Κυλιόμενο κείμενο

Προτού τα μάτια μπορέσουν να δουν, => Πρέπει να έχουν μάθει να μη δακρύζουν!... Προτού τo αφτί μπορέσει ν ‘ακούσει,=> Πρέπει να έχει χάσει την ευαισθησία του!... Προτού η φωνή μπορέσει να μιλήσει,=> Πρέπει να έχει γίνει ανίκανη να πληγώσει!... Προτού η καρδιά μπορέσει ν’ αγαπήσει,=> Πρέπει να έχει μάθει να μην πονάει!... Μόνο τότε τα μάτια θα μπορούν να δούνε την αλήθεια, το αυτί να την ακούσει, η καρδιά να αγαπήσει κάθε κρίκο της αλυσίδας του μικρόκοσμου, και η γλώσσα θα μπορεί να μιλήσει χωρίς να πληγώσει ούτε έναν απ' αυτούς τους κρίκους του μικρόκοσμου. "Μοναχικός Λύκος" - Μιχάλης I. Γκουντέβενος

Αποποίηση ευθύνης...

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ… , => Δεν ήμαστε δημοσιογραφική σελίδα, και ως εκ τούτου δεν επαληθεύουμε τα θέματα, απλά κάνουμε αναμετάδοση θεμάτων, ειδήσεων, videos, κλπ. και όχι ρεπορτάζ. Για παράπονα, ενστάσεις ή αντιρρήσεις απευθυνθείτε στην ΕΝΕΡΓΗ πηγή της είδησης που υπάρχει στο τέλος κάθε Ανάρτησης και κάθε θέματος (Ο διαχειριστής: Μιχάλης I. Γκουντέβενος)

''Πάμε στοίχημα''

Αγαπητοί αναγνώστες

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ… , => Στείλτε τις απόψεις σας, την ιστορία σας, το θυμό σας, τα παράπονά σας, τα δικάσας θέματα στο email μας: mc-goud@hotmail.com, και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε... ( δεν χρειάζεται να εγγραφείτε!...) (Μιχάλης I. Γκουντέβενος - Διαχειριστής)...

Σχόλια από "Μοναχικός Λύκος"


Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" θεωρεί αυτονόητο ότι όλοι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα σχολιασμού, κριτικής και ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θα θέλαμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν θα δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, ή υβριστικού, ή προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.

Επίσης, σύμφωνα με τις αρχές μας, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Οπότε, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" δεν θα δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τον εκάστοτε συντάκτη τους και το περιεχόμενό τους δε συμπίπτει κατ' ανάγκην με την άποψη της σελίδας μας.


Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Τρέμει τη ΔΕΘ ο Σαμαράς

Ο Αντώνης ΣαμαράςΟ Αντώνης Σαμαράς
“ Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο ετοιμόρροπος πρωθυπουργός δεν θα παραχωρήσει συνέντυξη Τύπου στη ΔΕΘ ”
Φαίνεται τελικά ότι στο επιτελείο του ετοιμόρροπου και λαομίσητου πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά δεν έχουν εμπιστοσύνη στις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δεν θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, παρά μόνο θα πραγματοποιήσει ταξίδι "αστραπή" στη Θεσσαλονίκη για να συναντήσει κάποιους τοπικούς φορείς και για να πραγματοποιήσει τα εγκαίνια της έκθεσης βεβαίως.

Στο επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου επικρατεί μεγάλος προβληματισμός, καθώς υπάρχει ο φόβος ο Αντώνης Σαμαράς να γίνει αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών αν έχει κάποιο κακό ... συναπάντημα με πολίτες. Για αυτόν ακριβώς το λόγο όσο πιο περιορισμένος θα είναι ο χρόνος παραμονής του στην Θεσσαλονίκη, τόσο πιο πιθανό είναι να αποφευχθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Οι φόβοι έγιναν ακόμη μεγαλύτεροι μετά τις αποδοκιμασίες των οποίων έγινε αποδέκτης ο υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος στο Ηρώδειο και οι οποίες εντάθηκαν όταν ακούστηκε το όνομα του Αντώνη Σαμαρά. Βέβαια ο "βρεγμένος", την βροχή δεν θα έπρεπε να τη φοβάται. Έτσι κι αλλιώς ο Σαμαράς δεν έχει κανένα πλέον κοινωνικό έρεισμα. Και εκτός αυτού, είναι τουλάχιστον θλιβερή η εικόνα ενός πρωθυπουργού που κρύβεται.

Από την άλλη η απόφαση ώστε να μην δώσει συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ θεωρείται φυσιολογική. Τι να πει άραγε ο Αντώνης Σαμαράς; Ότι δεσμεύεται εγγράφως έναντι των δανειστών πως θα λάβει νέα εξοντωτικά μέτρα για τον ελληνικό λαό; Ότι είναι θέμα χρόνου να "πέσει"; Ότι είναι πρόθυμος να ξεπουλήσει την δημόσια περιουσία; Ότι επί των ημερών του κάνουν πάρτι οι κολλητοί; Ότι ο διεθνής Τύπος τον διασύρει καθημερινά για το διαβόητο "success story" που βρίσκεται μόνο στο μυαλό του; Ότι οικοδομεί το πιο αυταρχικό κράτος του λεγόμενου "δυτικού κόσμου"; Ότι προωθεί το ξεσπίτωμα χιλιάδων οικογενειών; 

Εκτός όλων αυτών είναι κατάντημα για έναν πρωθυπουργό να φοβάται τον λαό και τους δημοσιογράφους.

Η αρχή του τέλους για την καταστροφική διακυβέρνηση Σαμαρά έχει ξεκινήσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε εδώ τα σχόλιά σας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επικοινωνήστε μαζί μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης