Κυλιόμενο κείμενο

Προτού τα μάτια μπορέσουν να δουν, => Πρέπει να έχουν μάθει να μη δακρύζουν!... Προτού τo αφτί μπορέσει ν ‘ακούσει,=> Πρέπει να έχει χάσει την ευαισθησία του!... Προτού η φωνή μπορέσει να μιλήσει,=> Πρέπει να έχει γίνει ανίκανη να πληγώσει!... Προτού η καρδιά μπορέσει ν’ αγαπήσει,=> Πρέπει να έχει μάθει να μην πονάει!... Μόνο τότε τα μάτια θα μπορούν να δούνε την αλήθεια, το αυτί να την ακούσει, η καρδιά να αγαπήσει κάθε κρίκο της αλυσίδας του μικρόκοσμου, και η γλώσσα θα μπορεί να μιλήσει χωρίς να πληγώσει ούτε έναν απ' αυτούς τους κρίκους του μικρόκοσμου. "Μοναχικός Λύκος" - Μιχάλης I. Γκουντέβενος

Αποποίηση ευθύνης...

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ… , => Δεν ήμαστε δημοσιογραφική σελίδα, και ως εκ τούτου δεν επαληθεύουμε τα θέματα, απλά κάνουμε αναμετάδοση θεμάτων, ειδήσεων, videos, κλπ. και όχι ρεπορτάζ. Για παράπονα, ενστάσεις ή αντιρρήσεις απευθυνθείτε στην ΕΝΕΡΓΗ πηγή της είδησης που υπάρχει στο τέλος κάθε Ανάρτησης και κάθε θέματος (Ο διαχειριστής: Μιχάλης I. Γκουντέβενος)

''Πάμε στοίχημα''

Αγαπητοί αναγνώστες

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ… , => Στείλτε τις απόψεις σας, την ιστορία σας, το θυμό σας, τα παράπονά σας, τα δικάσας θέματα στο email μας: mc-goud@hotmail.com, και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε... ( δεν χρειάζεται να εγγραφείτε!...) (Μιχάλης I. Γκουντέβενος - Διαχειριστής)...

Σχόλια από "Μοναχικός Λύκος"


Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" θεωρεί αυτονόητο ότι όλοι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα σχολιασμού, κριτικής και ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θα θέλαμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν θα δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, ή υβριστικού, ή προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.

Επίσης, σύμφωνα με τις αρχές μας, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Οπότε, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" δεν θα δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τον εκάστοτε συντάκτη τους και το περιεχόμενό τους δε συμπίπτει κατ' ανάγκην με την άποψη της σελίδας μας.


Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

“Πόρτα” στον Καρατζαφέρη από τους ‘καραμανλικούς’ -Στυλιανίδης:Δεν έχει και πολλά να δώσει

karam-stul-karatz


Δεν "ενθουσιάζονται" με την περίπτωση Καρατζαφέρη στο στρατόπεδο του πρώην Πρωθυπουργού. Τι δεν του συγχωρεί ο Κώστας Καραμανλής

Μπορεί να αναγνώρισε, για τον Γιώργο Καρατζαφέρη, ότι πλέον δείχνει να έχει αλλάξει πολιτική συμπεριφορά, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, αλλά εντούτοις σημείωσε ότι το ενδεχόμενο της μετακίνησής του, πίσω, στη ΝΔ, δεν έχει από μόνο του να προσφέρει και πολλά…
«Κάποτε η Νέα Δημοκρατία για τον Γιώργο Καρατζαφέρη έλεγε ότι είναι στις παρυφές των άκρων. Εγώ, θεωρώ ότι έχει επιδείξει για ένα μεγάλο διάστημα ώριμη πολιτική στάση. Δεν μπορώ να είμαι αρνητικός, αλλά δεν θεωρώ πως αυτού του είδους οι συμμαχίες από μόνες τους μπορούν να προσθέσουν και πάρα πολλά» απάντησε σε συνέντευξή του στο ρ/σ «ΒΗΜΑ fm» ο βουλευτής της ΝΔ, Ευριπίδης Στυλιανίδης.
Είναι γνωστό, στους κύκλους του ρεπορτάζ από την Πλατεία Μαβίλη, ότι ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, έχει επανειλημμένα προσπαθήσει, όλα αυτά τα χρόνια, να εξομαλύνει τις σχέσεις του με τον πρώην Πρωθυπουργό, χωρίς όμως ιδιαίτερη ανταπόκριση από την πλευρά του.
Το ίδιο φαίνεται ότι επιχείρησε και την περίοδο, αμέσως μετά τις ευρωεκλογές, όπου κατάφερε να κάνει το πρώτο βήμα για το come back στην κύρια πολιτική σκηνή. Μάλιστα κύκλοι του ρεπορτάζ αναφέρουν ότι άτομα “κοινής εμπιστοσύνης”, λειτούργησαν διερευνητικά προς αυτή την κατεύθυνση, βολιδοσκοπώντας τις διαθέσεις του Κώστα Καραμανλή.
Πέρα από την επιφυλακτικότητα του πρώην Πρωθυπουργού στις “επιλογές” και τους πολιτικούς “χειρισμούς” του προέδρου του ΛΑΟΣ, φαίνεται πως ο Κώστας Καραμανλής, δεν ξεχνά και την απρόκλητη “επίθεση” που είχε εξαπολύσει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ παλιότερα, στον στενό του συνεργάτη τότε Άρη Σπηλιωτόπουλο, με “χαρακτηρισμούς” όπως “Σαλώμη”.
Άνθρωποι κοντά στον Κώστα Καραμανλή εκμυστηρεύονται αυτή η υπόθεση δεν έπαψε ποτέ να αποτελεί “αγκάθι”στην πολιτική επικοινωνία των δύο, καθώς ο Κώστας Καραμανλής, είναι πολύ ανεκτικός ακόμα και στην πιο “σκληρή” αντιπαράθεση η διαφωνία σε πολιτικό επίπεδο, αλλά δεν ανέχεται προσωπικές επιθέσεις και συμπεριφορές που θίγουν τον “πολιτικο πολιτισμο”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε εδώ τα σχόλιά σας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επικοινωνήστε μαζί μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης