Κυλιόμενο κείμενο

Προτού τα μάτια μπορέσουν να δουν, => Πρέπει να έχουν μάθει να μη δακρύζουν!... Προτού τo αφτί μπορέσει ν ‘ακούσει,=> Πρέπει να έχει χάσει την ευαισθησία του!... Προτού η φωνή μπορέσει να μιλήσει,=> Πρέπει να έχει γίνει ανίκανη να πληγώσει!... Προτού η καρδιά μπορέσει ν’ αγαπήσει,=> Πρέπει να έχει μάθει να μην πονάει!... Μόνο τότε τα μάτια θα μπορούν να δούνε την αλήθεια, το αυτί να την ακούσει, η καρδιά να αγαπήσει κάθε κρίκο της αλυσίδας του μικρόκοσμου, και η γλώσσα θα μπορεί να μιλήσει χωρίς να πληγώσει ούτε έναν απ' αυτούς τους κρίκους του μικρόκοσμου. "Μοναχικός Λύκος" - Μιχάλης I. Γκουντέβενος

Αποποίηση ευθύνης...

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ… , => Δεν ήμαστε δημοσιογραφική σελίδα, και ως εκ τούτου δεν επαληθεύουμε τα θέματα, απλά κάνουμε αναμετάδοση θεμάτων, ειδήσεων, videos, κλπ. και όχι ρεπορτάζ. Για παράπονα, ενστάσεις ή αντιρρήσεις απευθυνθείτε στην ΕΝΕΡΓΗ πηγή της είδησης που υπάρχει στο τέλος κάθε Ανάρτησης και κάθε θέματος (Ο διαχειριστής: Μιχάλης I. Γκουντέβενος)

''Πάμε στοίχημα''

Αγαπητοί αναγνώστες

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ… , => Στείλτε τις απόψεις σας, την ιστορία σας, το θυμό σας, τα παράπονά σας, τα δικάσας θέματα στο email μας: mc-goud@hotmail.com, και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε... ( δεν χρειάζεται να εγγραφείτε!...) (Μιχάλης I. Γκουντέβενος - Διαχειριστής)...

Σχόλια από "Μοναχικός Λύκος"


Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" θεωρεί αυτονόητο ότι όλοι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα σχολιασμού, κριτικής και ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θα θέλαμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν θα δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, ή υβριστικού, ή προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.

Επίσης, σύμφωνα με τις αρχές μας, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Οπότε, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" δεν θα δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τον εκάστοτε συντάκτη τους και το περιεχόμενό τους δε συμπίπτει κατ' ανάγκην με την άποψη της σελίδας μας.


Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Αυτοδιοικητικές: Ισχυρότερη η Ν.Δ. στις περιφέρειες

Αυτοδιοικητικές: Ισχυρότερη η Ν.Δ. στις περιφέρειες


Ισχυρότερη από τον ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύεται η Νέα Δημοκρατία στις περιφέρειες της χώρας.

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ αναδείχθηκε νικητής στην περιφέρεια Αττικής με τη Ρένα  Δούρου και στην περιφέρεια Ιονίων Νήσων με τον Θεόδωρο Γαλιατσάτο.

Βορείου Αιγαίου- Χριστιάνα Καλογήρου
Στερεάς Ελλάδας- Κώστας Μπακογιάννης
Ηπείρου- Αλέξανδρος Καχριμάνης (είχε εκλεγεί από τον α' γύρο)
Θεσσαλίας - Κώστας Αγοραστός
Νοτίου Αιγαίου-Γιώργος Χατζημάρκος
Αν. Μακεδονίας και Θράκης-Γιώργος Παυλίδης
Στην Κρήτη επανεκλέχθηκε περιφερειάρχης ο -προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ- Σταύρος Αρναουτάκης.

Στην περιφέρεια Πελοποννήσου νικητής είναι ο Πέτρος Τατούλης, που έλαβε τη στήριξη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Στην Κεντρική Μακεδονία μεγάλος νικητής είναι ο ανεξάρτητος Απόστολος Τζιτζικώστας, ενώ στη Δυτική Μακεδονία εκλέγεται ο ανεξάρτητος Θεόδωρος Καρυπίδης. Τέλος, ο ανεξάρτητος Θεόδωρος Κατσιφάρας εκλέχθηκε στη Δυτική Ελλάδα.

Οι νικητές στη μάχη των μεγάλων δήμων:
Στην Αθήνα επανεκλέχθηκε οΓ. Καμίνηςκαι στη Θεσσαλονίκης οΓ. Μπουτάρης. Αλλαγή φρουράς υπάρχει στον δήμο Πειραιά, όπου εκλέχθηκε νέα δημοτική αρχή υπό τον Γ. Μώραλη. Επίσης:
Δήμος Ηρακλείου: Β. Λαμπρινός (Ν.Δ.)
Δήμος Πατρέων: Κ. Πελετίδης (ΚΚΕ)
Δήμος Βόλου: Αχ. Μπέος
Δήμος Λαρισαίων: Απ. Καλογιάννης (ανεξάρτητος με υποστήριξη ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, Οικολόγοι)
Δήμος Χανίων: Αναστάσιος Βάμβουκας (ανεξάρτητος με υποστήριξη ΔΗΜΑΡ)
Δήμος Ιωαννίνων: Θωμάς Μπέγκας (ανεξάρτητος με υποστήριξη ΔΗΜΑΡ)
Δήμος Κερκυρέων: Κωνσταντίνος Νικολούζος (ΣΥΡΙΖΑ)
Δήμος Καλλιθέας: Δ. Κάρναβος
Δήμος Αχαρνών: Γ. Κασσαβός
Δήμος Χαλανδρίου: Σ. Ρούσσος
Δήμος Κορυδαλλού: Στ. Κασσιμάτης

1 σχόλιο :

  1. Σχόλιο από Μοναχικός Λύκος προς τους πολιτικούς αναλυτές και προς εκείνους που θέλουν να βγάζουν και να μας δίνουν σωστά αποτελέσματα:

    Εσείς που ασχολείστε με τα γκάλοπ και με την ανάλυση εκλογικών αποτελεσμάτων, καλό θα ήταν να ορίζετε και κάποιες ακόμα παραμέτρους στις εφαρμογές σας αν θέλετε να βγάζετε και να μας δίνετε καλύτερα αποτελέσματα

    1. Στα Exit Polls και σε τηλεφωνικές ερωτήσεις εταιριών που ασχολούνται με είναι τυποποιημένες με τέτοιον τρόπο που η απάντηση δεν θα ανταποκρίνεται στην τα γκάλοπ σπάνια απαντάει ο κόσμος λέγοντάς τους την αλήθεια ή προτιμάει να μην απαντάει, είτε διότι ή φοβούνται την παρακολούθηση και το φακέλωμα, είτε διότι οι ερωτήσεις πραγματικότητα οπότε δεν απαντούν ή απαντούν με το «Δεν ξέρω ακόμα», είτε επειδή μερικοί απλά θέλουν να κάνουν πλάκα και απαντούν το αντίθετο από αυτό που θα κάνουν.

    2. Στις Αυτοδιοικητικές εκλογές ειδικά στην περιφέρεια πολύ λίγοι είναι εκείνοι που ψηφίζουν με κομματικά κριτήρια ο περισσότερος λαός ψηφίζει πρόσωπα και όχι κόμμα. ψηφίζουμε υποψηφίους που κατά τη γνώμη μας είναι ικανοί και μας αντιπροσωπεύουν κι’ ας προέρχεται από οποιονδήποτε πολιτικό χώρο και κάποιοι άλλοι ψηφίζουν συγγενείς ή φίλους.

    3. Στις Ευρωεκλογές και στις Κοινοβουλευτικές εμείς εδώ στην περιφέρεια, βάζουμε μεν το κόμμα μας μπροστά απ’ όλα αλλά και πάλι πολλές φορές τιμωρούμε το κόμμα μας ψηφίζοντας προσωρινά ένα άλλο κόμμα παραπλήσιας παράταξης είτε για να κόψουμε τη φόρα κάποιων μέσα στο κόμμα μας που ίσως έχουν καβαλήσει το καλάμι και το παίζουν αρχηγοί, είτε για να πάψουν μερικοί απ’ το κόμμα μας να βγαίνουν σαν γλάστρες και να αυτοπροβάλλονται στα κανάλια ξεχνώντας ότι οι ίδιοι δεν είναι παρά όργανα μιας παράταξης και όχι αφεντικά, είτε για να ξυπνήσουν αν τους έχει πάρει ο ύπνος και να δουλέψουν καλύτερα για το συμφέρον του ελληνικού λαού και όχι για το δικό τους συμφέρον ή για τους ξένους… Για να καταλάβουν ότι εμείς είμαστε αυτοί που τους στηρίζουν ή που τους που τους τιμωρούμε και τους πετάμε στα σκουπίδια όταν δεν μας κάνουν πλέον...

    Μην μας περνάτε λοιπόν για χαζούς και μας πλασάρετε χρωματισμένους χάρτες της Ελλάδος διότι στις Αυτοδιοικητικές εκλογές δεν ψηφίζουμε ποτέ πολιτικά χρώματα και κομματική ταμπέλα αλλά πρόσωπα … Αλλάξτε λοιπόν τροπάριο.
    "Μοναχικός Λύκος" - Βοτονοσιότης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε εδώ τα σχόλιά σας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επικοινωνήστε μαζί μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης