Κυλιόμενο κείμενο

Προτού τα μάτια μπορέσουν να δουν, => Πρέπει να έχουν μάθει να μη δακρύζουν!... Προτού τo αφτί μπορέσει ν ‘ακούσει,=> Πρέπει να έχει χάσει την ευαισθησία του!... Προτού η φωνή μπορέσει να μιλήσει,=> Πρέπει να έχει γίνει ανίκανη να πληγώσει!... Προτού η καρδιά μπορέσει ν’ αγαπήσει,=> Πρέπει να έχει μάθει να μην πονάει!... Μόνο τότε τα μάτια θα μπορούν να δούνε την αλήθεια, το αυτί να την ακούσει, η καρδιά να αγαπήσει κάθε κρίκο της αλυσίδας του μικρόκοσμου, και η γλώσσα θα μπορεί να μιλήσει χωρίς να πληγώσει ούτε έναν απ' αυτούς τους κρίκους του μικρόκοσμου. "Μοναχικός Λύκος" - Μιχάλης I. Γκουντέβενος

Αποποίηση ευθύνης...

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ… , => Δεν ήμαστε δημοσιογραφική σελίδα, και ως εκ τούτου δεν επαληθεύουμε τα θέματα, απλά κάνουμε αναμετάδοση θεμάτων, ειδήσεων, videos, κλπ. και όχι ρεπορτάζ. Για παράπονα, ενστάσεις ή αντιρρήσεις απευθυνθείτε στην ΕΝΕΡΓΗ πηγή της είδησης που υπάρχει στο τέλος κάθε Ανάρτησης και κάθε θέματος (Ο διαχειριστής: Μιχάλης I. Γκουντέβενος)

''Πάμε στοίχημα''

Αγαπητοί αναγνώστες

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ… , => Στείλτε τις απόψεις σας, την ιστορία σας, το θυμό σας, τα παράπονά σας, τα δικάσας θέματα στο email μας: mc-goud@hotmail.com, και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε... ( δεν χρειάζεται να εγγραφείτε!...) (Μιχάλης I. Γκουντέβενος - Διαχειριστής)...

Σχόλια από "Μοναχικός Λύκος"


Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" θεωρεί αυτονόητο ότι όλοι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα σχολιασμού, κριτικής και ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θα θέλαμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν θα δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, ή υβριστικού, ή προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.

Επίσης, σύμφωνα με τις αρχές μας, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Οπότε, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" δεν θα δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τον εκάστοτε συντάκτη τους και το περιεχόμενό τους δε συμπίπτει κατ' ανάγκην με την άποψη της σελίδας μας.


Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Το ματωμένο φεγγάρι, η NASA και οι προφητείες

Την Τρίτη 15 Απριλίου, θα υπάρξει μια ολική σεληνιακή έκλειψη που θα μετατρέψει το φεγγάρι σε έναν χαλκοκόκκινο δίσκο, λέει η NASA. Το φαινόμενο αποκαλείται Ματωμένο Φεγγάρι...


Την Τρίτη 15 Απριλίου, θα υπάρξει μια ολική σεληνιακή έκλειψη που θα μετατρέψει το φεγγάρι σε έναν χαλκοκόκκινο δίσκο, λέει η NASA. Το φαινόμενο αποκαλείται Ματωμένο Φεγγάρι.
Οι προφητείες αγαπούν τα σημάδια από τους ουρανούς και την Τρίτη θα υπάρχει ένα τέτοιο θέαμα. Το φεγγάρι θα πάρει το χρώμα του αίματος, καθώς ευθυγραμμίζεται με τη Γη και τον ήλιο. Ετοιμαστείτε για ένα ασυνήθιστα όμορφο φεγγάρι που θα κοσμήσει το νυχτερινό ουρανό την επόμενη εβδομάδα, αναφέρει η NASA. Αυτό το Ματωμένο Φεγγάρι είναι μόνο το πρώτο σε μια σειρά από τέσσερις διαδοχικές ολικές εκλείψεις.
Μέσα σε ενάμισι χρόνο, η Βόρεια Αμερική θα είναι σε θέση να δει το φαινόμενο συνολικά τέσσερις φορές. Το φεγγάρι παίρνει αυτό το χρώμα κατά τη διάρκεια της έκλειψης καθώς περνά μέσα από τη γήινη σκιά, η οποία είναι το χρώμα του ηλιοβασιλέματος στην έρημο .
Τα τέσσερα ματωμένα φεγγάρια θα συμβούν σε διαστήματα περίπου έξι μηνών, στις ακόλουθες ημερομηνίες: 15 Απριλίου 2014, 8 Οκτώβρη 2014, 4 Απρίλη 2015 και 28 Σεπτεμβρίου 2015. Με αυτή τη συχνότητα, μπορεί κάποιος να θεωρήσει ότι είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο. Υπάρχουν περίπου δύο σεληνιακές εκλείψεις ανά έτος , λέει η NASA. Κάποιες από αυτές είναι τόσο λεπτές που περνούν σε μεγάλο βαθμό απαρατήρητες.
Άλλες εκλείψεις απλά ρίχνουν μια μερική σκιά στο φεγγάρι, αλλά δεν του προσδίδουν αυτό το υπέροχο χρώμα. 
Οι σεληνιακές εκλείψεις συμβαίνουν σε τυχαία χρονικά διαστήματα, λέει η NASA. Το να συμβούν τέσσερις σκιώδεις εκλείψεις στη σειρά είναι ένα σπάνιο σεληνιακό φαινόμενο. Οι αστρονόμοι το ονομάζουν τετράδα, δανειζόμενοι έναν όρο από το πόκερ. «Το πιο μοναδικό πράγμα για την τετράδα του 2014-2015 είναι ότι όλες οι εκλείψεις θα είναι ορατές σε όλες τις ΗΠΑ ή σε κάποια μέρη τους» δήλωσε ο ειδικός της NASA Fred Espenak. Στον 21ο αιώνα, θα υπάρξουν πολλές τετράδες, αλλά μερικούς αιώνες πριν συνέβαινε ακριβώς το αντίθετο φαινόμενο. Πριν από την αυγή του 20ου αιώνα, υπήρξε μια περίοδος 300 ετών, όπου δεν συνέβη καμία. Αυτό σημαίνει ότι ο Ισαάκ Νεύτων, ο Μότσαρτ, η βασίλισσα Άννα, ο Τζορτζ Ουάσινγκτον, ο Ναπολέων, ο Αβραάμ Λίνκολν και κανένας σύγχρονός τους δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να δουν μια τέτοια έκλειψη.
Έτσι, είμαστε μάλλον τυχεροί. Η έκλειψη θα γίνει αργά το βράδυ από τη Δευτέρα προς την Τρίτη. Οι κάτοικοι της Βόρειας και Νότιας Αμερικής θα μπορέσουν να δουν ολόκληρη την έκλειψη. Στην Ευρώπη και την Αφρική, το φαινόμενο δεν θα είναι ιδιαίτερα ορατό. Η 
NASA πάντως έχει φροντίσει όσους είναι θαυμαστές αυτών των φαινομένων στην ιστοσελίδα της (http://www.nasa.gov/topics/solarsystem/features/watchtheskies/lunar-eclipse-2014.html#.U0qZ2VeIjQA).
Η αυλαία θα ανοίξει στις 2 π.μ., όταν το φεγγάρι αρχίσει να διολισθαίνει στη γήινη σκιά.
Θα μετατραπεί σε ματωμένο φεγγάρι περίπου μία ώρα αργότερα και θα παραμείνει έτσι για πάνω από μια ώρα, λέει η NASA.
Το ματωμένο φεγγάρι έρχεται ακριβώς την εποχή της εβραϊκής γιορτής του Πάσχα, η οποία τιμά την έξοδος των αρχαίων Ισραηλιτών από τη σκλαβιά στην Αίγυπτο. Σύμφωνα με τη Βίβλο, ο Θεός έριξε 10 πληγές επάνω στους Αιγυπτίους, με την τελευταία να είναι ο θάνατος των πρωτότοκων. Οι Ισραηλίτες έβαψαν με αίμα αρνιού τις πόρτες τους, έτσι ώστε αυτή η πανούκλα να προσπεράσει τα σπίτια τους.
Η Δευτέρα Παρουσία και οι προφητείες
Το ματωμένο φεγγάρι θεωρείται από κάποιους Χριστιανούς ως σημάδι της Δευτέρας Παρουσίας. Στην Παλαιά Διαθήκη, ο προφήτης Ιωήλ γράφει: «Ο ήλιος θα μεταστραφεί σε σκοτάδι και το φεγγάρι σε αίμα, πριν έρθει η μέρα του Κυρίου, η μεγάλη και περιφανής». Οι τελευταίες τρεις «Τετράδες» συνέπεσαν με ιστορικά γεγονότα τεράστιας σημασίας. Το 1493, ήταν ο διωγμός των Εβραίων από την Ιερά Εξέταση της Ισπανίας, που άλλαξε εξ’ ολοκλήρου την πληθυσμιακή κατανομή της Ευρώπης. Η επόμενη Τετράδα πραγματοποιήθηκε το 1949, ταυτόχρονα με την ίδρυση της κράτους του Ισραήλ. Η τελευταία παρατηρήθηκε πολύ πιο σύντομα απ’ ότι ανέμεναν οι επιστήμονες, το 1967, την ίδια περίοδο με τον αραβο-ισραηλινό πόλεμο των Έξι Ημερών.
Ο πάστορας και συγγραφέας του βιβλίου, «Four Blood Moons: Something is About to Change», Τζον Χαγκί, υποστηρίζει ότι η τετράδα έχει σημάδια της Δευτέρας Παρουσίας: «Είναι μία σειρά προφητικών γεγονότων, που λέει η Βίβλος ότι θα γίνουν, αλλά δεν δίνει ακριβή σειρά και χρονολογία. Λέει μόνο ότι όταν δούμε τα συγκεκριμένα σημάδια, όπως τα τέσσερα ματωμένα φεγγάρια, το τέλος του κόσμου πλησιάζει».
Η λατρεία της σελήνης είναι διαδεδομένη σε πολλές θρησκείες, όπου τo κυκλικό σχήμα της συνδέεται συχνά με τους ρυθμούς της ζωής. Αυτή η συμβολική αντίληψη καταγράφηκε στους αρχαίους αιγυπτιακούς πολιτισμούς, μεταξύ άλλων, και οι μηνιαίοι κύκλοι του χρησιμοποιήθηκαν από τους ειδωλολάτρες για να ενισχυθεί η μαγεία. Στο Ισλάμ το φεγγάρι θεωρείται ότι είναι ένα από τα δύο σημάδια του Αλλάχ, μαζί με τον ήλιο. Μια έκλειψη θεωρείται υπενθύμιση της «Ημέρας της Κρίσεως» και ως εκ τούτου είναι αφιερωμένη στην προσευχή και στον Αλλάχ.
http://en.wikipedia.org/wiki/Blood_Moon_Prophecy

Πηγή: http://www.antinews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε εδώ τα σχόλιά σας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επικοινωνήστε μαζί μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης