Κυλιόμενο κείμενο

Προτού τα μάτια μπορέσουν να δουν, => Πρέπει να έχουν μάθει να μη δακρύζουν!... Προτού τo αφτί μπορέσει ν ‘ακούσει,=> Πρέπει να έχει χάσει την ευαισθησία του!... Προτού η φωνή μπορέσει να μιλήσει,=> Πρέπει να έχει γίνει ανίκανη να πληγώσει!... Προτού η καρδιά μπορέσει ν’ αγαπήσει,=> Πρέπει να έχει μάθει να μην πονάει!... Μόνο τότε τα μάτια θα μπορούν να δούνε την αλήθεια, το αυτί να την ακούσει, η καρδιά να αγαπήσει κάθε κρίκο της αλυσίδας του μικρόκοσμου, και η γλώσσα θα μπορεί να μιλήσει χωρίς να πληγώσει ούτε έναν απ' αυτούς τους κρίκους του μικρόκοσμου. "Μοναχικός Λύκος" - Μιχάλης I. Γκουντέβενος

Αποποίηση ευθύνης...

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ… , => Δεν ήμαστε δημοσιογραφική σελίδα, και ως εκ τούτου δεν επαληθεύουμε τα θέματα, απλά κάνουμε αναμετάδοση θεμάτων, ειδήσεων, videos, κλπ. και όχι ρεπορτάζ. Για παράπονα, ενστάσεις ή αντιρρήσεις απευθυνθείτε στην ΕΝΕΡΓΗ πηγή της είδησης που υπάρχει στο τέλος κάθε Ανάρτησης και κάθε θέματος (Ο διαχειριστής: Μιχάλης I. Γκουντέβενος)

''Πάμε στοίχημα''

Αγαπητοί αναγνώστες

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ… , => Στείλτε τις απόψεις σας, την ιστορία σας, το θυμό σας, τα παράπονά σας, τα δικάσας θέματα στο email μας: mc-goud@hotmail.com, και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε... ( δεν χρειάζεται να εγγραφείτε!...) (Μιχάλης I. Γκουντέβενος - Διαχειριστής)...

Σχόλια από "Μοναχικός Λύκος"


Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" θεωρεί αυτονόητο ότι όλοι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα σχολιασμού, κριτικής και ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θα θέλαμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν θα δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, ή υβριστικού, ή προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.

Επίσης, σύμφωνα με τις αρχές μας, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Οπότε, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" δεν θα δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τον εκάστοτε συντάκτη τους και το περιεχόμενό τους δε συμπίπτει κατ' ανάγκην με την άποψη της σελίδας μας.


Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Τσίπρας: Αυτός ο προϋπολογισμός θα αναθεωρηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ που θα διώξει την τρόικα

- Επίθεση στην κυβέρνηση και στον υπουργό Οικονομικών από τον Αλέξη Τσίπρα

"Ο προϋπολογισμός δε θα αναθεωρηθεί από την τρόικα αλλά από τον ΣΥΡΙΖΑ που θα διώξει την τρόικα μέσα στους επόμενους 6 μήνες"
- "Για να κρατήσετε τη χώρα στο ευρώ, εξαφανίσατε το ευρώ από τη χώρα"
- "Ποιον σώσατε; Οι άνθρωποι πεθαίνουν από τις αναθυμιάσιες από τα μαγκάλια"
- Τα μεσάνυχτα η ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό του 2014
- ΔΕΙΤΕ THΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ


Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ομιλία του στη Βούλη κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον προϋπολογισμό του 2014 εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση και τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

«Σήμερα συζητάμε για το παρόν και το μέλλον της χώρας. Συζητάμε για ζωές που σβήνουν στο σκοτάδι με κομμένο το ρεύμα της ύπαρξής τους. Η χώρα βρίσκεται σε ανθρωπιστική κρίση και καλούμαστε να προβληματιστούμε αν αυτή είναι άραγε μια φυσιολογική χώρα, όπως είπε ο πρωθυπουργός ή μήπως είμαστε μπροστά στην κορύφωση μιας προδιαγεγραμμένης πορείας», τόνισε πριν λίγο στη συζήτηση του προϋπολογισμού ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Δήλωσε ότι η ψήφιση του προϋπολογισμού είναι ο δρόμος της συνέχισης της καταστροφής και του κατευνασμού των ισχυρών και σημείωσε ότι ποτέ άλλοτε η χώρα δεν είχε βρεθεί σε τέτοια κατάσταση και ότι το Μνημόνιο ήταν μια τραγωδία για τη χώρα. "Το μνημόνιο δεν είναι το ευτυχέστερο κείμενο όπως είπε ο Στουρνάρας αλλά κατέστρεψε τη χώρα και θα μείνει στην ιστορία! Η χώρα ολόκληρη βρίσκεται στη ζώνη του λυκόφωτος. Υπάρχουν τεράστιες πολιτικές ευθύνες γι' αυτό" είπε.

«Μας λέτε ότι σώσατε τη χώρα. Μα ποιον ακριβώς σώσατε;», αναρωτήθηκε.

"Οι άνεργοι και οι συνταξιούχοι στη χώρα είναι ένα εκατομμύριο περισσότεροι, από τους εργαζόμενους.. 4,6 εκ. άνθρωποι είναι στο σύνολο οι άνεργοι και οι συνταξιούχοι όταν οι εργαζόμενοι είναι 3,6 εκατομμύρια είπε ο ίδιος.

"Το success story είναι φύκια και μεταξωτές κορδέλες"

Και συνέχισε λέγοντας "κάποιοι δηλώνουν και οι υπερήφανοι... θεωρούν πως έχουν φέρει τη χώρα στο σωστό δρόμο!".

"Για να κρατήσετε την Ελλάδα στο ευρώ, εξαφανίσατε το ευρώ από την Ελλάδα" σημείωσε.

"Οι πλειστηριασμοί είναι σχέδιο της τρόικας... "

Πρότεινε διαγραφή του χρέους και είπε "δε χρωστάμε μόνο εμείς προς τρίτους, χρωστάνε και τρίτοι προς εμάς".

"Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ αποσκοπεί στην δίκαιη έξοδο από την κρίση και ανασυγκρότηση της χώρας. Σχέδιο για βιώσιμη ανάπτυξη της οικονομίας και βιώσιμο πλεόνασμα".

Αναφέρθηκε στη λίστα Λαγκάρντ λέγοντας "τα κουκουλώσατε.. Βγάλατε μονο τον Παπακωνσταντίνου να φταίει! Ούτε ένα ευρώ δεν έχει εισπραχτεί από τη λίστα Λαγκάρντ". Το ίδιο ανέφερε και για τις offshore εταιρίες.

"Κλείνετε νοσοκομεία και πανεπιστήμια ενώ δώσατε εκατομμύρια για συμβούλους..." τόνισε.

"Σας καλωσορίζουμε στο ρεαλισμό κ. Στουρνάρα"

Σε κάποιο σημείο της ομιλίας του τόνισε επίσης: "Θα διαπραγματευθούμε μια βιώσιμη λύση για να διαγραφεί μεγάλο μέρος του χρέους. Εμαθα ότι το είπατε και εσείς κ. Στουρνάρα στην Λιμπερασιόν. Σας καλωσορίζουμε στον ρεαλισμό. Το success story είναι φύκια και μεταξωτές κορδέλες. Η λύση που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή: Διαγραφή χρέους, μορατόριουμ στην αποπληρωμή του υπολοίπου και ρήτρα ανάπτυξης".

"Ο ΣΥΡΙΖΑ θα διώξει την τρόικα"

Αφού παρούσιασε συνοπτικά το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάκαμψη της χώρας και για "βιώσιμο" πλεόνασμα, ολοκλήρωσε την ομιλί ατου λέγοντας "Αυτός ο προϋπολογισμός δε θα αναθεωρηθεί μέσα στους επόμενους έξι μήνες από την τρόικα αλλά από τον ΣΥΡΙΖΑ που θα διώξει την τρόικα".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε εδώ τα σχόλιά σας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επικοινωνήστε μαζί μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης