Κυλιόμενο κείμενο

Προτού τα μάτια μπορέσουν να δουν, => Πρέπει να έχουν μάθει να μη δακρύζουν!... Προτού τo αφτί μπορέσει ν ‘ακούσει,=> Πρέπει να έχει χάσει την ευαισθησία του!... Προτού η φωνή μπορέσει να μιλήσει,=> Πρέπει να έχει γίνει ανίκανη να πληγώσει!... Προτού η καρδιά μπορέσει ν’ αγαπήσει,=> Πρέπει να έχει μάθει να μην πονάει!... Μόνο τότε τα μάτια θα μπορούν να δούνε την αλήθεια, το αυτί να την ακούσει, η καρδιά να αγαπήσει κάθε κρίκο της αλυσίδας του μικρόκοσμου, και η γλώσσα θα μπορεί να μιλήσει χωρίς να πληγώσει ούτε έναν απ' αυτούς τους κρίκους του μικρόκοσμου. "Μοναχικός Λύκος" - Μιχάλης I. Γκουντέβενος

Αποποίηση ευθύνης...

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ… , => Δεν ήμαστε δημοσιογραφική σελίδα, και ως εκ τούτου δεν επαληθεύουμε τα θέματα, απλά κάνουμε αναμετάδοση θεμάτων, ειδήσεων, videos, κλπ. και όχι ρεπορτάζ. Για παράπονα, ενστάσεις ή αντιρρήσεις απευθυνθείτε στην ΕΝΕΡΓΗ πηγή της είδησης που υπάρχει στο τέλος κάθε Ανάρτησης και κάθε θέματος (Ο διαχειριστής: Μιχάλης I. Γκουντέβενος)

''Πάμε στοίχημα''

Αγαπητοί αναγνώστες

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ… , => Στείλτε τις απόψεις σας, την ιστορία σας, το θυμό σας, τα παράπονά σας, τα δικάσας θέματα στο email μας: mc-goud@hotmail.com, και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε... ( δεν χρειάζεται να εγγραφείτε!...) (Μιχάλης I. Γκουντέβενος - Διαχειριστής)...

Σχόλια από "Μοναχικός Λύκος"


Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" θεωρεί αυτονόητο ότι όλοι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα σχολιασμού, κριτικής και ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θα θέλαμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν θα δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, ή υβριστικού, ή προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.

Επίσης, σύμφωνα με τις αρχές μας, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Οπότε, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" δεν θα δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τον εκάστοτε συντάκτη τους και το περιεχόμενό τους δε συμπίπτει κατ' ανάγκην με την άποψη της σελίδας μας.


Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ "Γ Τ Ο" - Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ! (+Βίντεο έρευνας)


Rat-Tumor-Monsanto-GMO-Cancer 
Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τα αποτελέσματα που συλλέγονται κατά τη διάρκεια μιας μελέτης που επικεντρώθηκε στον καθορισμό της πιθανής βλάβης που γίνεται στα ζώα και στον άνθρωπο από την κατανάλωση ΓΤΟ καλαμποκιού NK603 αξίζουν την οργή και την ανησυχία μας. Η πιο αποκαλυπτική ανακάλυψη είναι ότι οι αρουραίοι που είχαν τραφεί με ΓΤΟ είχαν 600% αύξηση θανάτου.
Εξίσου ανησυχητικά είναι τα ευρήματα γύρω απο τα κορυφαία ζιζανιοκτόνα στον κόσμο, Roundup. Είναι ένας συνδυασμός που τώρα μπορεί να ονομαστεί οριστικά καθαρό δηλητήριο.
Η εκστρατεία για την επισήμανση των ΓΤΟ κερδίζει τώρα στην Καλιφόρνια , και η Γαλλία έχει ξεκινήσει μια μεγάλη έρευνα , αλλά μέχρι να έχουμε τουλάχιστον την καθολική σωστή επισήμανση του τι τρώμε, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε ένα μεγάλο κίνδυνο στο μέλλον για την υγεία στα χέρια των γίγαντιαίων χημικών εταιρειών, όπως η Monsanto και η DuPont , που έχουν ήδη αποδεδειγμένα δηλητηριάσει τους ανθρώπους και το περιβάλλον, με δημιουργίες όπως το DDT, Agent Orange {Agent Orange είναι ο συνδυασμός κωδικοποιημένων ονομάτων για Πορτοκαλί Ζιζανιοκτόνο (HO) και Agent LNX, ένα από τα ζιζανιοκτόνα που χρησιμοποιούνται από το στρατό των ΗΠΑ ως μέρος του του προγράμματος του ζιζανιοκτόνου πολέμου, κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ 1961 - 1971 . Το Βιετνάμ εκτιμά ότι 400.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν ή ακρωτηριάστηκαν, και 500.000 παιδιά γεννιούνται με γενετικές ανωμαλίες} και ακόμα τα ζιζανιοκτόνα και φυτοφάρμακα όπως το Roundup.
Οι εικόνες και το βίντεο που ακολουθούν είναι ενοχλητικές, αλλά πρέπει να κοινοποιηθούν. Τώρα είναι η ώρα για να διαδώσουμε αυτές τις πληροφορίες και να ασκηθεί η μέγιστη πίεση με ευρείας κλίμακας μποϋκοτάζ αυτών των καταστροφικών εταιρειών.
Γάλλοι ερευνητές μελέτησαν κρυφά, για δύο χρόνια, 200 αρουραίους να τρέφονται με γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι. Ογκοι και σοβαρές διαταραχές ... Και μια βόμβα για τη βιομηχανία ΓΤΟ.


ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΤΩΝ ΓΤΟ ΤΗΣ NESTLE
Πηγή Αθέατη γνώση: Φαίνεται ότι ακόμη μια νίκη έχει κηρυχθεί στη μάχη κατά της Monsanto και τα συστατικά των ΓΤΟ.
Σύμφωνα με μια μεγάλη επιχείρηση της Βραζιλίας , ένα δικαστήριο στη βραζιλία έχει απαιτήσει να ονομάσουν όλα τα προϊόντα τους που είναι τροποποιημένα γενετικά και που έχουν περιεκτικότητα πάνω από 1% ΓΤΟ.   Η απόφαση φέρεται να συμπίπτει με το δίκαιο της Βραζιλίας που απαιτεί όλοι οι κατασκευαστές τροφίμων να προειδοποιούν τους καταναλωτές για την παρουσία ΓΤΟ στα προϊόντα τους. 
Ίσως ακόμα πιο συγκλονιστικό είναι το γεγονός ότι το δικαστήριο εκτίθεται σε μια βαθιά σχέση ανάμεσα στην κυβέρνηση της Βραζιλίας με μια σημαντική βιομηχανία τροφίμων ομάδα λόμπι που σφυρηλατήθηκε σε μια προσπάθεια να σταματήσει το δικαστήριο από την έκδοση της απόφασης.
Τα έγγραφα του Wikileaks αποκάλυψαν πόσο στενά η Monsanto έχει συνεργαστεί με την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, και πόσο σοβαρή είναι η ΗΠΑ σχετικά με τη διασφάλιση ότι οι ΓΤΟ καλλιέργειες της εταιρείας είναι ευρέως αποδεκτή σε όλο τον κόσμο.
 genetically-modified-food

Περιέργως, το δικαστήριο στη βραζιλία πήρε θέση εναντίον αυτής της διαφθοράς. Αντί να δουλοπρεπή. Επιπλέον, το δικαστήριο ανέφερε ότι οι καταναλωτές έχουν το βασικό δικαίωμα να γνωρίζουν τι βάζουν στο στόμα τους - ειδικά όταν πρόκειται για ΓΤΟ συστατικά.
Το δικαστήριο εξέδωσε πρόστιμο 2.478 δολαρίων ανά προϊόν που βρέθηκε να παραβιάζει την απόφαση, αφού διαπίστωσε την παρουσία ΓΤΟ σε φράουλα συστατικά της Nestle cookies "Bono".
Άλλα έθνη έχουν παρόμοιες ενέργειες κατά της Monsanto και των ΓΤΟ στο σύνολό της, με την Πολωνία να απαγορεύει το ΓΤ καλαμπόκι της Monsanto και στο Περού πήραν μια απόφαση για 10 χρόνια απαγόρευση σχετικά με τα ΓΤΟ στο σύνολο τους. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η κυβέρνηση συνεχίζει να αγνοεί και να αρνήται τις ανησυχίες γύρω από τις γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες και τα συστατικά.


Εμπάργκο της Ρωσίας στη Monsanto


Metallagmena



Η Ρωσία και επίσημα απαγόρευσε τις εισαγωγές προϊόντων και πιο ειδικά μεταλλαγμένου καλαμποκιού που παράγει η εταιρείαMonsanto ύστερα από τη δημοσιοποίηση 

ερευνών Γάλλων ερευνητών οι οποίοι διαπίστωσαν ότι το γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι είναι υπεύθυνο για την εμφάνιση όγκων όταν δοκιμάστηκε σε ινδικά χοιρίδια. 
Η οργάνωση προστασίας καταναλωτών της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι σταματά όλες τις εισαγωγές της συγκεκριμένης εταιρείας, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε πως το ινστιτούτο διατροφής θα προχωρήσει σε άμεση εκτίμηση των αποτελεσμάτων της έρευνας των Γάλλων επιστημόνων.
Το ρωσικό εμπάργκο στα προϊόντα της Monsanto αποτέλεσε ένα ισχυρό πλήγμα στην εικόνα της εταιρείας η οποία προσπαθεί να αποδείξει ότι τα προϊόντα της δε διαφέρουν σε τίποτα από τα φυσικά παραγόμενα., χωρίς να πείθει κανένα πάντως.
Μάλιστα κατηγόρησε τη γαλλική ερευνητική ομάδα ότι η μελέτη της δεν στηρίζεται σε επαρκή στοιχεία καθώς, όπως ισχυρίζεται ηMonsanto, δεν χρησιμοποίησε αρκετά πειραματόζωα για τις έρευνές της ενώ αυτές διήρκεσαν λίγο χρόνο, κάτι το απόλυτα αναληθές καθώς οι δικές της έρευνες επάνω σε ζώα διαρκούν μόλις 90 ημέρες ενώ η γαλλική ομάδα πραγματοποίησε τη δική της έρευνα σε διάστημα 2 ετών.
Υπάρχουν και άλλα όμως δυσάρεστα νέα για την σχεδόν εγκληματική αυτή εταιρεία. Η Γαλλία πρόκειται να ζητήσει πανευρωπαϊκή απαγόρευση για τα γενετικά μεταλλαγμένα προϊόντα της, εάν η εθνική της υπηρεσία υγείας επιβεβαιώσει τα ευρήματα της γαλλικής ερευνητικής ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε εδώ τα σχόλιά σας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επικοινωνήστε μαζί μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης