους στόχους των μέτρων, αλλά ποιος πιστεύει ότι μπορεί να υπάρξει μια τέτοια θετική εξέλιξη από την στιγμή που είναι πρακτικά αδύνατο να εφαμροστούν αυτά τα μέτρα; 
Το όλο ζήτημα θα έχει λάβει και την υπογραφή της κυβέρνησης πριν ληφθεί η δόση, όποτε και αν ληφθεί. Για τον λόγο αυτό εκβιάζουν και για τον λόγο αυτό δείχνει ... large ο Σόϊμπλε και μιλά για "τριπλή δόση": Αφού θα έχουν αυτοί το ταμείο και αυτοί τα "πιστόλια", γιατί να μην δώσουν την δόση στους τρπεζίτες, εγχώριους και ξένους;
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε εδώ τα σχόλιά σας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επικοινωνήστε μαζί μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης