Κυλιόμενο κείμενο

Προτού τα μάτια μπορέσουν να δουν, => Πρέπει να έχουν μάθει να μη δακρύζουν!... Προτού τo αφτί μπορέσει ν ‘ακούσει,=> Πρέπει να έχει χάσει την ευαισθησία του!... Προτού η φωνή μπορέσει να μιλήσει,=> Πρέπει να έχει γίνει ανίκανη να πληγώσει!... Προτού η καρδιά μπορέσει ν’ αγαπήσει,=> Πρέπει να έχει μάθει να μην πονάει!... Μόνο τότε τα μάτια θα μπορούν να δούνε την αλήθεια, το αυτί να την ακούσει, η καρδιά να αγαπήσει κάθε κρίκο της αλυσίδας του μικρόκοσμου, και η γλώσσα θα μπορεί να μιλήσει χωρίς να πληγώσει ούτε έναν απ' αυτούς τους κρίκους του μικρόκοσμου. "Μοναχικός Λύκος" - Μιχάλης I. Γκουντέβενος

Αποποίηση ευθύνης...

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ… , => Δεν ήμαστε δημοσιογραφική σελίδα, και ως εκ τούτου δεν επαληθεύουμε τα θέματα, απλά κάνουμε αναμετάδοση θεμάτων, ειδήσεων, videos, κλπ. και όχι ρεπορτάζ. Για παράπονα, ενστάσεις ή αντιρρήσεις απευθυνθείτε στην ΕΝΕΡΓΗ πηγή της είδησης που υπάρχει στο τέλος κάθε Ανάρτησης και κάθε θέματος (Ο διαχειριστής: Μιχάλης I. Γκουντέβενος)

''Πάμε στοίχημα''

Αγαπητοί αναγνώστες

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ… , => Στείλτε τις απόψεις σας, την ιστορία σας, το θυμό σας, τα παράπονά σας, τα δικάσας θέματα στο email μας: mc-goud@hotmail.com, και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε... ( δεν χρειάζεται να εγγραφείτε!...) (Μιχάλης I. Γκουντέβενος - Διαχειριστής)...

Σχόλια από "Μοναχικός Λύκος"


Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" θεωρεί αυτονόητο ότι όλοι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα σχολιασμού, κριτικής και ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θα θέλαμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν θα δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, ή υβριστικού, ή προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.

Επίσης, σύμφωνα με τις αρχές μας, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Οπότε, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" δεν θα δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τον εκάστοτε συντάκτη τους και το περιεχόμενό τους δε συμπίπτει κατ' ανάγκην με την άποψη της σελίδας μας.


Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Σταδιακή επιστροφή στις αγορές προαναγγέλλει ο επικεφαλής του ΟΔΔΗΧ


Σταδιακή επιστροφή στις αγορές προαναγγέλλει ο επικεφαλής του ΟΔΔΗΧ 

«Οι εταίροι μας θέλουν να δουν την Ελλάδα να αποκτά πρόσβαση στις αγορές»

Στα επιχειρήματα υπέρ της επιστροφής της Ελλάδας στις διεθνείς κεφαλαιαγορές αναφέρθηκε ο επικεφαλής του Οργανισμού Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) Στέλιος Παπαδόπουλος σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Financial Times.

Μία «σταδιακή» επιστροφή θα επιτρέψει την επαναδημιουργία μίας καλά λειτουργούσας αγοράς ομολόγων και θα ενθαρρύνει την επιστροφή μακροπρόθεσμων επενδυτών. «Είναι το οικονομικό μέλλον της Ελλάδας –όχι το παρελθόν– που πιστεύουμε ότι θα είναι ο καθοριστικός παράγοντας, όταν οι θεσμικοί επενδυτές θα αξιολογήσουν την επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές κεφαλαίων», δήλωσε ο κ. Παπαδόπουλος.

Ο επικεφαλής του ΟΔΔΗΧ σημείωσε ότι η επάνοδος στις αγορές θα επικεντρωθεί, τουλάχιστον αρχικά, στην επαναδημιουργία του βάθους και της ρευστότητας της ελληνικής αγοράς ομολόγων με μικρές εκδόσεις ομολόγων.

Οι εταίροι της Ελλάδας «θέλουν επίσης να δουν την Ελλάδα να αποκτά και πάλι πρόσβαση στις αγορές με έναν αξιόπιστο και μόνιμο τρόπο», δήλωσε, προσθέτοντας ότι οι τρέχουσες υποχρεώσεις της χώρας για την εξυπηρέτηση του χρέους της είναι χαμηλές και θα βελτιωθούν περαιτέρω με τις αναμενόμενες αλλαγές στους όρους του προγράμματος διάσωσης.

Επιπλέον, πρόσθεσε ο κ. Παπαδόπουλος, η Ελλάδα «θα επιτύχει πλεόνασμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών που θα προκαλέσει θετική έκπληξη και επιστρέφει στην ανάπτυξη το 2014». Αυτά «είναι χαρακτηριστικά, που οι περισσότερες χώρες, αναπτυγμένες και αναδυόμενες, θα ζήλευαν», σημείωσε ο ίδιος.

Ο κ. Παπαδόπουλος εκτίμησε ότι οι μεσοπρόθεσμες εκδόσεις θα βοηθήσουν «να τονιστεί η συγκριτική αξία των ελληνικών κρατικών ομολόγων, να διευκολυνθούν οι εκδόσεις τίτλων από επιχειρήσεις και τράπεζες, όλα με την προοπτική να ανοίξει ο δρόμος για μία πιο εκτεταμένη επιστροφή στις αγορές».

Ο επικεφαλής του ΟΔΔΗΧ δεν έδωσε άλλες λεπτομέρειες για τον χρόνο της επιστροφής στις αγορές, δηλώνοντας μόνο ότι ο ΟΔΔΗΧ είναι «έτοιμος να κάνει όλα τα αναγκαία βήματα για τη σταδιακή επιστροφή της Ελλάδας στις διεθνείς αγορές, όταν οι συνθήκες είναι ώριμες».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε εδώ τα σχόλιά σας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επικοινωνήστε μαζί μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης