Κυλιόμενο κείμενο

Προτού τα μάτια μπορέσουν να δουν, => Πρέπει να έχουν μάθει να μη δακρύζουν!... Προτού τo αφτί μπορέσει ν ‘ακούσει,=> Πρέπει να έχει χάσει την ευαισθησία του!... Προτού η φωνή μπορέσει να μιλήσει,=> Πρέπει να έχει γίνει ανίκανη να πληγώσει!... Προτού η καρδιά μπορέσει ν’ αγαπήσει,=> Πρέπει να έχει μάθει να μην πονάει!... Μόνο τότε τα μάτια θα μπορούν να δούνε την αλήθεια, το αυτί να την ακούσει, η καρδιά να αγαπήσει κάθε κρίκο της αλυσίδας του μικρόκοσμου, και η γλώσσα θα μπορεί να μιλήσει χωρίς να πληγώσει ούτε έναν απ' αυτούς τους κρίκους του μικρόκοσμου. "Μοναχικός Λύκος" - Μιχάλης I. Γκουντέβενος

Αποποίηση ευθύνης...

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ… , => Δεν ήμαστε δημοσιογραφική σελίδα, και ως εκ τούτου δεν επαληθεύουμε τα θέματα, απλά κάνουμε αναμετάδοση θεμάτων, ειδήσεων, videos, κλπ. και όχι ρεπορτάζ. Για παράπονα, ενστάσεις ή αντιρρήσεις απευθυνθείτε στην ΕΝΕΡΓΗ πηγή της είδησης που υπάρχει στο τέλος κάθε Ανάρτησης και κάθε θέματος (Ο διαχειριστής: Μιχάλης I. Γκουντέβενος)

''Πάμε στοίχημα''

Αγαπητοί αναγνώστες

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ… , => Στείλτε τις απόψεις σας, την ιστορία σας, το θυμό σας, τα παράπονά σας, τα δικάσας θέματα στο email μας: mc-goud@hotmail.com, και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε... ( δεν χρειάζεται να εγγραφείτε!...) (Μιχάλης I. Γκουντέβενος - Διαχειριστής)...

Σχόλια από "Μοναχικός Λύκος"


Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" θεωρεί αυτονόητο ότι όλοι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα σχολιασμού, κριτικής και ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θα θέλαμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν θα δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, ή υβριστικού, ή προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.

Επίσης, σύμφωνα με τις αρχές μας, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Οπότε, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" δεν θα δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τον εκάστοτε συντάκτη τους και το περιεχόμενό τους δε συμπίπτει κατ' ανάγκην με την άποψη της σελίδας μας.


Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Ευτυχώς που είμαστε Έλληνες, και δεν καταλαβαίνουμε ότι ... χάνουμε την Ελλάδα μέσα από τα χέρια μας!!!



Να είμαστε χαρούμενοι που θα ξανά είμαστε υπό τον τουρκικό ζυγό , να είμαστε χαρούμενοι για την επέκταση της Τουρκίας , να είμαστε χαρούμενοι για την αναβίωση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, να είμαστε χαρούμενοι για την εξάπλωση του Ισλάμ , να είμαστε χαρούμενοι για τις μπούργκες που θα μας επιβάλλουν, να είμαστε χαρούμενοι για τα τζαμιά και τα τεμένη που θα αντικαταστήσουν τις εκκλησίες μας! 

Κάτσε να θυμηθώ, Άννα μου, πως το έλεγε ο ... αρχαίος φιλόσοφος ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ...

"Η ανοχή και η απάθεια, είναι... αρετές, μιας κοινωνίας που πεθαίνει..."

Κι η Ελλάδα, πεθαίνει!

Καλλιόπη Σουφλή


Ευτυχώς που είμαστε Έλληνες και δεν καταλαβαίνουμε ότι χάνουμε την Ελλάδα μέσα από τα χέρια μας!

Ευτυχώς που ακόμη γλεντάμε, ευτυχώς που ακόμη βολευόμαστε και δεν καταλαβαίνουμε ότι σε λίγο θα αναβιώσουμε εκ νέου μία Οθωμανική αυτοκρατορία!


Ευτυχώς που οι Εισαγγελείς τηρούν τις παράνομες εντολές και δεν απελαύνουν δεν δικάζουν δεν τηρούν τους νόμους στους λαθροέποικους φοβούμενοι μην χάσουν τις θέσεις ,τις ζωές τους, τους μισθούς τους , αλλά μη φοβούμενοι μην χάσουν την πατρίδα το μέλλον των παιδιών τους!


Ευτυχώς που είναι σίγουροι ότι θα την γλυτώσουν και αυτοί και οι οικογένειες τους από την επέλαση των επενδυτών!


Το ίδιο ευτυχώς ισχύει και για τα σώματα ασφαλείας που πιστεύουν ότι τηρούν άψογα τις εντολές τους και αφήνουν ανενόχλητους τους επενδυτές!


Ευτυχώς και για τον στρατό μας που πειθαρχεί στις εντολές των ανωτέρων του και είναι σίγουροι ότι έκαναν σωστά το καθήκον τους!

Ότι φύλαξαν τα σύνορα της χώρας μας και την εδαφική της ακεραιότητα!

Ευτυχώς που όλοι οι του δημοσίου πληρώνονται ακόμη τον μισθό τους, άξιοι για την συμβολή τους , στην εκπλήρωση των εντολών και που με τις υπογραφές τους διετελέσθηκαν τα φριχτότερα εγκλήματα στον Ελληνικό λαό και είς βάρος της πατρίδας( βλ. Μνημόνια, επαίσχυντοι φόροι, καταλήστευση του Ελληνικού λαού, λαθρομετανάστευση, ελληνοποιήσεις λαθροεισβολέων ασυλίες κλπ κλπ)


Ευτυχώς που όλοι σπεύσαμε να βοηθήσουμε τους λαθρομετανάστες τους καημένους λόγω φιλανθρωπίας και όχι τους Έλληνες, όπως ξενοδόχοι, ιερείς κλπ προσφέροντας τους αφιλοκερδώς τα καταλύματα τους!


Ευτυχώς , ευτυχώς,  που δεν διαβάσαμε την ιστορία μας να είμαστε ενήμεροι τι μας είχε συμβεί τα χρόνια της τουρκοκρατίας, γιατί θα τρομάζαμε και θα φροντίζαμε να μην τα ξαναζήσουμε!


Και ναι ευτυχώς που τώρα ο Ερντογάν μαζί με τον Λίβυο πρωθυπουργό θα μας πάρουν την Ελληνική ΑΟΖ , ευτυχώς που οριοθετεί όλο και περισσότερο μέχρι τον 28* μεσημβρινό και θεωρεί δικά του νησιά το Καστελλόριζο, την Κρήτη την Ρόδο, την Κάρπαθο!


Ε και αύριο που θα ξυπνήσει θα θυμηθεί ότι ξέχασε να οριοθετήσει και την υπόλοιπη Ελλάδα!
Ευτυχώς που δεν έχει κανέναν να τον εμποδίσει!
Αφού προσφύγει στον ΟΗΕ τάχα ποιός μπορεί να τον εμποδίσει;

Αυτοί που πληρώνονται για να τα χαρίσουν η όλοι αυτοί που προανάφερα;

Ε στο κάτω κάτω της γραφής 400 χρόνια σκλαβωμένοι είμασταν!
Τάχα είμαστε Έλληνες;
Τι μας πειράζει να έχουμε Τούρκο πρωθυπουργό;
Βέβαια ,ανάπτυξη θα δούμε!
Μήπως οι δικοί μας προδότες σε τι διαφέρουν;


Να είμαστε χαρούμενοι που θα ξανά είμαστε υπό τον τουρκικό ζυγό, να είμαστε χαρούμενοι για την επέκταση της Τουρκίας , να είμαστε χαρούμενοι για την αναβίωση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, να είμαστε χαρούμενοι για την εξάπλωση του Ισλάμ , να είμαστε χαρούμενοι για τις μπούργκες που θα μας επιβάλλουν, να είμαστε χαρούμενοι για τα τζαμιά και τα τεμένη που θα αντικαταστήσουν τις εκκλησίες μας! 

Ευτυχώς που θα ξαναγίνουμε πιο πολιτισμένοι, και που ξέρετε;
Μπορεί να έχουμε και τα τυχερά μας!

Μπορεί τα κορίτσια να πάρουν κανέναν πασά, τα αγόρια να τους αρέσει το Οθωμανικό δίκαιο!

Πάντως ευτυχώς που είμαστε ωραίος και χαρούμενος λαός!
Άντε να χαιρόμαστε και τους καινούργιους μας γείτονες από εδώ και πέρα!

Με τις υγείες μας και τον ήπιαμε!

ΠΗΓΗ:  ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε εδώ τα σχόλιά σας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επικοινωνήστε μαζί μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης