Κυλιόμενο κείμενο

Προτού τα μάτια μπορέσουν να δουν, => Πρέπει να έχουν μάθει να μη δακρύζουν!... Προτού τo αφτί μπορέσει ν ‘ακούσει,=> Πρέπει να έχει χάσει την ευαισθησία του!... Προτού η φωνή μπορέσει να μιλήσει,=> Πρέπει να έχει γίνει ανίκανη να πληγώσει!... Προτού η καρδιά μπορέσει ν’ αγαπήσει,=> Πρέπει να έχει μάθει να μην πονάει!... Μόνο τότε τα μάτια θα μπορούν να δούνε την αλήθεια, το αυτί να την ακούσει, η καρδιά να αγαπήσει κάθε κρίκο της αλυσίδας του μικρόκοσμου, και η γλώσσα θα μπορεί να μιλήσει χωρίς να πληγώσει ούτε έναν απ' αυτούς τους κρίκους του μικρόκοσμου. "Μοναχικός Λύκος" - Μιχάλης I. Γκουντέβενος

Αποποίηση ευθύνης...

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ… , => Δεν ήμαστε δημοσιογραφική σελίδα, και ως εκ τούτου δεν επαληθεύουμε τα θέματα, απλά κάνουμε αναμετάδοση θεμάτων, ειδήσεων, videos, κλπ. και όχι ρεπορτάζ. Για παράπονα, ενστάσεις ή αντιρρήσεις απευθυνθείτε στην ΕΝΕΡΓΗ πηγή της είδησης που υπάρχει στο τέλος κάθε Ανάρτησης και κάθε θέματος (Ο διαχειριστής: Μιχάλης I. Γκουντέβενος)

''Πάμε στοίχημα''

Αγαπητοί αναγνώστες

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ… , => Στείλτε τις απόψεις σας, την ιστορία σας, το θυμό σας, τα παράπονά σας, τα δικάσας θέματα στο email μας: mc-goud@hotmail.com, και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε... ( δεν χρειάζεται να εγγραφείτε!...) (Μιχάλης I. Γκουντέβενος - Διαχειριστής)...

Σχόλια από "Μοναχικός Λύκος"


Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" θεωρεί αυτονόητο ότι όλοι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα σχολιασμού, κριτικής και ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θα θέλαμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν θα δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, ή υβριστικού, ή προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.

Επίσης, σύμφωνα με τις αρχές μας, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Οπότε, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" δεν θα δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τον εκάστοτε συντάκτη τους και το περιεχόμενό τους δε συμπίπτει κατ' ανάγκην με την άποψη της σελίδας μας.


Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012


Όλο το χρονικό της επίσκεψης Μέρκελ στην Ελλάδα

  • (0)

Οι διαδηλώσεις, οι δηλώσεις, τα επεισόδια και τα παραλειπόμενα...

Η Ελλάδα υποδέχθηκε την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ. Από νωρίς το πρωί η Αθήνα μετατράπηκε σε φρούριο για την αποφυγή επεισοδίων, στους δρόμους της οποίας αναπτύχθηκαν περίπου 7.000 αστυνομικοί, οι οποίοι προχώρησαν σε προληπτικές προσαγωγές.

Δείτε όλες τις εξελίξεις όπως τις κάλυψε τοnewsbeast.gr

Λίγο μετά τις 11 το πρωί οι αστυνομικοί έστησαν το σιδερένιο φράχτη στη Βασιλίσσης Σοφίας.







«Συγκλονισμένοι» με όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα δήλωσαν και οι Anonymous, σε μήνυμα που ανέβασαν στο διαδίκτυο με αφορμή την επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ.

«Προκαλείτε τον λαό σας προσκαλώντας την Μέρκελ τη στιγμή που αυτή σε συνεργασία με σας έφτασαν τους Έλληνες στα όρια της εξαθλίωσης» αναφέρουν οι Anonymous στο μήνυμά τους προς την ελληνική κυβέρνηση και τονίζουν: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε. 8.000 αστυνομικοί, ατσαλένιοι φράχτες, βατραχάνθρωποι στους υπονόμους, όλα τα σώματα ασφαλείας σε επιφυλακή, απαγόρευση κυκλοφορίας στους δρόμους της πρωτεύουσας... Που ακριβώς διαφέρετε από την Χούντα;»





Μέχρι τις 14:00 η αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις και 50 προσαγωγές, ενώ οι αστυνομικοί ήταν παρατεταγμένοι σε όλα τα σημεία της πρωτεύουσας.











Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς υποδέχτηκε την Γερμανίδα Καγκελάριο το μεσημέρι στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Στην κ. Μέρκελ απέδωσε τιμές άγημα πεζοναυτών.


















Εργαζόμενοι που είχαν συγκεντρωθεί στη Μεσογείων στο ύψος του «Ερρίκου Ντυνάν» αποδοκίμασαν την Γερμανίδα καγκελάριο με φωνές, ενώ κάποιοι από αυτούς πέταξαν και μπουκάλια.




Την ίδια στιγμή, χρήση χημικών σε περιορισμένη έκταση έγινε από τις δυνάμεις των ΜΑΤ πίσω από το φράχτη επειδή πολίτες τον έσπρωχναν, με κίνδυνο να καταρρεύσει.




Μάλιστα, οι πολίτες υποδέχτηκαν με ναζιστικές σημαίες και χαιρετισμούς την Άνγκελα Μέρκελ.







Με κάθε τρόπο δείχνουν την οργή τους για την Άνγκελα Μέρκελ και τη χώρα που εκπροσωπεί οι συγκεντρωμένοι στο Σύνταγμα, λίγη ώρα μετά την άφιξη της γερμανίδας Καγκελαρίου στη χώρα μας.

Στο βίντεο που ακολουθεί εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ διαμαρτύρονται καίγοντας μια ναζιστική σημαία κοντά στο φράχτη που έχει στηθεί στη Βασιλίσσης Σοφίας.




Από τα ρούχα του, κυριολεκτικά, βγήκε νωρίτερα ένας άντρας ο οποίος αποφάσισε να διαδηλώσει με τον δικό του τρόπο και κυκλοφορούσε γυμνός μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη.

'







Φιλική και συγκρατημένα αισιόδοξη εμφανίστηκε η Άνγκελα Μέρκελ στις κοινές δηλώσεις μες τον Α. Σαμαρά. Η γερμανίδα καγκελάριος δήλωσε ότι βλέπει φως στο τούνελ, ότι ελπίζει πως η Ελλάδα θα ξεπεράσει την κρίση, όπως και ελπίζει ότι θα μπορέσει να παραμείνει στο ευρώ.

Οι Έλληνες ματώνουν αλλά είναι αποφασισμένοι να μείνουν στο ευρώ, σημείωσε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, τονίζοντας ότι «η δημοσιονομική προσαρμογή είναι και δική μας προτεραιότητα, όχι μόνο υποχρέωση λόγω μνημονίου».

«Ο ελληνικός λαός περνά δύσκολες ημέρες και έχει εξαντλήσει την αντοχή του. Χρειάζονται μέτρα που θα δώσουν ελπίδα» ανέφερε από την πλευρά του στην γερμανίδα καγκελάριο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Η κατάσταση στην πλατεία Συντάγματος δεν είχε τεθεί υπό έλεγχο μέχρι τις 5 το απόγευμα, με τον πετροπόλεμο και τη ρίψη χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης να συνεχίζεται ανάμεσα στις δυνάμεις των ΜΑΤ και ομάδας κουκουλοφόρων στους γύρω δρόμους περιμετρικά της πλατείας.






Ο πετροπόλεμος συνεχίστηκε μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη
Στη διάρκεια των επεισοδίων, ασθενοφόρο και δύο μοτοσικλέτες του ΕΚΑΒ εισήλθαν στην πλατεία Συντάγματος, παρείχαν πρώτες βοήθειες σε άτομα που βρίσκονταν στο κέντρο της πλατείας, ενώ παρέλαβαν τουλάχιστον έναν τραυματία.











Συνολικά προσαγωγές 217 ατόμων και 24 συλλήψεις έγιναν σήμερα στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, κατά τη διάρκεια των οποίων έγινε πετροπόλεμος και ρίψη χημικών, στιγματίζοντας για άλλη μία φορά μία αρχικά ειρηνική διαμαρτυρία.










Σοβαρό τραυματισμό υπέστη ένας αστυνομικός στα επεισόδια στο κέντρο, που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης με αφορμή την επίσκεψη της γερμανίδας καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός υπέστη ρήξη σπλήνας και μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Και μην ξεχνιόμαστε, αυτά θα είναι τα νέα μέτρα...
Από: http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε εδώ τα σχόλιά σας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επικοινωνήστε μαζί μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης