Κυλιόμενο κείμενο

Προτού τα μάτια μπορέσουν να δουν, => Πρέπει να έχουν μάθει να μη δακρύζουν!... Προτού τo αφτί μπορέσει ν ‘ακούσει,=> Πρέπει να έχει χάσει την ευαισθησία του!... Προτού η φωνή μπορέσει να μιλήσει,=> Πρέπει να έχει γίνει ανίκανη να πληγώσει!... Προτού η καρδιά μπορέσει ν’ αγαπήσει,=> Πρέπει να έχει μάθει να μην πονάει!... Μόνο τότε τα μάτια θα μπορούν να δούνε την αλήθεια, το αυτί να την ακούσει, η καρδιά να αγαπήσει κάθε κρίκο της αλυσίδας του μικρόκοσμου, και η γλώσσα θα μπορεί να μιλήσει χωρίς να πληγώσει ούτε έναν απ' αυτούς τους κρίκους του μικρόκοσμου. "Μοναχικός Λύκος" - Μιχάλης I. Γκουντέβενος

Αποποίηση ευθύνης...

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ… , => Δεν ήμαστε δημοσιογραφική σελίδα, και ως εκ τούτου δεν επαληθεύουμε τα θέματα, απλά κάνουμε αναμετάδοση θεμάτων, ειδήσεων, videos, κλπ. και όχι ρεπορτάζ. Για παράπονα, ενστάσεις ή αντιρρήσεις απευθυνθείτε στην ΕΝΕΡΓΗ πηγή της είδησης που υπάρχει στο τέλος κάθε Ανάρτησης και κάθε θέματος (Ο διαχειριστής: Μιχάλης I. Γκουντέβενος)

''Πάμε στοίχημα''

Αγαπητοί αναγνώστες

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ… , => Στείλτε τις απόψεις σας, την ιστορία σας, το θυμό σας, τα παράπονά σας, τα δικάσας θέματα στο email μας: mc-goud@hotmail.com, και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε... ( δεν χρειάζεται να εγγραφείτε!...) (Μιχάλης I. Γκουντέβενος - Διαχειριστής)...

Σχόλια από "Μοναχικός Λύκος"


Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" θεωρεί αυτονόητο ότι όλοι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα σχολιασμού, κριτικής και ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θα θέλαμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν θα δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, ή υβριστικού, ή προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.

Επίσης, σύμφωνα με τις αρχές μας, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Οπότε, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" δεν θα δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τον εκάστοτε συντάκτη τους και το περιεχόμενό τους δε συμπίπτει κατ' ανάγκην με την άποψη της σελίδας μας.


Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012


ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ Β΄(δ΄) ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ


 
28448 
   
Σας ευχαριστούμε! Μοιραστείτε το με τους φίλους σας!
  •  
  •  
Δημοσιεύτηκε στις 27 Οκτ 2012 από 

Κορυφαία σχόλια

  • Δημοσιεύτηκε στις 27 Οκτ 2012 από 
    ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑhttps://www.facebook.com/groups/EpanellhnismosTora/ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ! ΣΤΟ facebook


    Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΠΕΞΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΓΟΥΝ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    δ΄ΕΚΠΟΜΠΗ Β΄ΚΥΚΛΟΥ http://www.mystikaperasmata.gr
    ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ- Β΄ΚΥΚΛΟΣ- γ΄ ΕΚΠΟΜΠΗ

    ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΜΠΕΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΠΑΛΗΚΑΡΑ

    26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012
    ΚΑΘΕ ΑΦΡΟΔΙΤΙΑ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) ΣΤΙΣ 11:00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΟ Channel 9

    ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ:
    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ


    ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ
    ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΡΕΛΑΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ http://www.omega-radio.gr
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΠΟΔΙΝΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣhttp://www.radioterranova.gr ,ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ

    Κατηγορία:

    Άδεια:

    Τυπική άδεια YouTube


    Κορυφαία σχόλια


    Ἀπὸ τὰ σχόλια καὶ μόνο ποὺ διαβάζω, ἕνα πρᾶγμα προκύπτει: ὅτι εἴσαστε ἐπιπόλαιοι, κακεντρεχεῖς, βαθειὰ ἀλλοιωμένοι ἀπὸ τὴν προπαγάνδα, ἀπορρίπτετε κάτι χωρὶς νὰ γνωρίζετε καὶ τὸ χλευάζετε ὅπως θὰ ἔκαναν οἱ κανίβαλλοι στὴν Ἀφρικὴ, πρῶτα θὰ σκοτώνατε κάποιο καὶ μετὰ θὰ τὸν ῥωτούσατε ποιός εἶναι καὶ τί θέλει
    Συνέλθετε καὶ φερθεῖτε σὰν λογικὰ ὄντα, ἐπιτέλους κρίνετε καὶ ἔχετε ὑπομονὴ μέχρι νὰ συλλέξετε τὶς πληροφορίες καὶ ἀποδείξεις ποὺ χρειαζόσαστε καὶ μετὰ ἀπορρίψτε το.
    Φερθεῖτε σὰν ἄνθρωποι.
  • ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΛΕΕΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ.... ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ, --Δ-Ε-Ν-- --Τ-Ο-Ν-- --Ε-Ν-Δ-Ι-Α-Φ-Ε-Ρ-Ε-Ι-- --Η-- --Π-Ο-Λ-Ι-Τ-Ι-ΚΗ--, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ΟΡΥΚΤΑ, ΑΕΡΙΑ, ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΜΕΛΙΣΕΙ....

Όλα τα σχόλια (95)εμφάνιση όλων


  • ena patrino zoulapi ..tous exei ferei volta olous...hahahhahahah...wraios re minara swrra..
  • 1dioskouroi καλα δεν πιστευουμε τον σωρρα τι να κανουμε να συνεχησουμε να πιστευουμε τον σαμαρα και τους αλλους λοποδιτες που δεν εχουμε δουλεια παντου θελουν χρηματα απο το σχολειο μεχρι δεν ξερω και εγω που που δεν υπαρχει ενασ καθαρος μεσα στη βουλη αντε απο ρε παρταλια της κοινωνιας οοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυυυυσσσσ­σσστττττττ
  • Τι είπε το άτομο ?? : "Τα βάζω μόνος μου με ξένεq δυνάμεις που έχουν ΥΨΗΛΟ LEVEL..."
    Ψηλέ κάνε το quest, μετά πάνε killare μερικά troll να κερδίσεις λίγο xp και φάτους με spell !!!
  • Πως είναι δυνατόν οι φιλόδοξοι απατεώνες να έχουν στείλει εξώδικα στην Τράπεζα της Ελλάδας και στην Ελληνική Κυβέρνηση, κοινοποιημένα στον Άρειο Πάγο και στην Βουλή των Ελλήνων, όπου διαμαρτύρονται και ζητούν εξηγήσεις; Πως είναι δυνατόν οι υποτιθέμενοι ψεύτες που εμπαίζουν τον Ελληνικό Λαό, να προειδοποιούν ότι αν τα αιτήματά τους δεν ικανοποιηθούν, θα μυνήσουν κυβερνητικά στελέχη για παράβαση καθήκοντος και για έσχατη προδοσία;
  • Ωρε η τρελλα εξαπλωνεται ,τα ιδια χαρτια τα εχει κι ο γειτωνας μου.
    Ρε Βαγγελη γαμωτο πως την πατας...
  • εγω θεωρω οτι κατα 999/1000% ειναι ολα παραμυθια. Εχω μονο μια απορια, αυτος γιατι ειναι εξω?
  • Αδέλφια,τα κόμματα με την συχνά ανούσια λογοδιάρροια τους, σκοπεύουν να διχάσουν, αποδυναμώσουν και να αποπροσανατολίζουν τον Ελληνικό Λαό, και δεν είναι απολύτως απαραίτητα για την δημοκρατική διακυβέρνηση της Ελλάδας. Το μέλλον της Χώρας μας θα εξασφαλισθεί μόνο όταν θα υπάρξει διαχωρισμός μεταξύ της νομοθετικής, της εκτελεστικής και της δικαστικής εξουσίας. Η κυβέρνηση και η Βουλή θα πρέπει πραγματικά να είναι του Ελληνικού Λαού,από τον Ελληνικό Λαό, για τον Ελληνικό Λαό. ΕΝΩΘΕIΤΕ !!!!
  • Άν ήταν απατεώνας δεν θα τον πιάνανε μέχρι τώρα; Έτσι θα αφήνανε να ξεσηκώνει τον κόσμο;
  • Σ'ευχαριστώ και εγώ πολύ , είμαι της ίδιας αντίληψης και έτσι νιώθω για όλο τον κόσμο , ότι είμαστε όλοι αδέλφια , και έιναι πολύ καλό να το ακούμε και από ανθρώπους σαν τον Μέγα Αλέξανδρο !
    Να είσαι πάντα καλά αδελφέ μου !

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε εδώ τα σχόλιά σας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επικοινωνήστε μαζί μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης