Κυλιόμενο κείμενο

Προτού τα μάτια μπορέσουν να δουν, => Πρέπει να έχουν μάθει να μη δακρύζουν!... Προτού τo αφτί μπορέσει ν ‘ακούσει,=> Πρέπει να έχει χάσει την ευαισθησία του!... Προτού η φωνή μπορέσει να μιλήσει,=> Πρέπει να έχει γίνει ανίκανη να πληγώσει!... Προτού η καρδιά μπορέσει ν’ αγαπήσει,=> Πρέπει να έχει μάθει να μην πονάει!... Μόνο τότε τα μάτια θα μπορούν να δούνε την αλήθεια, το αυτί να την ακούσει, η καρδιά να αγαπήσει κάθε κρίκο της αλυσίδας του μικρόκοσμου, και η γλώσσα θα μπορεί να μιλήσει χωρίς να πληγώσει ούτε έναν απ' αυτούς τους κρίκους του μικρόκοσμου. "Μοναχικός Λύκος" - Μιχάλης I. Γκουντέβενος

Αποποίηση ευθύνης...

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ… , => Δεν ήμαστε δημοσιογραφική σελίδα, και ως εκ τούτου δεν επαληθεύουμε τα θέματα, απλά κάνουμε αναμετάδοση θεμάτων, ειδήσεων, videos, κλπ. και όχι ρεπορτάζ. Για παράπονα, ενστάσεις ή αντιρρήσεις απευθυνθείτε στην ΕΝΕΡΓΗ πηγή της είδησης που υπάρχει στο τέλος κάθε Ανάρτησης και κάθε θέματος (Ο διαχειριστής: Μιχάλης I. Γκουντέβενος)

''Πάμε στοίχημα''

Αγαπητοί αναγνώστες

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ… , => Στείλτε τις απόψεις σας, την ιστορία σας, το θυμό σας, τα παράπονά σας, τα δικάσας θέματα στο email μας: mc-goud@hotmail.com, και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε... ( δεν χρειάζεται να εγγραφείτε!...) (Μιχάλης I. Γκουντέβενος - Διαχειριστής)...

Σχόλια από "Μοναχικός Λύκος"


Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" θεωρεί αυτονόητο ότι όλοι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα σχολιασμού, κριτικής και ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θα θέλαμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν θα δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, ή υβριστικού, ή προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.

Επίσης, σύμφωνα με τις αρχές μας, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Οπότε, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" δεν θα δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τον εκάστοτε συντάκτη τους και το περιεχόμενό τους δε συμπίπτει κατ' ανάγκην με την άποψη της σελίδας μας.


Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Μπαλτάκος-Gate: Μήνυση Καρατζαφέρη κατά Σαμαρά, Αθανασίου, Δένδια

karatzaferis_minisi

Στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Σακελλάκο διαβιβάστηκε από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών η μηνυτήρια αναφορά του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, με την οποία ζητά να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρξε πολιτική παρέμβαση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και των υπουργών Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Χαράλαμπου Αθανασίου και Νίκου Δένδια στο έργο της Δικαιοσύνης σχετικά με τις προφυλακίσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Αφορμή για την μηνυτήρια αναφορά απετέλεσαν τα όσα είπε ο τέως γενικός γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου Παναγιώτης Μπαλτάκος, στην γνωστή υποκλαπείσα συνομιλία του (βίντεο) με τον Ηλία Κασιδιάρη.
Ο κ. Καρατζαφέρης ζητεί να κληθεί ο κ. Μπαλτάκος για να ερωτηθεί αν αληθεύουν ή όχι τα όσα αναφέρονται στο επίμαχο βίντεο περί παρεμβάσεων στο έργο της Δικαιοσύνης από τον κ. Σαμαρά μέσω των δύο εν λόγω υπουργών.
Και σε αρνητική απάντηση να ερωτηθούν οι κ.κ. Σαμαράς, Αθανασίου και Δένδιας γιατί δεν κατέθεσαν μηνυτήριες αναφορές σε βάρος του κ. Μπαλτάκου.

Πάντως, όπως έλεγαν κύκλοι της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, ο κ. Σακελλάκος, δεν μπορεί να προβεί σε καμία ενέργεια (κλήτευση κ. Μπαλτάκου, κ.λπ.), καθώς η μηνυτήρια αναφορά του κ. Καρατζαφέρη στρέφεται κατά Πρωθυπουργού και υπουργών και ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, δεν επιτρέπει καμία δικαστική πράξη.
Κατόπιν αυτών είναι μονόδρομος η διαβίβαση της μηνυτήριας αναφοράς του κ. Καρατζαφέρη στη Βουλή για τα περαιτέρω.
Τι λέει ο Μπαλτάκος
Πάντως, ο τέως γενικός γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διεξήχθη για το ζήτημα της βιντεοσκόπησης του κ. Μπαλτάκου από τον κ. Κασιδιάρη, διέψευσε την ύπαρξη παρεμβάσεων στο έργο της Δικαιοσύνης από τα επίμαχα τρία πολιτικά πρόσωπα.
Ακόμη, ο κ. Μπαλτάκος κατέθεσε ότι την υπόθεση της Χρυσής Αυγής δεν την χειρίστηκε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη, αλλά ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλίωτης.
Να σημειωθεί ότι ήδη διαβιβάστηκε στη Βουλή η δικογραφία του κ. Κασιδιάρη για την υπόθεση της παράνομης βιντεοσκόπησης και δημοσιοποίησης της συνομιλίας του με τον κ. Μπαλτάκο.
Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Καλλιόπη Νταγιάντα ζητά από τη Βουλή την άρση ασυλίας, ώστε να ασκήσει ποινική δίωξη σε βάρος του βουλευτή για το κακούργημα της παραβίασης απορρήτου προφορικής συνομιλίας.
Αντίθετα, ο κ. Μπαλτάκος υποστήριξε ότι όλα όσα έλεγε στον κ. Κασιδιάρη και περιλαμβάνονται στο επίμαχο βίντεο, αποσκοπούσαν στο να μπορεί να έχει επαφή με το κόμμα της Χρυσής Αυγής.
Η μηνυτήρια αναφορά του Γ. Καρατζαφέρη

karatzaferis_minisi

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε εδώ τα σχόλιά σας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επικοινωνήστε μαζί μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης