Κυλιόμενο κείμενο

Προτού τα μάτια μπορέσουν να δουν, => Πρέπει να έχουν μάθει να μη δακρύζουν!... Προτού τo αφτί μπορέσει ν ‘ακούσει,=> Πρέπει να έχει χάσει την ευαισθησία του!... Προτού η φωνή μπορέσει να μιλήσει,=> Πρέπει να έχει γίνει ανίκανη να πληγώσει!... Προτού η καρδιά μπορέσει ν’ αγαπήσει,=> Πρέπει να έχει μάθει να μην πονάει!... Μόνο τότε τα μάτια θα μπορούν να δούνε την αλήθεια, το αυτί να την ακούσει, η καρδιά να αγαπήσει κάθε κρίκο της αλυσίδας του μικρόκοσμου, και η γλώσσα θα μπορεί να μιλήσει χωρίς να πληγώσει ούτε έναν απ' αυτούς τους κρίκους του μικρόκοσμου. "Μοναχικός Λύκος" - Μιχάλης I. Γκουντέβενος

Αποποίηση ευθύνης...

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ… , => Δεν ήμαστε δημοσιογραφική σελίδα, και ως εκ τούτου δεν επαληθεύουμε τα θέματα, απλά κάνουμε αναμετάδοση θεμάτων, ειδήσεων, videos, κλπ. και όχι ρεπορτάζ. Για παράπονα, ενστάσεις ή αντιρρήσεις απευθυνθείτε στην ΕΝΕΡΓΗ πηγή της είδησης που υπάρχει στο τέλος κάθε Ανάρτησης και κάθε θέματος (Ο διαχειριστής: Μιχάλης I. Γκουντέβενος)

''Πάμε στοίχημα''

Αγαπητοί αναγνώστες

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ… , => Στείλτε τις απόψεις σας, την ιστορία σας, το θυμό σας, τα παράπονά σας, τα δικάσας θέματα στο email μας: mc-goud@hotmail.com, και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε... ( δεν χρειάζεται να εγγραφείτε!...) (Μιχάλης I. Γκουντέβενος - Διαχειριστής)...

Σχόλια από "Μοναχικός Λύκος"


Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" θεωρεί αυτονόητο ότι όλοι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα σχολιασμού, κριτικής και ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θα θέλαμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν θα δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, ή υβριστικού, ή προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.

Επίσης, σύμφωνα με τις αρχές μας, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Οπότε, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" δεν θα δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τον εκάστοτε συντάκτη τους και το περιεχόμενό τους δε συμπίπτει κατ' ανάγκην με την άποψη της σελίδας μας.


Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Σεληνιακή έκλειψη Τετράδα Προφητεία των τεσσάρων αίματος Φεγγάρια

σεληνιακή έκλειψη να συμβεί 15 ΑπρΑμερική πρόκειται σύντομα να αντιμετωπίζονται με την πρώτη από τις τέσσερις θαυμάσιες γυαλιά ουρανό. Η σεληνιακή έκλειψη έχει γιορταστεί ως ιερό γεγονός από πολλές θρησκείες σε όλη την ιστορία, αλλά τα επόμενα τετράδα των εκλείψεων φαίνεται να έχουν προείπε στην προφητεία των Τεσσάρων αίματος φεγγάρια. Η ημερομηνία της πρώτης συνολική σεληνιακή έκλειψη θα συμβεί στις αρχές Απριλίου 14 σχετικά με την δυτική ακτή, και 15η Απριλίου αλλού στις ΗΠΑ, και θα είναι ορατή σε όλη την Αμερική.
Η συνολική σεληνιακή έκλειψη είναι η πιο εντυπωσιακή και δραματική όλων σεληνιακή έκλειψη γεγονότα. Το φεγγάρι προχωρεί μέσα από τις προηγούμενες φάσεις έκλειψη, που εισέρχονται από τη σκιά της Γης και σταδιακά όλο και σκοτεινό, όπως οι ακτίνες ήλιοι αποκλειστεί από την επιφάνειά του.
Όταν το φεγγάρι φτάνει στο αποκορύφωμά της έκλειψης, η προκύπτουσα οθόνη δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα θαύμα για τον θεατή, όπως το φεγγάρι επιδείξει τη δύναμή της από αντικατοπτρίζοντας ένα φλογερό κόκκινο λάμψη προς τη Γη. Όλα τα ηλιοβασιλέματα και ανατολές του κόσμου θα γνωρίσει μια φορά, διαθλάται πάνω στην επιφάνεια της σελήνης. Αυτό το εκπληκτικό φινάλε θα διαρκέσει περίπου μία ώρα και 18 λεπτά.
Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί οι θρησκείες επιλέγουν να εκτελούν ειδικές τελετές και τις προσευχές με ευλάβεια μιας σεληνιακής έκλειψης. Με ένα τέτοιο άγριο κόκκινο φως, το φεγγάρι φαίνεται να παίρνει για μια ακόμη πιο δυναμική εμφάνιση, και ενσωματώνει ένα συναίσθημα που κερδίζει το δικαίωμα, όπως έχει γίνει γνωστό από τη μυθολογία, που θα ονομάζεται «άρχοντας των αστεριών."
Μια ιδιαίτερη θρησκευτική προφητεία χτυπά μια χορδή στην ανησυχία για την επερχόμενη σεληνιακή γεγονότα. Η τετράδα της σεληνιακή έκλειψη για να έρθει μέσα στα επόμενα δύο χρόνια θα μπορούσαν να μοιάζουν με τις «Τέσσερις Blood Moons", μια προφητεία που μίλησε στο βιβλίο της Γένεσης, και το βιβλίο του Joel στην εβραϊκή Βίβλο. Το σεληνιακό τετράδα μπορεί να έχουν ιδιαίτερη σημασία για τα μέλη της χριστιανικής και της εβραϊκής πίστης.
σεληνιακή έκλειψη τετράδα συμπίπτει με σημαντικές θρησκευτικές ημερομηνίες
Γεν. 1:14, το οποίο έχει αναφερθεί στην υποστήριξη της προφητείας, και λέει το εξής: "Και είπεν ο Θεός, Γενηθήτω φως στον ουρανό, για να διαχωρίζουν την ημέρα από τη νύχτα? και αφήστε τους να είναι για σημεία, για τις εποχές, και για τις ημέρες και χρόνια. "
Το βιβλίο του Ιωήλ, Κεφάλαιο 3:3-4 παρέχει περαιτέρω αναφορές σε φεγγάρια του αίματος: «Ο ήλιος θα μετατραπεί σε σκοτάδι, και το φεγγάρι σε αίμα, πριν από τη μεγάλη και φοβερή ημέρα του Κυρίου έρχεται."
Οι πιστοί της προφητείας όπως Μαρκ τα Blitz, ιδρυτής του μια μεγάλη εβραϊκή κέντρο των πόρων, να κατανοήσουν ότι single "φεγγάρια αίματος" έρθει περίπου σχετικά συχνά αλλά ότι η εμφάνιση των τεσσάρων είναι πολύ πιο σπάνιο. Σαν να επιβεβαιώσει περαιτέρω τη θρησκευτική προφητεία δύο από τις σεληνιακές εκλείψεις πέφτουν σε σημαντική εβραϊκή διακοπές? Passover τον Απρίλιο του 2014 και τον Αύγουστο του Sukkot το 2014, δύο από τα οποία είναι Εβραίοι γιορτές που γιορτάζουν τον Ιησού.
Blitz υποστηρίζει ότι η σημασία των ημερομηνιών για την εμφάνιση των τεσσάρων φεγγάρια στο αίμα έχει μεγάλη σημασία, και υπογραμμίζει την εκπλήρωση μιας προφητείας που, εν ολίγοις, προτείνει η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού.
Σε ένα πρόσφατο βιβλίο με τίτλο Τέσσερα Αίμα Φεγγάρια: Κάτι πρόκειται να αλλάξει », γραμμένο από τον πάστορα John Hagee, οι ιδέες που περιγράφονται που αφορούν τις επικείμενες φεγγάρια του αίματος προς την επιστροφή της Ιερουσαλήμ στο Ισραήλ, οδηγείται από την επιστροφή του Μεσσία. Αυτή η άποψη δεν αντιπροσωπεύουν ολόκληρο το φάσμα των ιδεών σχετικά με τις τέσσερις Blood φεγγάρια, αλλά πολλοί είναι πεπεισμένοι ότι υπάρχουν ενδείξεις Δευτέρα Παρουσία του Χριστού.
Η λατρεία της σελήνης είναι διαδεδομένη σε πολλές θρησκείες, όπου είναι κυκλικός χαρακτήρας συνδέεται συχνά με τους ρυθμούς της ζωής. Αυτή η συμβολική αντίληψη καταγράφηκε στην αρχαία αιγυπτιακή πολιτισμούς, μεταξύ άλλων, και μηνιαίων κύκλων του χρησιμοποιούνται από τους ειδωλολάτρες να ενισχυθεί η μαγεία. Στο Ισλάμ το φεγγάρι θεωρείται ότι είναι ένα από τα δύο σημεία του Αλλάχ, μαζί με τον ήλιο. Μια έκλειψη, είτε, λαμβάνεται ως υπενθύμιση της «Ημέρας της Κρίσεως», και ως εκ τούτου είναι αφιερωμένη στην προσευχή, και να θυμόμαστε τον Αλλάχ.
Η επιστήμη έχει επίσης είχε ένα έντονο ενδιαφέρον για τη μελέτη της σεληνιακής έκλειψης. Μια σεληνιακή έκλειψη από επιστημονική άποψη είναι το αποτέλεσμα του φεγγαριού που διέρχεται από το umbral σκιά της γης. Τα μπλοκ Γη το μονοπάτι του φωτός του ήλιου από την επίτευξη του, ρίχνοντας μια βαριά σκιά πάνω ότι αυτό είναι συχνά ορατό. Η κοκκινωπή λάμψη της σεληνιακή έκλειψη συμβαίνει κατά τη διάρκεια της ολότητας και μπορεί να εξηγηθεί από γήινης ατμόσφαιρας που διαθλά το φως της ανατολές και ηλιοβασιλέματα, και φιλτράρει μικρότερα κύματα του φωτός, όπως μπλε και πράσινα.
Η επιστημονική άποψη, ωστόσο, σύμφωνα με υποστηρικτές της προφητείας, δεν έρχεται σε αντίθεση με την άποψη των θρησκειών. Ο δικηγόρος τείνουν να συμφωνήσουν με την επιστημονική κατανόηση του γιατί το φεγγάρι γυρίζει ένα φλογερό κόκκινο κατά τη διάρκεια της σεληνιακής έκλειψης. Για ένα θρησκευτικό πρόσωπο που αντιλαμβάνεται τον κόσμο μέσα από σημάδια από τον Θεό, η σεληνιακή έκλειψη τετράδα μιλά μια δεύτερη γλώσσα? μια που η επιστήμη δεν καταλαβαίνουν.
Με ή χωρίς την Δευτέρα Παρουσία 14ης Απρίλη σηματοδοτεί την έναρξη της σειράς των σεληνιακών εκλείψεων? μια τετράδα που θα ξεδιπλωθεί μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Αμερικανοί θα έχουν την ευκαιρία να δουν περαιτέρω σεληνιακές εκλείψεις στις 8 του Οκτώβρη του 2014, 4 Απριλίου του 2015, και πάλι στις 28 Σεπτεμβρίου 2015.
Ο παρακάτω πίνακας παρουσιάζει στιγμές που θα συμβεί σεληνιακή έκλειψη, έτσι ώστε να μπορούν να την απολαμβάνουν όλοι, σε ολόκληρη την Αμερική, είτε είναι θρησκευτική είτε όχι. Για εκείνους που πιστεύουν ότι η προφητεία της Δευτέρας Παρουσίας του Χριστού, η σεληνιακή έκλειψη τετράδα θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει τα τέσσερα φεγγάρια του αίματος. Για τα περισσότερα θρησκευτικά και πνευματικά διατεθειμένοι οι άνθρωποι θα είναι ένας χρόνος για τη λατρεία, και την προσευχή. Για τον καθένα θα είναι ένα όμορφο θέαμα.
φορές σεληνιακή έκλειψη για Απρίλιος 2014
Με Matthew Warburton
Άλλες πηγές:
JewishPress

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε εδώ τα σχόλιά σας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επικοινωνήστε μαζί μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης