Κυλιόμενο κείμενο

Προτού τα μάτια μπορέσουν να δουν, => Πρέπει να έχουν μάθει να μη δακρύζουν!... Προτού τo αφτί μπορέσει ν ‘ακούσει,=> Πρέπει να έχει χάσει την ευαισθησία του!... Προτού η φωνή μπορέσει να μιλήσει,=> Πρέπει να έχει γίνει ανίκανη να πληγώσει!... Προτού η καρδιά μπορέσει ν’ αγαπήσει,=> Πρέπει να έχει μάθει να μην πονάει!... Μόνο τότε τα μάτια θα μπορούν να δούνε την αλήθεια, το αυτί να την ακούσει, η καρδιά να αγαπήσει κάθε κρίκο της αλυσίδας του μικρόκοσμου, και η γλώσσα θα μπορεί να μιλήσει χωρίς να πληγώσει ούτε έναν απ' αυτούς τους κρίκους του μικρόκοσμου. "Μοναχικός Λύκος" - Μιχάλης I. Γκουντέβενος

Αποποίηση ευθύνης...

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ… , => Δεν ήμαστε δημοσιογραφική σελίδα, και ως εκ τούτου δεν επαληθεύουμε τα θέματα, απλά κάνουμε αναμετάδοση θεμάτων, ειδήσεων, videos, κλπ. και όχι ρεπορτάζ. Για παράπονα, ενστάσεις ή αντιρρήσεις απευθυνθείτε στην ΕΝΕΡΓΗ πηγή της είδησης που υπάρχει στο τέλος κάθε Ανάρτησης και κάθε θέματος (Ο διαχειριστής: Μιχάλης I. Γκουντέβενος)

''Πάμε στοίχημα''

Αγαπητοί αναγνώστες

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ… , => Στείλτε τις απόψεις σας, την ιστορία σας, το θυμό σας, τα παράπονά σας, τα δικάσας θέματα στο email μας: mc-goud@hotmail.com, και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε... ( δεν χρειάζεται να εγγραφείτε!...) (Μιχάλης I. Γκουντέβενος - Διαχειριστής)...

Σχόλια από "Μοναχικός Λύκος"


Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" θεωρεί αυτονόητο ότι όλοι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα σχολιασμού, κριτικής και ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θα θέλαμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν θα δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, ή υβριστικού, ή προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.

Επίσης, σύμφωνα με τις αρχές μας, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Οπότε, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" δεν θα δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τον εκάστοτε συντάκτη τους και το περιεχόμενό τους δε συμπίπτει κατ' ανάγκην με την άποψη της σελίδας μας.


Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Συμμαχία Ηπειρωτών - Υποψήφιος Περιφερειάρχης: Ζάψας Γιώργος 

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου

ΖΑΨΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Υποστηρίζεται από: ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ

 

 

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου

Πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός, δ/ντής σχολής Μαθητείας ΟΑΕΔ Ιωαννίνων. Εργάστηκε ως μελετητής και κατασκευαστής Ηλεκτρομηχανολογικών έργων τη 10ετία 1984 έως 1994. Είναι 55 ετών, με καταγωγή από τη Φιλιππιάδα Πρεβέζης και ζει μόνιμα στα Γιάννενα από το 1997. Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Παππά, καθηγήτρια Γαλλικής Φιλ/γίας και έχουν ένα γιο τον δεκάχρονο Φίλιππο.
Εκλέχθηκε Νομαρχιακός Σύμβουλος Πρεβέζης την 4ετία 2003-2006 και Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Φιλιππιάδος την 4ετία 2007-2010 (ήταν υποψήφιος δήμαρχος το 2006). Υποψήφιος περιφερειάρχης το 2010, επικεφαλής του συνδυασμού περιφερειακής συνεργασίας πολιτών της Αριστεράς και της Οικολογίας: “Ήπειρος Των Οριζόντων”. Υποψήφιος βουλευτής του Συνασπισμού το 2000 στην Πρέβεζα και της Δημοκρατικής Αριστεράς το 2012 στα Γιάννενα. Είναι μέλος της ΚΕ της Δημ.Αρ.
 ****************************************************************************

Υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες

Π.Ε. Άρτας

ΧΑΜΠΙΜΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ο Δημήτρης Χαμπίπης είναι ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Άρτας με τον συνδυασμό
«ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ».
Γεννήθηκε στον Καταρράκτη το 1958.
Μεγάλωσε στην ΒΑΛΑΩΡΑ όπου αποφοίτησε από το 5Ο Δημοτικό το 1969.
Το 1975 αποφοίτησε από το Α’ Γυμνάσιο Αρρένων Άρτας.
Είναι Οικονομολόγος με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην κοστολόγηση.
Διαθέτει κατασταλαγμένη εμπειρία λόγω της μακρόχρονης θητείας του ως Δ/ντής Γραφείου Υπουργού στα Υπουργεία Γεωργίας, Υγείας και Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων.
Υπηρέτησε ως Υποδιοικητής στον ΕΛΓΑ και ως μέλος του ΔΣ της Αγροτικής Ασφαλιστικής, της Αγροτικής Ζωής και πολλών οργανισμών του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα.
Από το 2008 έως το 2011 ήταν Οργανωτικός Γραμματέας της Ιστορικής & Λαογραφικής Εταιρείας Τζουμέρκων (Ι.Λ.Ε.Τ)
Είναι πρόεδρος της Επιτροπής ονοματοθεσιών οδών, πλατειών & συνοικιών Άρτας.
Από τον Αύγουστο του 2013 είναι Αντιπρόεδρος του Γ.Ο.Ε.Β πεδιάδας Άρτας – Πρέβεζας.
Διετέλεσε για πολλά χρόνια Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Περιφερειών (Π.Ο.Σ.Υ.Π)
Σήμερα είναι προϊστάμενος στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτ. Μακεδονίας στην υπηρεσία που εδρεύει στην Άρτα με ευθύνη τον έλεγχο νομιμότητας των πράξεων και αποφάσεων των Δήμων της Π.Ε Άρτας
κιν. 6972 442959
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Π.Ε. Θεσπρωτίας

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΩΜΑΣ

Ο Θωμάς Δημητρίου γεννήθηκε στο Καστρί της Ηγουμενίτσας και είναι εκπαιδευτικός. Σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάστηκε αρχικά ως φροντιστής στην Ηγουμενίτσα και στη συνέχεια, διορισμένος καθηγητής σε Γυμνάσια και Λύκεια στο Αργοστόλι στον Πειραιά και στην Ηγουμενίτσα. Ήταν Διευθυντής στο Εσπερινό Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας μέχρι τον περασμένο Αύγουστο οπότε και συνταξιοδοτήθηκε. Δραστηριοποιείται πολιτικά, συνδικαλιστικά και κοινωνικά από τα φοιτητικά του χρόνια μέχρι σήμερα αδιάλειπτα. Ήταν πρόεδρος της ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας για περισσότερο από τέσσερα έτη και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ηγουμενίτσας από το 1999 μέχρι το 2006. Κατά το διάστημα αυτό διετέλεσε αντιδήμαρχος και υπεύθυνος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας καθώς και διαφόρων άλλων δημοτικών οργανισμών. Ήταν επανειλημμένα υποψήφιος βουλευτής Θεσπρωτίας για λογαριασμό κομμάτων της Αριστεράς. Σήμερα είναι γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Θεσπρωτίας της Δημοκρατικής Αριστεράς. Είναι παντρεμένος με την καθηγήτρια Αλέκα Γούλα και έχουν δύο παιδιά τη Σοφία, δικηγόρο στο επάγγελμα και τον Βασίλη, φοιτητή της σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Ο Θωμάς Δημητρίου ζει μόνιμα στην Ηγουμενίτσα.

κιν. 6977 428599

Π.Ε. Ιωαννίνων

ΧΑΤΖΗΕΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ)

Διετέλεσε Δήμαρχος Κόνιτσας, Πρόεδρος ΤΕΔΚ Ιωαννίνων, Μέλος ΚΕΔΚΕ, Νομαρχιακός Σύμβουλος Ιωαννίνων και Περιφερειακός Σύμβουλος Ηπείρου.
κιν. 6977 843943

Π.Ε. Πρέβεζας

ΖΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ



O Γιώργος Χρ, Ζάκας γεννήθηκε το 1964 στην Αηδονιά Πρέβεζας. Αποφοίτησε από το Λύκειο Καναλακίου. Σπούδασε βιολογία στο Πανεπιστήμιου Αθηνών και είναι κάτοχος Διδακτορικού διπλώματος της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων.Εργάζεται ως ιχθυολόγος σε αποκεντρωμένη υπηρεσία του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην Πρέβεζα.Είναι Περιφεριακός Σύμβουλος με την παράταξη «Ήπειρος Τόπος να Ζεις» και Γραμματέας Περιφερειακού Συμβουλίου.Είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά. Από τα νεανικά του χρόνια έως σήμερα έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική, πολιτική και συνδικαλιστική δραστηριότητα.Συμμετέχει ενεργά σε συλλόγους ανθρωπιστικού, περιβαλλοντικού και πολιτιστικού χαρακτήρα.
κιν. 6942 051244


Υποψήφιοι Σύμβουλοι Άρτας


Υποψήφιοι Σύμβουλοι Θεσπρωτίας
......................................................................
......................................................................
.....................................................................
.....................................................................


Υποψήφιοι Σύμβουλοι Ιωαννίνων


Υποψήφιοι Σύμβουλοι Πρέβεζας


Πηγή: http://www.symmaxia-ipiroton.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε εδώ τα σχόλιά σας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επικοινωνήστε μαζί μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης