Κυλιόμενο κείμενο

Προτού τα μάτια μπορέσουν να δουν, => Πρέπει να έχουν μάθει να μη δακρύζουν!... Προτού τo αφτί μπορέσει ν ‘ακούσει,=> Πρέπει να έχει χάσει την ευαισθησία του!... Προτού η φωνή μπορέσει να μιλήσει,=> Πρέπει να έχει γίνει ανίκανη να πληγώσει!... Προτού η καρδιά μπορέσει ν’ αγαπήσει,=> Πρέπει να έχει μάθει να μην πονάει!... Μόνο τότε τα μάτια θα μπορούν να δούνε την αλήθεια, το αυτί να την ακούσει, η καρδιά να αγαπήσει κάθε κρίκο της αλυσίδας του μικρόκοσμου, και η γλώσσα θα μπορεί να μιλήσει χωρίς να πληγώσει ούτε έναν απ' αυτούς τους κρίκους του μικρόκοσμου. "Μοναχικός Λύκος" - Μιχάλης I. Γκουντέβενος

Αποποίηση ευθύνης...

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ… , => Δεν ήμαστε δημοσιογραφική σελίδα, και ως εκ τούτου δεν επαληθεύουμε τα θέματα, απλά κάνουμε αναμετάδοση θεμάτων, ειδήσεων, videos, κλπ. και όχι ρεπορτάζ. Για παράπονα, ενστάσεις ή αντιρρήσεις απευθυνθείτε στην ΕΝΕΡΓΗ πηγή της είδησης που υπάρχει στο τέλος κάθε Ανάρτησης και κάθε θέματος (Ο διαχειριστής: Μιχάλης I. Γκουντέβενος)

''Πάμε στοίχημα''

Αγαπητοί αναγνώστες

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ… , => Στείλτε τις απόψεις σας, την ιστορία σας, το θυμό σας, τα παράπονά σας, τα δικάσας θέματα στο email μας: mc-goud@hotmail.com, και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε... ( δεν χρειάζεται να εγγραφείτε!...) (Μιχάλης I. Γκουντέβενος - Διαχειριστής)...

Σχόλια από "Μοναχικός Λύκος"


Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" θεωρεί αυτονόητο ότι όλοι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα σχολιασμού, κριτικής και ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θα θέλαμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν θα δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, ή υβριστικού, ή προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.

Επίσης, σύμφωνα με τις αρχές μας, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Οπότε, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" δεν θα δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τον εκάστοτε συντάκτη τους και το περιεχόμενό τους δε συμπίπτει κατ' ανάγκην με την άποψη της σελίδας μας.


Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Η εξάρθρωση της Χρυσής Αυγής θα φέρει το πλεόνασμα!

Τα δραματικά γεγονότα των ημερών σκέπασαν το δράμα του Αντώνη Σαμαρά, που κινδυνεύει να χάσει ό,τι πολυτιμότερο έχει: την αξιοπιστία του, την ξακουστή στα πέρατα της Γης. Βγήκε κοτζαμάν πρωθυπουργός στη ΔΕΘ και ανακοίνωσε ότι το 2013 θα έχουμε ένα πρωτογενές πλεόνασμα ίσα με το μπόι του Κυριάκου -με το συμπάθειο- το οποίο δεν θα ξέρουμε πού να το…πρωτομοιράσουμε. Θα το δώσουμε στους συνταξιούχους, θα το δώσουμε στους δικαιούχους του επιδόματος θέρμανσης, θα το δώσουμε στα σώματα ασφαλείας, θα το αποφασίσουμε όταν θα το πιάσουμε στα χέρια μας, σαν να ήταν νεογέννητο μωρό.


Του Γιώργου Ανανδρανιστάκη

Το άκουσαν οι συνταξιούχοι και παρήγγειλαν χαμομήλι Ντομ Περινιόν με τις κάσες – των ποτών, όχι τις άλλες, τις μακρόστενες. Το ακούσανε οι δικαιούχοι και πήγανε στα κολυμβητήρια, για να μάθουνε να κάνουνε απλωτές στο πετρέλαιο και το πέλετ. Το άκουσαν τα σώματα και παρήγγειλαν μια δωδεκάδα διαδηλωτές, για να το γιορτάσουνε. Το άκουσε όμως και η Τρόικα, η οποία έβαλε κάτω τα τεφτέρια και κατέληξε ότι το πρωτογενές πλεόνασμα του 2013 θα είναι βία 100 εκατομμύρια. Τα δύο και τα τρία δισ. που λέγατε να τα ξεχάσετε και για τιμωρία που είσαστε σκιτζήδες, θα σας πάρουμε και τα 100 εκατομμύρια, να τα ταΐσουμε στο χρέος.

Αγαπάει ο θεός τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη και άντε να ξεχωρίσεις εν προκειμένω ποιος είναι ποιος. Του πήρε ο μεγαλοδύναμος του Σαμαρά τα δισ. του πρωτογενούς, του έδωσε όμως σε αντάλλαγμα τη σύλληψη των χρυσαυγιτών, για να τον ξελασπώσει. Βγάλτε μολύβι και χαρτί και γράψτε: 43.000 ευρώ που βρήκανε στο σπίτι του Μιχαλολιάκου και 107.000 που βρήκανε στο σπίτι του χρυσαυγίτη αστυνομικού, να σου μάνι- μάνι εκατόν πενήντα χιλιαρικάκια για το πρωτογενές του Αντώνη. Δεν θα είχανε και οι κασιδιάρηδες, οι παναγιώταροι και οι λαγοί πάνω τους κάνα δεκαχίλιαρο από τις εισπράξεις της νύχτας, από νταβατζηλίκια, μπραβιλίκια και εκβιασμούς; Τα εκατόν πενήντα έγιναν αυθωρεί εκατόν εξήντα, τσε βάλε.

Βάλτε και τα πιστόλια που θα μοσχοπουληθούνε στους Σόθμπις και θα δείτε πώς ανεβαίνει το ποσό. Ειδικά το εννιάρι με το οποίο πυροβολούσε ο Παναγιώταρος στην κηδεία του αρχιδολοφόνου Ντερτιλή, θα το διεκδικήσουν οι χουνταίοι μέχρι τελικής πτώσεως. Μαλλί με μαλλί θα πιαστούνε οι σύμβουλοι του Σαμαρά, τρίχα δεν θα μείνει στο Μαξίμου. Τα Λούγκερ θα τα μοσχοαγοράσει ο Πρέκας, για να θυμηθεί τα νιάτα του, τότε που έπαιζε στις χουντοταινίες του Τζέιμς Πάρις και τις φωτογραφίες του Χίτλερ θα τις πάρει ο Σαμαράς, ο Τρύφωνας, όχι ο Αντώνης, για να τις αναρτήσει στα κομμωτήριά του, να τις βλέπουν οι πελάτες και να λένε «πρόσεχε, μάστορα, μην με κάνεις σαν τον κακομοίρη με τη φράντζα, γιατί σε έσφαξα στο γόνατο».

Στις δημοπρασίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα.


Πηγή:http://paganeli.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε εδώ τα σχόλιά σας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επικοινωνήστε μαζί μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης