Κυλιόμενο κείμενο

Προτού τα μάτια μπορέσουν να δουν, => Πρέπει να έχουν μάθει να μη δακρύζουν!... Προτού τo αφτί μπορέσει ν ‘ακούσει,=> Πρέπει να έχει χάσει την ευαισθησία του!... Προτού η φωνή μπορέσει να μιλήσει,=> Πρέπει να έχει γίνει ανίκανη να πληγώσει!... Προτού η καρδιά μπορέσει ν’ αγαπήσει,=> Πρέπει να έχει μάθει να μην πονάει!... Μόνο τότε τα μάτια θα μπορούν να δούνε την αλήθεια, το αυτί να την ακούσει, η καρδιά να αγαπήσει κάθε κρίκο της αλυσίδας του μικρόκοσμου, και η γλώσσα θα μπορεί να μιλήσει χωρίς να πληγώσει ούτε έναν απ' αυτούς τους κρίκους του μικρόκοσμου. "Μοναχικός Λύκος" - Μιχάλης I. Γκουντέβενος

Αποποίηση ευθύνης...

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ… , => Δεν ήμαστε δημοσιογραφική σελίδα, και ως εκ τούτου δεν επαληθεύουμε τα θέματα, απλά κάνουμε αναμετάδοση θεμάτων, ειδήσεων, videos, κλπ. και όχι ρεπορτάζ. Για παράπονα, ενστάσεις ή αντιρρήσεις απευθυνθείτε στην ΕΝΕΡΓΗ πηγή της είδησης που υπάρχει στο τέλος κάθε Ανάρτησης και κάθε θέματος (Ο διαχειριστής: Μιχάλης I. Γκουντέβενος)

''Πάμε στοίχημα''

Αγαπητοί αναγνώστες

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ… , => Στείλτε τις απόψεις σας, την ιστορία σας, το θυμό σας, τα παράπονά σας, τα δικάσας θέματα στο email μας: mc-goud@hotmail.com, και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε... ( δεν χρειάζεται να εγγραφείτε!...) (Μιχάλης I. Γκουντέβενος - Διαχειριστής)...

Σχόλια από "Μοναχικός Λύκος"


Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" θεωρεί αυτονόητο ότι όλοι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα σχολιασμού, κριτικής και ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θα θέλαμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν θα δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, ή υβριστικού, ή προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.

Επίσης, σύμφωνα με τις αρχές μας, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Οπότε, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" δεν θα δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τον εκάστοτε συντάκτη τους και το περιεχόμενό τους δε συμπίπτει κατ' ανάγκην με την άποψη της σελίδας μας.


Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Καρατζαφέρης: Έπρεπε να επιμείνει στο δημοψήφισμα ο Παπανδρέου

Καρατζαφέρης: Έπρεπε να επιμείνει στο δημοψήφισμα ο Παπανδρέου
Καρατζαφέρης: Έπρεπε να επιμείνει στο δημοψήφισμα ο Παπανδρέου
Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργος Καρατζαφέρης, μίλησε στον RealFM 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την πολιτική επικαιρότητα, τις αποκαλύψεις των Financial Times, το νομοσχέδιο για τον αιγιαλό αλλά και τη δίκη Energa και Hellas Power.
«Δεν είμαστε στην αρχή του τέλους. Κλείνουν ταμεία του κράτους, όταν κλείνουν μαγαζιά, όταν κλείνουν εταιρείες, στερείται το κράτος. Όσο δεν εισπράττει, θα πρέπει να δανείζεται, όσο δανείζεται θα μπαίνουν όροι. Δεν οδηγούμεθα πουθενά », σχολίασε αρχικά ο κ. Καρατζαφέρης και συνέχισε:
«Δεν υπάρχει αγοραστική δύναμη και ως εκ τούτου δεν έχει δύναμη η αγορά».
«Πρέπει να αλλάξουμε πολιτική. Βεβαίως και υπάρχει ελπίδα. Στις 26 Μαΐου πρέπει να ξεκινήσει ένας ουσιαστικός διάλογος, να δούμε τι φταίει. Διαφορετικά κινδυνεύουμε να μπούμε στη μέγγενη των άκρων », πρόσθεσε.
«Για να μπορέσει να κερδίσει χρόνο η Ελλάδα, χρειαζόταν ένας άνθρωπος που να τον γνωρίζουν καλά. Αυτό σκέφτηκα και είπα τον κ. Παπαδήμο. Τον μόνο που δεν θα ρίξουμε είναι τον δικό τους άνθρωπο. Κανείς τους δεν ήθελε Παπαδήμο. Όλα αυτά, περί Μπαρόζο, τα ακούω βερεσέ. Εγώ ήμουν το κακό παιδί εκεί πέρα. Έκανα πρόταση μομφής εναντίων του Μπαρόζο από την πρώτη μέρα που πήγα πάνω », τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης σε ερώτηση σχετική με τις αποκαλύψεις των FT και συνέχισε:
«Ο Παπανδρέου έπρεπε να επιμένει για το δημοψήφισμα και να διαπραγματευτεί για το ερώτημα».
«Σε λίγο θα χτίζουν μέσα στη Θάλασσα και θα έχουμε την αμμουδιά από την άλλη πλευρά. ΔΕΝ ξερω  ΠΟΥ ΘΑ φτάσουμε. Έλεος. Κάποια συμφέροντα είναι και τους το κάνουν χάρη », σχολίασε για το νομοσχέδιο που αφορά τον αιγιαλό ενώ για τη δική Energa και Hellas Power και την απουσία του Δημοσίου από την πολιτική αγωγή τόνισε: 
«Δείτε τα ονόματα των κατηγορούμενων στο σκάνδαλο Energa και Hellas Power και θα καταλάβετε γιατί το Δημόσιο δεν είναι στην πολιτική αγωγή. Εδώ δικηγόρος τους είναι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας ».
Δείτε και ακούστε το Βίντεο με τον: ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ,

Πηγή:http://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε εδώ τα σχόλιά σας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επικοινωνήστε μαζί μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης