Κυλιόμενο κείμενο

Προτού τα μάτια μπορέσουν να δουν, => Πρέπει να έχουν μάθει να μη δακρύζουν!... Προτού τo αφτί μπορέσει ν ‘ακούσει,=> Πρέπει να έχει χάσει την ευαισθησία του!... Προτού η φωνή μπορέσει να μιλήσει,=> Πρέπει να έχει γίνει ανίκανη να πληγώσει!... Προτού η καρδιά μπορέσει ν’ αγαπήσει,=> Πρέπει να έχει μάθει να μην πονάει!... Μόνο τότε τα μάτια θα μπορούν να δούνε την αλήθεια, το αυτί να την ακούσει, η καρδιά να αγαπήσει κάθε κρίκο της αλυσίδας του μικρόκοσμου, και η γλώσσα θα μπορεί να μιλήσει χωρίς να πληγώσει ούτε έναν απ' αυτούς τους κρίκους του μικρόκοσμου. "Μοναχικός Λύκος" - Μιχάλης I. Γκουντέβενος

Αποποίηση ευθύνης...

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ… , => Δεν ήμαστε δημοσιογραφική σελίδα, και ως εκ τούτου δεν επαληθεύουμε τα θέματα, απλά κάνουμε αναμετάδοση θεμάτων, ειδήσεων, videos, κλπ. και όχι ρεπορτάζ. Για παράπονα, ενστάσεις ή αντιρρήσεις απευθυνθείτε στην ΕΝΕΡΓΗ πηγή της είδησης που υπάρχει στο τέλος κάθε Ανάρτησης και κάθε θέματος (Ο διαχειριστής: Μιχάλης I. Γκουντέβενος)

''Πάμε στοίχημα''

Αγαπητοί αναγνώστες

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ… , => Στείλτε τις απόψεις σας, την ιστορία σας, το θυμό σας, τα παράπονά σας, τα δικάσας θέματα στο email μας: mc-goud@hotmail.com, και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε... ( δεν χρειάζεται να εγγραφείτε!...) (Μιχάλης I. Γκουντέβενος - Διαχειριστής)...

Σχόλια από "Μοναχικός Λύκος"


Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" θεωρεί αυτονόητο ότι όλοι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα σχολιασμού, κριτικής και ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θα θέλαμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν θα δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, ή υβριστικού, ή προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.

Επίσης, σύμφωνα με τις αρχές μας, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Οπότε, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" δεν θα δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τον εκάστοτε συντάκτη τους και το περιεχόμενό τους δε συμπίπτει κατ' ανάγκην με την άποψη της σελίδας μας.


Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012


Νέο Μήνυμα του Μάθιου

 Ο Μάθιου είναι ένα παιδί που «έφυγε» νωρίς. Έχει τη δυνατότητα να επικοινωνεί με τη μητέρα του στην οποία δίνει μηνύματα για όλο τον κόσμο μια φορά το μήνα. Μπορείτε να μάθετε πολλά περισσότερα για την περίπτωσή του στο site που βρίσκεται στο τέλος της σελίδας.




Είμαι ο Μάθιου και σας στέλνω τους χαιρετισμούς μου με αγάπη, καθώς και όλων των ψυχών που βρίσκονται σ’ αυτό το επίπεδο. Δεν είναι μόνο η αγάπη μας για εσάς απέραντη, είναι και ο θαυμασμός μας. Έχετε παραμείνει σταθεροί στο φως, παρόλο που βρίσκεστε ήδη στη μέση αυτού του μεταμορφωτικού χρόνου και τίποτα, απ’ ότι εσείς θα θεωρούσατε ως αποδεικτικό στοιχείο, δεν έχει συμβεί. Είναι λογικό να περιμένετε ότι τα χιλιάδες διαστημόπλοια στον ουρανό θα ήταν ορατά σε όλους τώρα, τα πληρώματά τους θα είχαν προσγειωθεί σε μεγάλους αριθμούς και εσείς θα τους καλωσορίζατε επίσημα πλέον. Και όλες οι άλλες αναταραχές και εμπόλεμες καταστάσεις του κόσμου σας θα είχαν μειωθεί σημαντικά.

Βρισκόμαστε κι εμείς σε αναμονή αυτών των εξελίξεων και έχουμε «γλυκόπικρα» συναισθήματα για την καθυστέρηση. Γνωρίζουμε ότι εκατομμύρια άνθρωποι εξακολουθούν να εκκαθαρίζουν το 3ης διάστασης κάρμα τους και έχει δοθεί θεία χάρη σε εκατομμύρια άλλους για να πετύχουν τη μετάβαση στην επόμενη διάσταση χαρίζοντάς τους καρμική απελευθέρωση. Και ακόμη περισσότερα εκατομμύρια εξελίσσονται με ταχύτερο ρυθμό με το να μοιράζονται τα καρμικά φορτία των άλλων. Είναι όμως λυπηρό τόσο για εμάς όσο και για εσάς ότι «οι Κορυφαίοι Σκοτεινοί»  εξακολουθούν να έχουν αρκετά και να προκαλούν μεγάλης έκτασης δυστυχία.



Σας παρακαλούμε όμως να μην σκεφτείτε ούτε για μια στιγμή ότι η Γη δεν θα τα καταφέρει να εισέλθει στην 4η διάσταση, όπου το σκοτάδι δεν μπορεί να υπάρξει. Πρέπει όμως να συμβούν πρώτα όλα όσα είναι να προηγηθούν! Ωστόσο, αντί να εμφανίζονται ένα-ένα τα γεγονότα για την καλύτερη και ευκολότερη προσαρμογή της κοινωνίας, οι αποκαλύψεις και οι αλλαγές θα επιταχύνονται και θα συμβαίνουν σε μεγαλύτερες δόσεις απ’ ό,τι περίμεναν οι σχεδιαστές της Χρυσής Εποχής.

Είναι απέραντα ενθαρρυντικό ότι οι περισσότεροι από εσάς βλέπετε τη θετική πλευρά των καταστάσεων που σας αναφέρουν τα ΜΜΕ, τονίζοντάς τες με ζοφερές υπερβολές, όπως την οικονομική κατάρρευση στην «Ευρωζώνη» και τον παγκόσμιο αντίκτυπο που θα έχει αυτή στην παγκόσμια οικονομία, την αναστάτωση που θα προκληθεί σε κάποιες κυβερνήσεις και που θα δημιουργήσει εθνική αστάθεια και τους πολίτες να διαδηλώνουν για τις αφόρητες συνθήκες σε διάφορες χώρες. Θα δείτε αυτές και άλλες ταραχώδεις καταστάσεις έτσι όπως πραγματικά είναι: ουσιαστικά βήματα προς τη δημιουργία καινούργιων συστημάτων που θα βασίζονται στη δικαιοσύνη και την τιμιότητα με αρχηγούς που θα διαθέτουν ηθική και πνευματική ακεραιότητα.

Όλο και περισσότερο θα εμφανίζονται νέοι συζητητές και καλώς πληροφορημένοι προσκαλεσμένοι που θα καταδικάζουν την έλλειψη αξιοπρεπών ατόμων ικανών να χειρίζονται την παγκόσμια οικονομία. Θα μιλάνε ειδικά για το πώς οι κυβερνήσεις έχουν αποτύχει να υπηρετούν το καλό και τα ενδιαφέροντα των πολιτών τους, και θα δείχνουν με στατιστικές μελέτες το πώς οι πόλεμοι είναι μάταιοι και χωρίς νόημα, θα καθιστούν γνωστό ότι τα ΜΜΕ δεν πληρούν το σκοπό της ενημέρωσης για τον οποίο δημιουργήθηκαν και δεν βοηθάνε στην ενημέρωση του κόσμου, θα απαριθμούν πρακτικούς τρόπους με τους οποίους θα επανακάμψει η οικονομία και θα επέλθει σταθερότητα και αναδιαμόρφωση των κυβερνήσεων, θα επισημαίνουν τις ωφέλειες από το σταμάτημα των πολέμων και τρόπους με τους οποίους ο Τύπος θα μπορεί να εκπαιδεύει το κοινό.

Εκείνοι που φανερώνουν την αλήθεια δεν θα γίνονται γνωστοί μόνο μέσα από το Διαδίκτυο αλλά θα εμφανίζονται και στα δημόσια μέσα επικοινωνίας. Η λαμπρότητα της αύρας τους θα δείχνει ότι είναι εξελιγμένες ψυχές που έχουν έρθει από μακρινούς πολιτισμούς για να χρησιμεύσουν ως αυτοί-που-δείχνουν-το δρόμο και όσα λένε στον κόσμο θα είναι η αλήθεια με ειλικρίνεια και καθαρότητα. Άλλες ενδείξεις της προόδου του φωτός δεν έχουν τύχει προσοχής από εσάς, επειδή οι δημοσιογράφοι πολλές φορές διαστρεβλώνουν τις ειδήσεις ή τις λένε μισές επειδή δεν γνωρίζουν για τι πράγμα μιλάνε. Οι πληροφορίες για τους πυρηνικούς αντιδραστήρες στην Ιαπωνία είναι δυσοίωνες επειδή δεν είναι γνωστό ότι πληρώματα διαστημοπλοίων χρησιμοποιούν τις δικές τους τεχνολογίες για να μειώσουν τις τοξικές επιπτώσεις των ραδιενεργών εκπομπών από τον αντιδραστήρα της Φουκουσίμα και να εμποδίσουν μεγαλύτερες καταστροφές εκεί.

Οι δημοσιογράφοι δεν γνωρίζουν ότι τα πληρώματα αυτά ανακουφίζουν από τις βλαβερές επιπτώσεις των χημικών ψεκασμών (chemtrails) - η ύπαρξη των οποίων δεν είναι γνωστή σε όλους - καθώς και από τη μόλυνση από άλλες πηγές, που βλάπτει την υγεία. Κάτι άλλο ακόμα που δεν είναι γνωστό, είναι ότι ο Θεός τιμά την επιθυμία της Γης να σταματήσουν οι κάτοικοι του πλανήτη να σκοτώνονται μεταξύ τους και για το λόγο αυτό έχει επιτρέψει στα πληρώματα των διαστημοπλοίων να εμποδίζουν τη λειτουργία όλων των πυρηνικών όπλων. Όταν οι επιστήμονές σας μιλάνε με μεγάλη ανησυχία για τις επιπτώσεις της παγκόσμιας υπερθέρμανσης, δεν γνωρίζουν ότι αυτό γίνεται επειδή η Μητέρα Γη επιστρέφει σ’ ένα ήπιο παγκόσμιο κλίμα!

Υπάρχουν και οι περιπτώσεις κατά τις οποίες οι Ιλλουμινάτι που ελέγχουν τα ΜΜΕ δεν επιτρέπουν να γίνει γνωστό ότι οι στατιστικές δείχνουν πως οι σεισμοί που έγιναν τελευταία, προκάλεσαν πολύ λιγότερους θανάτους και καταστροφές απ’ ό,τι τα προηγούμενα χρόνια. Ο λόγος είναι επειδή η τεχνολογία των Ιλλουμινάτι που προκαλούσε καταστροφικούς σεισμούς στο παρελθόν έχει «μπλοκαριστεί» από την συμπαντική μας οικογένεια και έτσι η Μητέρα Γη μπορεί να απελευθερώσει προσεκτικά την αρνητικότητα, έως ότου φύγει όλη αυτή η ενέργεια – κάτι που θα γίνει σύντομα.


Η πρόθεση της Γης είναι ακριβώς η αντίθετη από των Ιλλουμινάτι, δηλαδή  τις μαζικές απώλειες ανθρώπινων ζωών και την οικονομική καταστροφή των περιοχών που επλήγησαν, γεγονότα που δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερη αρνητική ενέργεια στη Γη. Χάρη στην τεχνολογία της γαλαξιακής μας οικογένειας, έχουν μειωθεί οι επιπτώσεις των σεισμών και έχουν απομακρυνθεί από τις ακτές οι μεγάλοι τυφώνες και οι Ιλλουμινάτι δεν πέτυχαν να σκοτώσουν και να καταστρέψουν τόσους όσους είχαν πρόθεση!

Το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι ριζωμένο στον περιορισμό της 3ης διάστασης, κάτι που τον κάνει ευάλωτο στο φόβο, τον απόλυτο δημιουργό αρνητικότητας. Όποτε έχετε την ευκαιρία να μοιράζεστε τις γνώσεις σας με ανθρώπους που φοβούνται επειδή δεν γνωρίζουν, σας παρακαλούμε να τους διαφωτίζετε μέχρι το σημείο που μπορούν να το δεχτούν. Η ηρεμιστική σας ενέργεια θα βοηθήσει στο να γίνει ο φόβος τους πιο λίγος αλλά θα χρειαστεί να δείξετε μεγάλη κατανόηση. 

Μέχρι σήμερα γνωρίζετε μόνο την κορυφή του παγόβουνου, αλλά τους λίγους επόμενους μήνες τα γεγονότα θα κόβουν την ανάσα σε ταχύτητα και έκταση. Μαζί με την μη-επίγνωσή σας για το τι βρίσκεται μπροστά σας αυτές τις τόσο δύσκολες μέρες της 3ης διάστασης, υπάρχει και η σύγχυση για το τι πρέπει να κάνετε για να προετοιμάσετε τη σωματική σας Ανάληψη μαζί με τη Γη, ποιοι θα πάνε μαζί της, πώς να ξέρετε αν όντως απορροφάτε φως, τι πυκνότητα έχει αυτό, τις προμήθειες της NESARA, τι πρόκειται να συμβεί στο τέλος του έτους και πώς θα είναι η ζωή στη Χρυσή Εποχή. 

Σε προηγούμενα μηνύματα με τη μητέρα μου έχω αναφερθεί συγκεκριμένα σε αυτά τα θέματα. Μπορείτε να ψάξετε για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες.

Επειδή οι δονήσεις που επικρατούν αυτό τον καιρό ευνοούν τις τηλεπαθητικές επικοινωνίες, είναι ουσιαστικό να μάθετε να επικοινωνείτε ΜΟΝΟ με τις πηγές που θέλετε – οι αρνητικές οντότητες επιθυμούν κι αυτές πολύ να επικοινωνήσουν μαζί σας! Πρέπει να παίρνετε προφυλάξεις. Πριν προχωρήσετε στην επικοινωνία, να ζητάτε προστασία από το φως του Χριστού και να απαιτείτε να συνδέονται μαζί σας μόνο πνεύματα του φωτός. 

Ποτέ μην επιχειρήσετε να επικοινωνήσετε ενόσω είστε άρρωστοι, κουρασμένοι, ανήσυχοι για εσάς ή τους αγαπημένους σας, αγχωμένοι από κάποια οικονομική κατάσταση ή άσχημο γεγονός. Κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου το ενεργειακό σας επίπεδο είναι πολύ χαμηλό για να φτάσετε τις φωτεινές οντότητες και προσκαλείτε μόνο τις χαμηλές οντότητες. Η ταπεινότητα και η ευγνωμοσύνη όταν καταφέρετε να αποκτήσετε τηλεπαθητικές ικανότητες θα σας προσφέρουν υψηλές δονήσεις που θα αγγίξουν πηγές σε ανώτερα επίπεδα ενώ αντίθετα οι χαμηλές δονήσεις της ματαιοδοξίας και του εγωτισμού θα σας συνδέσουν αμέσως με σκοτεινές οντότητες.


Πολλοί αναρωτιούνται πώς θα μπορέσει να επιτευχθεί μια λύση, τη στιγμή που επικρατούν τόσες θρησκευτικές και κυβερνητικές ιδεολογίες που εδραιώνουν τα παλαιά συστήματα πεποιθήσεων. Οι άνθρωποι που δεν ανοίγουν το νου και την καρδιά τους στην αλήθεια, δεν θα μπορέσουν να μείνουν και να παλέψουν για τα πιστεύω τους. Με τους νόμους της φυσικής που κυβερνούν τη ζωή στο σύμπαν, ένας κλειστός νους δεν μπορεί να απορροφήσει το φως που θα του επιτρέψει να επιβιώσει στις υψηλές δονήσεις της 4ης διάστασης. Οι κάτοικοι της Γης κατά τη Χρυσή Εποχή θα επιλέξουν να ζουν ειρηνικά και αρμονικά ο ένας με τον άλλον και με όλη τη Φύση.

Υπάρχει και ένας ακόμα ζωτικός παράγοντας. Η σύνθεση της ψυχής που αποτελείται από ενέργεια αγάπης. Η ψυχή γνωρίζει ότι δεν είναι στη φύση του ανθρώπου να πολεμάει ο ένας με τον άλλο μέχρι θανάτου, επειδή κάθε ψυχή είναι κομμάτι του Όλου. Η ψυχή γνωρίζει ότι η ζωή είναι αιώνια, ότι ο θάνατος είναι μόνο μια μετάβαση στην επόμενη ζωή σε πνευματική μορφή, που θα την προετοιμάσει για την επόμενη ενσάρκωση.

Ο υποσυνείδητος αγώνας ενός ανθρώπου και η παράλληλη επίγνωση της ψυχής του τον κρατάνε σε μια εύθραυστη κατάσταση. Αυτό ακριβώς επιδιώκουν οι δυνάμεις του σκότους, των οποίων ο ύπατος σκοπός είναι να αιχμαλωτίζουν ψυχές. Χειραγωγούν τις γήινες μαριονέτες τους να επιμένουν στην νοοτροπία του «πολέμου» και το φόβο του θανάτου επειδή η παραγόμενη αρνητικότητα μπορεί να σπάσει τον ψυχισμό των ανθρώπων και να εμποδίσει την απορρόφηση του φωτός που συνδέει τη συνειδητότητα με την ψυχή. Οι ταχυδακτυλουργίες αυτού του είδους έχουν παραλύσει τον πληθυσμό της Γης στο να δεχτεί με τη βία αυτό που ονομάζουν «πατριωτισμό» και ότι όσοι πεθαίνουν είναι «ήρωες». Ο συλλογικός ψυχισμός θα τραυματιζόταν σοβαρά αν μάθαιναν μέσα σε μια μέρα οι άνθρωποι ότι οι πόλεμοι είναι «πλαστοί» μόνο και μόνο για να επιβιώνουν οι σκοτεινές δυνάμεις.

Όταν γίνεται διαλογισμός που συμμετέχει όλος ο κόσμος, όταν αξιοσέβαστοι αρχηγοί διαπραγματεύονται την ειρήνη με αρκετή συχνότητα, ο κόσμος ξυπνάει συχνά-σιγά. Όσοι παλαιότερα δεχόντουσαν να πάνε στον πόλεμο αρχίζουν να αναρωτιούνται τη χρησιμότητά του και να «βλέπουν το φως» που επιτρέπει στις ψυχές τους να αφομοιώσουν ευκολότερα την πληροφορία – αυτό συμβαίνει κάθε μέρα σε όλο τον κόσμο.

Παρόλ’ αυτά όμως, δεν έχει μείνει αρκετός χρόνος για τις μάζες να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο συνειδητότητας και να καταλάβουν τι κρύβεται πίσω από τους πολέμους, τα θρησκευτικά δόγματα ή άλλες σκοτεινές όψεις της ζωής. Πολλοί δεν θα καταφέρουν να αποδεχτούν αυτό που επί χιλιετίες κρυβόταν για να ελέγχεται ο πληθυσμός της Γης μέσα από το φόβο, την πλάνη και άλλων ελέγχων του νου.

Να γνωρίζετε ότι κάθε ψυχή αφυπνίζεται ανάλογα με το δικό της ρυθμό και η θεία χάρη προσφέρει στον καθένα πολλές ευκαιρίες να δεχτεί το φως και να αναπτυχθεί πνευματικά.

Τώρα θα αναφερθούμε σε τομείς διαφορετικούς, σε αυτά που ρωτάει ο κόσμος σχετικά με το τι πρόκειται να συμβεί. Στο τέλος του έτους η Γη θα προχωρήσει στην 4η διάσταση και οι ακόλουθες αλλαγές θα συμβούν:
Θα απενεργοποιηθούν οι πυρηνικοί αντιδραστήρες και τα πυρηνικά απόβλητα θα καταστούν αβλαβή.

Η διαδικασία άντλησης πετρελαίου θα σταματήσει σιγά-σιγά και δεν θα δημιουργηθούν νέα ρήγματα στη Γη. Τα κινητά τηλέφωνα θα γίνουν ασφαλή και η παρακολούθηση με συστήματα τηλεόρασης θα σταματήσει. Θα αποσυρθούν όλα τα επιβλαβή πρόσθετα των τροφών. Οι ιατρικές μέθοδοι που καταστρέφουν αντί να ωφελούν τα σώματα και τους νόες των ανθρώπων θα σταματήσουν και το ίδιο θα σταματήσουν όλα τα ηχητικά τεστ με σόναρ που γίνονται και σκοτώνουν τη θαλάσσια ζωή.

Οι νόμοι που περιορίζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα θα εξαλειφθούν. Τα εκπαιδευτικά συστήματα θα δίνουν στον καθένα τη δυνατότητα να έχει πρόσβαση σε σωστές πληροφορίες μέσα από κομπιούτερ και έντυπο υλικό. Θα γίνει δίκαιη ανακατανομή των πόρων σε παγκόσμιο επίπεδο όσο το δυνατό είναι εφικτό.  
Η ηλιακή δραστηριότητα είναι προς όφελός σας!

Με εμπιστοσύνη και χαρά θα καταφέρετε να ελέγξετε κάθε δύσκολη κατάσταση κατά τη διάρκεια αυτών των μεταβατικών βημάτων προς την Χρυσή Εποχή της Γης. Ποτέ δεν είστε μόνοι – η αγάπη αμέτρητων φωτεινών όντων είναι μαζί σας σε όλο αυτό το συμπαντικό καταπληκτικό ταξίδι χωρίς προηγούμενο!


ΑΓΑΠΗ και ΕΙΡΗΝΗ
Suzanne Ward



Μετάφραση: Αγγελική Νατσούλη 
http://angelsmell.blogspot.gr 
www.matthewbooks.com


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε εδώ τα σχόλιά σας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επικοινωνήστε μαζί μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης