Κυλιόμενο κείμενο

Προτού τα μάτια μπορέσουν να δουν, => Πρέπει να έχουν μάθει να μη δακρύζουν!... Προτού τo αφτί μπορέσει ν ‘ακούσει,=> Πρέπει να έχει χάσει την ευαισθησία του!... Προτού η φωνή μπορέσει να μιλήσει,=> Πρέπει να έχει γίνει ανίκανη να πληγώσει!... Προτού η καρδιά μπορέσει ν’ αγαπήσει,=> Πρέπει να έχει μάθει να μην πονάει!... Μόνο τότε τα μάτια θα μπορούν να δούνε την αλήθεια, το αυτί να την ακούσει, η καρδιά να αγαπήσει κάθε κρίκο της αλυσίδας του μικρόκοσμου, και η γλώσσα θα μπορεί να μιλήσει χωρίς να πληγώσει ούτε έναν απ' αυτούς τους κρίκους του μικρόκοσμου. "Μοναχικός Λύκος" - Μιχάλης I. Γκουντέβενος

Αποποίηση ευθύνης...

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ… , => Δεν ήμαστε δημοσιογραφική σελίδα, και ως εκ τούτου δεν επαληθεύουμε τα θέματα, απλά κάνουμε αναμετάδοση θεμάτων, ειδήσεων, videos, κλπ. και όχι ρεπορτάζ. Για παράπονα, ενστάσεις ή αντιρρήσεις απευθυνθείτε στην ΕΝΕΡΓΗ πηγή της είδησης που υπάρχει στο τέλος κάθε Ανάρτησης και κάθε θέματος (Ο διαχειριστής: Μιχάλης I. Γκουντέβενος)

''Πάμε στοίχημα''

Αγαπητοί αναγνώστες

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ… , => Στείλτε τις απόψεις σας, την ιστορία σας, το θυμό σας, τα παράπονά σας, τα δικάσας θέματα στο email μας: mc-goud@hotmail.com, και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε... ( δεν χρειάζεται να εγγραφείτε!...) (Μιχάλης I. Γκουντέβενος - Διαχειριστής)...

Σχόλια από "Μοναχικός Λύκος"


Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" θεωρεί αυτονόητο ότι όλοι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα σχολιασμού, κριτικής και ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θα θέλαμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν θα δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, ή υβριστικού, ή προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.

Επίσης, σύμφωνα με τις αρχές μας, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Οπότε, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" δεν θα δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τον εκάστοτε συντάκτη τους και το περιεχόμενό τους δε συμπίπτει κατ' ανάγκην με την άποψη της σελίδας μας.


Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012


«Το τέλος στο δράμα - Καθρέφτισμα»


Ιησούς Χριστός και Καίτη Τσώλη

Ηράκλειο Κρήτης, 01/09/2012

  (Καίτη: Όταν δίνεται μια Ανώτερη Επικοινωνία, οι αναληφθέντες δάσκαλοι και οι Αρχάγγελοι αγκαλιάζουν και απευθύνονται σε όλες τις ενέργειες των ανθρώπινων αγγέλων που βρίσκονται στο χώρο συνάντησης, ώστε αυτά που θα πουν να γίνουν κατανοητά από όλους, αλλά απευθύνονται επίσης και σε όλους όσους διαβάζουν την Επικοινωνία, γιατί γνωρίζουν ποιοι διαβάζουν την επικοινωνία.  

Σας χαιρετώ αγαπημένοι μου. Είμαι βαθιά συγκινημένος που βρίσκομαι σήμερα εδώ μαζί σας, που βρίσκομαι εδώ κοντά σας κι έχω τη χαρά να ενώσω την καρδιά μου με την καρδιά σας.

Είμαι  ο Ιησούς Χριστός, είμαι ο αδερφός σας και σήμερα έρχομαι κοντά σας, για να σας μεταφέρω πολύ σπουδαία μηνύματα. Νιώθω βαθιά τιμή και ευγνωμοσύνη για σας και την εργασία σας αγαπημένοι μου άγγελοι. Είστε οι εργάτες του φωτός και είστε η οικογένειά μου.

Σ’ αυτή την όμορφη και αρχαία πόλη που συναντηθήκαμε, εσείς αγαπημένοι μου ενσαρκωθήκατε πολλές φορές εδώ και παίξατε πολλούς ρόλους και με όλους τους τρόπους. Σ’ αυτή την αρχαία πόλη, καθώς η διττότητα έπαιζε το παιχνίδι της, οι ενέργειες συγκρούστηκαν πολλές φορές. Όμως σ’ αυτή την πόλη γεννήθηκαν επίσης και όμορφες, υπέροχες ιδέες και εκπληκτικοί πολιτισμοί, όπως  στην εποχή του Μίνωα. Και αυτές οι όμορφες και δημιουργικές ιδέες οικογένεια έγιναν γνωστές σε όλο τον τότε γνωστό κόσμο της Γης. Ξεπέρασαν τα όρια της πόλης σας, της Κρήτης, της Ελλάδας και ταξίδεψαν. Και πάνω σ’ αυτές τις όμορφες και φωτεινές ιδέες στηρίχθηκαν και δημιουργήθηκαν πολλοί πολιτισμοί σε πολλά μέρη της Γης.

Εσείς αγαπημένοι μου ενσαρκωθήκατε σ’ αυτή την πόλη για να θεραπεύσετε τον εαυτό σας και θεραπεύοντας τον εαυτό σας να θεραπεύσετε και την πόλη σας, απ’ όλες αυτές τις ανισόρροπες ενέργειες που συγκρούστηκαν και θάφτηκαν εδώ. Αλλά θέλατε επίσης να χρησιμοποιήσετε προς όφελος της εξέλιξής σας και όλες τις όμορφες και δημιουργικές ιδέες που γεννήθηκαν στη πόλη σας.

Οι ψυχές σας αγαπημένοι μου επιζητούν τη λύση, οι ψυχές σας επιζητούν την ελευθερία τους από το δράμα. Οι ψυχές σας ζητάνε από σας να βάλετε ένα οριστικό τέλος στο δράμα. Κουράστηκαν να επαναλαμβάνουν ξανά και ξανά τις ίδιες εμπειρίες μέσα στο δράμα και θέλουν τη λύτρωση.

Εσείς αγαπημένοι μου γνωρίζετε ότι ενσαρκωθήκατε στη Γη για την εμπειρία της ψυχής σας. Γνωρίζετε επίσης ότι οι άλλοι ανθρώπινοι άγγελοι, τ’ αδέρφια σας και με την αλληλεπίδραση και τις σχέσεις που είχατε μεταξύ σας, σε ολόκληρη τη πορεία σας στη Γη, σας καθρέφτιζαν την αγάπη ή την έλλειψη  αγάπης στον εαυτό σας. Όπως σας έχω ξαναπεί, δεν υπάρχει τίποτα στη Γη που δεν σας αγαπάει, εσείς είστε αυτοί που δεν αγαπάτε τον εαυτό σας και σας το καθρεφτίζουν.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Αγαπημένοι μου ήταν πάντα ο εαυτός σας, δεν υπήρξε ποτέ άλλος αντίπαλος, ήταν πάντα η δική σας ενέργεια. Ήταν πάντα η δική σας ενέργεια και ο δικός σας τρόπος που χρησιμοποιούσατε την ενέργειά σας. Και όλα εξαρτώνται από τον τρόπο που χρησιμοποιείτε εσείς την ενέργειά σας. Γιατί η ενέργειά σας ανάλογα με τον τρόπο και την ποιότητα που την εκφράζετε, κάνει τον κύκλο της στο Σύμπαν και στη συνέχεια επιστρέφει ξανά σε σας ακριβώς με τον ίδιο  τρόπο, γιατί η ενέργεια πάντα επιστρέφει στη Πηγή της.


Γι’ αυτό όταν εσείς θεραπεύετε τον εαυτό σας, όταν εσείς θεραπεύετε και αποδέχεστε ολοκληρωτικά τον εαυτό σας, τότε η ενέργειά σας σε οποιοδήποτε σημείο του Σύμπαντος κι αν βρίσκετε, θεραπεύετε επίσης. Με την θεραπεία του εαυτού σας θεραπεύετε όλα τα κομμάτια σας, όλες τις ενσαρκώσεις σας και όλες τις πτυχές σας κι επειδή δεν υπάρχει χρόνος, όλα θεραπεύονται ταυτόχρονα σ’ αυτή την τώρα στιγμή που εσείς ολοκληρώνετε τη θεραπεία. 

Όμως κι ενώ ζήσατε εκατοντάδες ενσαρκώσεις στη Γη οικογένεια, εσείς βιώνετε ξανά και ξανά το δράμα και οι ψυχές σας έχουν κουραστεί. Ναι, οι ψυχές σας ήρθαν βάσει σχεδίου στη Γη για να εμπειραθούν. Και εμπειράθηκαν  σε όλες τις συχνότητες, αλλά στη συνέχεια πιάστηκαν στο δίχτυ της διττότητας και εγκλωβίστηκαν. Και επαναλαμβάνουν ξανά και ξανά τις ίδιες εμπειρίες χωρίς τελειωμό μέσα σ’ ένα ατέλειωτο δράμα και μέσα στη σύγκρουση. Και θέλουν να βγουν απ’ αυτό. Επιζητούν την λύση. Θέλουν την αγάπη και τη χαρά. Και εξαρτάται από εσάς αγαπημένοι μου, είναι η δική σας απόφαση και πρόθεση να βγείτε απ’ αυτή τη κατάσταση του δράματος και της σύγκρουσης. Και σήμερα είμαστε εδώ για να δώσουμε ένα τέλος σ’ αυτή την κατάσταση.

Βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Πριν 2010 χρόνια αγαπημένοι που είχαμε ξανα-ενσαρκωθεί στη Γη σαν «οικογένεια», φέραμε τότε τα μηνύματα της αγάπης και της ενότητας. Και τα μηνύματα τότε ήταν τα ίδια, και τότε θέλαμε να δώσουμε ένα τέλος στα πάθη και στο ατέλειωτο δράμα των ανθρώπινων αγγέλων. Και τα αληθινά μηνύματα αγαπημένοι μου και μέσα από την δική μου εμπειρία ανθρώπινης ενσάρκωσης, τα αληθινά μηνύματα που θέλαμε να μεταφέρουμε, ήταν τα μηνύματα της ανάστασης και της ανάληψης.

Τι σημαίνει ανάσταση οικογένεια; Η ελληνική γλώσσα μας λέει ανα+ίσταμαι που σημαίνει σηκώνομαι όρθιος. Ανάσταση σημαίνει αφυπνίζομαι, ξυπνάω από τον βαθύ ύπνο της ψευδαίσθησης, ξυπνάω από τον βαθύ ύπνο του μυαλού και της σκέψης, γίνομαι συνειδητός κι έχω επίγνωση. Και ανάληψη σημαίνει ανα+λαμβάνω, ξαναπαίρνω πίσω την θεϊκότητά μου και απελευθερώνω, ενώνω και ολοκληρώνω τον εαυτό μου.

 Ξέρετε αγαπημένοι μου, τα μηνύματα δεν έχουν αλλάξει, είναι πάντα τα ίδια. Εκείνο που έχει αλλάξει είναι οι ενέργειες. Τότε οι ενέργειες ήταν βαριές, πυκνές, δύσκαμπτες και δύσκολες, ενώ σήμερα οι ενέργειες είναι ελαφριές,  μαλακές και ευέλικτες και μπορείτε πολύ πιο εύκολα να τις διαχειριστείτε και να τις μετασχηματίσετε. Μπορείτε πιο εύκολα να εξελιχθείτε και ν’ απελευθερώσετε τον εαυτό σας, χωρίς να παραμένετε μέσα στο δράμα και στη θλίψη.


Βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Είναι η ώρα οικογένεια να τελειώνουμε με το δράμα. Είναι η ώρα για όσους ανθρώπινους αγγέλους ξεκινάνε τώρα την εξέλιξή τους ν’ αναστηθούν. Και είναι η ώρα για τους εργάτες του φωτός που έχετε προχωρήσει με την εξέλιξή σας να κάνετε αποφασιστικά αυτό το οριστικό και καθοριστικό βήμα, από το δράμα στη χαρά, από την αυτολύπηση στην αγάπη, από τον διαχωρισμό και την σύγκρουση στην ενότητα και να προχωρήσετε στην 5η διάσταση για την ανάληψή σας.

Έχετε δημιουργήσει μια συλλογική σκεπτομορφή που κάθε χρόνο, κάθε Πάσχα την σταυρώνετε και γιορτάζετε μια επέτειο παθών και δράματος. Αγαπημένοι μου είναι τα δικά σας πάθη και το δικό σας δράμα. Κι ενώ γιορτάζετε και την ανάσταση, αμέσως την επόμενη μέρα επιστρέφετε ξανά στο δράμα.

Αυτό αγαπημένοι μου εξυπηρετεί πάρα πολύ τη διττότητα, εξυπηρετεί πάρα πολύ τα κέντρα εξουσίας, γιατί μ’ αυτόν τον τρόπο μπορούν να σας ελέγχουν. Και δεν τους συμφέρει ν’ ανακαλύψετε τη δύναμή σας, γιατί τότε θα σας χάσουν, θα χάσουν την ενέργειά σας. Γιατί με την ενέργειά σας τρέφονται και πάνω στην ενέργειά σας, πάνω σε σας στηρίζουν τη δύναμή τους και τα παιχνίδια εξουσίας που παίζουν.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Κι αυτό είναι το μήνυμα που σας φέρνω σήμερα  από τις ψυχές σας αγαπημένη μου οικογένεια, σήμερα μιλάμε για το οριστικό τέλος στο δράμα και την ολοκληρωτική ανάληψη της δύναμή σας με το ν’ αναγνωρίσετε «ποιοι είστε». Γιατί αγαπημένοι μου η μεγαλύτερη δύναμη στο Σύμπαν είναι η δική σας συνειδητότητα, η μεγαλύτερη δύναμη στο Σύμπαν είναι η συνειδητότητα των ανθρώπινων αγγέλων.

Και καθώς θ’ αποχαιρετήσετε οριστικά το δράμα και την διττότητα αγαπημένοι, οι ψυχές σας θα εμπειραθούν μέσα στην αγάπη, στη χαρά και στην ενότητα. Κι αυτό είναι που ζητούν τώρα από σας. Και καθώς εσείς θα βρίσκεστε στις συχνότητες της ελευθερίας που είναι αγάπη, τότε αντί να σας καθρεφτίζουν οι άλλοι ανθρώπινοι άγγελοι, θα τους καθρεφτίζετε εσείς  μ’ έναν καινούργιο και διαφορετικό τρόπο.

 Εσείς είστε τα Πρότυπα. Γιατί αγαπημένοι μου όπου κι αν βρίσκεστε και καθώς θ’ αλληλοεπιδράτε με τους άλλους ανθρώπινους αγγέλους, η αγάπη σας θα τους αγγίζει πολύ βαθιά μέσα τους. Και θ’ απευθύνεστε σ’ αυτό το μέρος του εαυτού τους μέσα τους που είναι θεϊκό. Θα τους καθρεφτίζετε αυτό το υπέροχο κομμάτι του εαυτού τους που το έχουν ξεχάσει. Θα νιώσουν αυτό το άγγιγμα της αγάπης και θα ξυπνήσουν μνήμες μέσα τους. Θα τους θυμίσετε την Εστία τους, θα τους θυμίσετε την Πηγή τους και τότε θα έρθουν εκείνοι να σας ρωτήσουν.

Να είστε υπομονετικοί και στοργικοί μαζί τους αγαπημένοι μου. Να τους επιτρέπετε να είναι ο εαυτός τους, όποιο ρόλο κι αν παίζουν. Εσείς απλά να έχετε ανοιχτή την αγκαλιά σας  κι αφήστε την αγάπη να κάνει το θαύμα. Γιατί η αγάπη κάνει θαύματα. Εσείς αρκεί να είστε αυτό που είστε, να είστε ο εαυτός σας, να είστε η αγάπη.

Τους καθρεφτίζετε την αγάπη, τους καθρεφτίζετε το Θεό. Ακουμπάτε και ξυπνάτε μέσα τους αυτό το κομμάτι της ενθύμησης σχετικά με το ποιοι είναι. Κάτι πολύ μεγάλο ζωντανεύει μέσα τους, κάτι πολύ όμορφο συμβαίνει μέσα τους που εάν επιτρέψουν να εξελιχθεί, νιώθουν ότι θα τους πάει πολύ μακριά  και θα τους απελευθερώσει από τη φυλακή τους. Εσείς θα είστε οι ζωντανοί καθρέφτες τους.

 Βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Όμως είναι πάρα πολύ σημαντικό και απευθύνομαι στους εργάτες του φωτός που έχουν προχωρήσει με την εξέλιξή τους, είναι πολύ σημαντικό αγαπημένοι μου με την πρόθεσή σας, αποφασιστικά και με επίγνωση ν’ αφήσετε πίσω σας το δράμα. Δεν το χρειάζεστε πια και δεν είναι αυτό που θέλει το Πνεύμα για σας. Τώρα είναι η ώρα να περάσετε όλες τις διαχωριστικές γραμμές και να κάνετε αυτό το τελευταίο άλμα συνειδητότητας προς το Φως και την αγάπη. Άλλωστε στη Γη βρίσκεστε για ν’ ανεβάσετε τη δόνησή σας και να φέρετε αυτές τις συχνότητες της ελευθερίας που είναι αγάπη, βρίσκεστε στη Γη για να φέρετε αυτές τις συχνότητες της ενότητας, της ειρήνης και της χαράς. Κι αυτό θα συμβεί μόνο εάν εσείς καλέσετε αυτές τις συχνότητες μέσα σας, εάν εσείς καλέσετε αυτές τις φωτεινές ενέργειες και εμπειραθείτε σ’ αυτές. Θα συμβεί μόνον εάν εσείς τις γειώσετε μέσα σας και στη Γη.

Αγαπημένοι μου αγκαλιάστε τα όλα, αποδεχτείτε τα όλα και πιστέψτε το δεν έχει καμιά σημασία για το Θεό που είστε πως παίζετε το παιχνίδι σας στη Γη. Είναι μόνον ένας ρόλος και όλα συμβαίνουν για την εμπειρία σας. Ο Θεός δεν σας κρίνει, εσείς είστε αυτοί που κρίνετε τον εαυτό σας. Κανένας δεν μπορεί να σας μειώσει πιστέψτε το, μόνο εσείς μπορείτε να το κάνετε αυτό στον εαυτό σας. Κανένας δεν μπορεί να σας ελέγξει. Θα συμβεί μόνο εάν εσείς το επιτρέψετε. Κανένας δεν έχει εξουσία επάνω σας, ούτε ακόμα και ο θάνατος.

Πιστέψτε το αυτό, ούτε και ο θάνατος που τόσο τον φοβάστε δεν έχει καμία εξουσία επάνω σας. Εσείς, ναι εσείς αποφασίζετε πότε θα πεθάνετε και τον τρόπο που θα πεθάνετε. Επειδή ο ανθρώπινος εαυτός σας δεν το θυμάται, γι’ αυτό φοβάται. Αλλά σας έχει γεμίσει με τόσους πολλούς φόβους το μυαλό σας και η διττότητα οικογένεια.

Γι’ αυτό σταματήστε αγαπημένοι μου να επιτρέπετε στους άλλους να σας ελέγχουν με οποιοδήποτε τρόπο και αναλάβετε ολοκληρωτικά την ευθύνη του εαυτού σας και πιστέψτε, ότι εσείς είστε οι δημιουργοί. Τίποτα δεν μπορεί να σας συμβεί, εάν εσείς δεν δώσετε την άδεια και εάν δεν το επιτρέψετε.         

Αγαπημένοι μας βάλτε και τα δυο χέρια στη καρδιά σας  και νιώστε τον εαυτό σας, νιώστε την θεϊκότητά σας, νιώστε την αγάπη του εαυτού σας για σας. Και μέσα στη καρδιά σας νιώστε μας κι εμάς, γιατί στη καρδιά γίνεται η σύνδεσή μας. Εμείς είμαστε εσείς. Είμαστε η οικογένειά σας και σας αγαπάμε πέρα από κάθε μέτρο.   
Κι έτσι είναι.


Από: 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε εδώ τα σχόλιά σας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επικοινωνήστε μαζί μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης