Κυλιόμενο κείμενο

Προτού τα μάτια μπορέσουν να δουν, => Πρέπει να έχουν μάθει να μη δακρύζουν!... Προτού τo αφτί μπορέσει ν ‘ακούσει,=> Πρέπει να έχει χάσει την ευαισθησία του!... Προτού η φωνή μπορέσει να μιλήσει,=> Πρέπει να έχει γίνει ανίκανη να πληγώσει!... Προτού η καρδιά μπορέσει ν’ αγαπήσει,=> Πρέπει να έχει μάθει να μην πονάει!... Μόνο τότε τα μάτια θα μπορούν να δούνε την αλήθεια, το αυτί να την ακούσει, η καρδιά να αγαπήσει κάθε κρίκο της αλυσίδας του μικρόκοσμου, και η γλώσσα θα μπορεί να μιλήσει χωρίς να πληγώσει ούτε έναν απ' αυτούς τους κρίκους του μικρόκοσμου. "Μοναχικός Λύκος" - Μιχάλης I. Γκουντέβενος

Αποποίηση ευθύνης...

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ… , => Δεν ήμαστε δημοσιογραφική σελίδα, και ως εκ τούτου δεν επαληθεύουμε τα θέματα, απλά κάνουμε αναμετάδοση θεμάτων, ειδήσεων, videos, κλπ. και όχι ρεπορτάζ. Για παράπονα, ενστάσεις ή αντιρρήσεις απευθυνθείτε στην ΕΝΕΡΓΗ πηγή της είδησης που υπάρχει στο τέλος κάθε Ανάρτησης και κάθε θέματος (Ο διαχειριστής: Μιχάλης I. Γκουντέβενος)

''Πάμε στοίχημα''

Αγαπητοί αναγνώστες

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ… , => Στείλτε τις απόψεις σας, την ιστορία σας, το θυμό σας, τα παράπονά σας, τα δικάσας θέματα στο email μας: mc-goud@hotmail.com, και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε... ( δεν χρειάζεται να εγγραφείτε!...) (Μιχάλης I. Γκουντέβενος - Διαχειριστής)...

Σχόλια από "Μοναχικός Λύκος"


Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" θεωρεί αυτονόητο ότι όλοι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα σχολιασμού, κριτικής και ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θα θέλαμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν θα δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, ή υβριστικού, ή προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.

Επίσης, σύμφωνα με τις αρχές μας, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Οπότε, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" δεν θα δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τον εκάστοτε συντάκτη τους και το περιεχόμενό τους δε συμπίπτει κατ' ανάγκην με την άποψη της σελίδας μας.


Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Πως βαστιέται τέτοιος εξευτελισμός;

savop (1)
Από δημοσίευμα του Βήματος

Το «Venus» λικνιζόταν ρυθμικά στα καταγάλανα νερά της Πάτμου. Ο μεγαλοβιομήχανος χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος – Κασσανδρής προσπαθούσε να διακρίνει μέσα από τα vintage δερμάτινα κυάλια του περιώνυμου οίκου Ross and Simone στο Rhodes Island των Η.Π.Α., την χήρα του πρόωρα χαμένου Steve Jobs. Η κυρία Laurene Powell Jobs είχε όμως ήδη «κατέβει» με ένα από τα υπερσύγχρονα ταχύπλοα του super yacht σε παραλία του Νησιού της Αποκάλυψης. Το πλωτο βασίλειο της οικογένειας Jobs αξίας κάτι περισσότερο από 100 εκατομμύρια δολάρια προκάλεσε τον θαυμασμό των Ελλήνων και ξένων επισκεπτών. 
Ένα υπερσύγχρονο σκάφος σε εντυπωσιακή, «ιδιαίτερη» , μινιμαλιστική γραμμή, σχεδιασμένο από το διάσημο Philippe Starck. (Το yacht παραδόθηκε στην οικογένεια Jobs ένα χρόνο μετά το θάνατο του Αμερικανού μεγιστάνα.Το 2012 δηλαδή).
Ο golden heir, μέγας θαυμαστής και κολλεξιοναίρ των επίπλων και αντικειμένων του Starck, εδώ και πολλά χρόνια δεν θα μπορούσε παρά να νοιώθει πανευτυχής μπροστά σε αυτό το super glamorous αριστούργημα που κατασκεύασαν τα ναυπηγεία Feadship.
Ατέλειωτα parties, ολονύχτιοι χοροί και συλλεκτικές σαμπάνιες, πανέμορφα κορίτσια και υπερπολυτελή σκάφη εκατομμυρίων δολαρίων. Η Πάτμος ζούσε πραγματικά μεγάλες στιγμές το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.
Το Luna του Αμπράμοβιτς και οι συνεχείς ανεφοδιασμοί με αστακούς και γαρίδες
Αρκετά πιο μακριά στις κοσμοπολίτικες Σπέτσες είχε φθάσει το «Luna». Το εντυπωσιακό, μήκους 115μ. yacht του Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Το «Luna» φιλοξενούσε φίλους του Ρώσου μεγιστάνα οι οποίοι απολάμβαναν τις διακοπές τους στα Ελληνικά νησιά. Δεν γνωρίζω αν το yacht θα κατηφορίσει στην Μεσσηνία για τους γάμους της κόρης του Ελληνοποντιακής καταγωγής επιχειρηματία κ. Φιλάρετου Καλτσίδη. Το πλήρωμα πάντως του σκάφους άφησε πολλά χρήματα στα νησιά που «περνούσε» όταν το crew αποφάσιζε να κάνει ανεφοδιασμό στις κουζίνες. Αστακοί, γαρίδες, καραβίδες και άλλα ψαρικά, μεταφέρονταν με ταχύπλοα στο «Luna».
Ο τέως, ο Νιόνιος, επιχειρηματίες και εφοπλιστές στο πάρτι Κουτσολιούτσου
Και ενώ στη θαλαμηγό του Αμπράμοβιτς οι καλεσμένοι του διασκέδαζαν με δυνατές μουσικές, σε ένα από τα ωραιότερα σπίτια του νησιού (δίπλα στην Ξυλοκέριζα), ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος απολάμβανε το ποτό του μαζί με τον Διονύση Σαββόπουλο, ισχυρούς εφοπλιστές και γνωστούς επιχειρηματίες.
Από το κείμενο του κομμουνάρου Ζυλ Βαλέ με τίτλο «Ξεπουλημένα γουρούνια» και ημερομηνία 30 Νοεμβρίου 1876:

«Ξεπουλημένα γουρούνια! Δεν ανήκουν στο γουρουνοστάσιο όλοι εκείνοι που για κάποια χρήματα ή για λίγη δόξα, για ένα πορτοφόλι, μια εσάρπα, μια κορδέλα, μετατρέπουν τις πεποιθήσεις τους σε άχυρα κάτω από τα πόδια των μεγάλων; Δεν ανήκουν εκείνοι, οι ακόμα πιο αξιολύπητοι, που για να απολαμβάνουν το προνόμιο της αργομισθίας ή για να φανούν κάπως πιο σημαντικοί, μετατρέπονται δίχως τύψεις σε αυλικούς, βαλέδες και παράσιτα στις παρακάμαρες των υπουργών ή στις τραπεζαρίες των πλούσιων; Δεν ανήκουν οι δημοσιογράφοι που πουλάνε την πένα τους σε όποιον πληρώνει τα περισσότερα, ή οι χρονογράφοι που γλείφουν τις μπότες και παριστάνουν πώς τάχα θέλουν να τις γυαλίσουν, οι νταβατζήδες, οι πονηροί, οι παντογνώστες γραφιάδες, όλα αυτά τα ξεπουλημένα γουρούνια;… Ξεπουλημένα γουρούνια είναι όλα εκείνα τα ανθρωπάκια που κάποτε παρίσταναν τους ενθουσιώδεις ή τους σκληρούς και τους άκαμπτους, που επιδείκνυαν την υποτιθέμενη ανεξαρτησία και εκκεντρικότητά τους, ενώ κάποιο ωραίο πρωϊ, εντελώς αδειασμένοι, διαλυμένοι, αποκαμωμένοι, τελειωμένοι, έδεσαν σφιχτά ένα κόκκινο μεταξωτό φουλάρι στο λαιμό, πρόσθεσαν στο κεφάλι τους ένα τετράγωνο καπελίνο, όπως τα αδέλφια τους τα γουρούνια των πανηγυριών, και, τελικά, στριφογυρίζοντας και γρυλίζοντας, περπάτησαν αυτόβουλα προς το χοιροστάσιο της χυδαιότητας… Θεωρούν τους εαυτούς τους προστατευόμενους κάποιου υπουργού, ή εθελοντές μιας κάποιας πολύ σπουδαίας υπόθεσης! Δεν είναι όμως εθελοντές, αλλά ξεπουλημένα γουρούνια! Δεν διατρέχουν κανέναν άλλον κίνδυνο πέραν του να σκεπαστούν είτε από μία βροχή φτυσιμάτων, είτε από την ανουσιότητα των λιβανισμάτων!»
Α ρε Νιόνιο, ξέραμε από καιρό ότι είσαι “κάλπικος παράς”, αλλά να γίνεις γελωτοποιός της αυλής πάει πολύ…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε εδώ τα σχόλιά σας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επικοινωνήστε μαζί μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης