Κυλιόμενο κείμενο

Προτού τα μάτια μπορέσουν να δουν, => Πρέπει να έχουν μάθει να μη δακρύζουν!... Προτού τo αφτί μπορέσει ν ‘ακούσει,=> Πρέπει να έχει χάσει την ευαισθησία του!... Προτού η φωνή μπορέσει να μιλήσει,=> Πρέπει να έχει γίνει ανίκανη να πληγώσει!... Προτού η καρδιά μπορέσει ν’ αγαπήσει,=> Πρέπει να έχει μάθει να μην πονάει!... Μόνο τότε τα μάτια θα μπορούν να δούνε την αλήθεια, το αυτί να την ακούσει, η καρδιά να αγαπήσει κάθε κρίκο της αλυσίδας του μικρόκοσμου, και η γλώσσα θα μπορεί να μιλήσει χωρίς να πληγώσει ούτε έναν απ' αυτούς τους κρίκους του μικρόκοσμου. "Μοναχικός Λύκος" - Μιχάλης I. Γκουντέβενος

Αποποίηση ευθύνης...

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ… , => Δεν ήμαστε δημοσιογραφική σελίδα, και ως εκ τούτου δεν επαληθεύουμε τα θέματα, απλά κάνουμε αναμετάδοση θεμάτων, ειδήσεων, videos, κλπ. και όχι ρεπορτάζ. Για παράπονα, ενστάσεις ή αντιρρήσεις απευθυνθείτε στην ΕΝΕΡΓΗ πηγή της είδησης που υπάρχει στο τέλος κάθε Ανάρτησης και κάθε θέματος (Ο διαχειριστής: Μιχάλης I. Γκουντέβενος)

''Πάμε στοίχημα''

Αγαπητοί αναγνώστες

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ… , => Στείλτε τις απόψεις σας, την ιστορία σας, το θυμό σας, τα παράπονά σας, τα δικάσας θέματα στο email μας: mc-goud@hotmail.com, και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε... ( δεν χρειάζεται να εγγραφείτε!...) (Μιχάλης I. Γκουντέβενος - Διαχειριστής)...

Σχόλια από "Μοναχικός Λύκος"


Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" θεωρεί αυτονόητο ότι όλοι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα σχολιασμού, κριτικής και ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θα θέλαμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν θα δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, ή υβριστικού, ή προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.

Επίσης, σύμφωνα με τις αρχές μας, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Οπότε, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" δεν θα δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τον εκάστοτε συντάκτη τους και το περιεχόμενό τους δε συμπίπτει κατ' ανάγκην με την άποψη της σελίδας μας.


Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ - ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ


Καλωσορίσατε στα ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ, τον ελληνικό διαδικτυακό ιστότοπο της ELINA FINANCIAL SERVICES για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, τον νόμο Κατσέλη και όλα τα χρηματοοικονομικά και τραπεζικάθέματα.

Χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι σε συνεργασία με δικηγόρους

Από τον Ιούνιο του 2006 που ιδρύθηκε το γραφείο μας, εξειδικευόμαστε στη ρύθμιση τραπεζικών χρεών ή στην ολική αποπληρωμή τους με ένα νέο δάνειο, το οποίο έχει καλύτερους όρους. Από τον Σεπτέμβριο του 2010, με την θέσπιση του νόμου Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά εξειδικευτήκαμε στην υπαγωγή στον νόμο Κατσέλη και βοηθήσαμε επιτυχώς πολλά υπερχρεωμένα νοικοκυριά να ρυθμίσουν τα χρέη τους και ναπροστατεύσουν τις πρώτες κατοικίες τους από πλειστηριασμό.
Περισσότερα για τους στόχους και το όραμα μας καθώς και για τους λόγους που υπερέχουμε επιλέγοντας ΕΤΑΙΡΙΑ.

Ρύθμιση τραπεζικών οφειλών για ιδιώτες ή επιχειρηματίες

Ειδικευόμαστε στην τακτοποίηση ή αποπληρωμή ή ρύθμιση τραπεζικών οφειλών πιστωτικών καρτών και δανείων για ιδιώτες (υπερχρεωμένα νοικοκυριά) ή επιχειρηματίες. Με διαφορετικές υπηρεσίες καλύπτουμε τόσο τις περιπτώσεις που υπάγονται στο νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά (νόμος Κατσέλη ή νόμος 3869/10) όσο και αυτές που δεν υπάγονται. Περισσότερα για τον νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά επιλέγοντας ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗ (3869/10). Περισσότερα για την ρύθμιση οφειλών επιλέγοντας ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

Τραπεζικά δάνεια για ιδιώτες ή επιχειρηματίες (στεγαστικά, επιχειρηματικά κτλ.)

Με εξειδίκευση στα τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες, βοηθούμε στην επίτευξη του δανεισμού σας με τους καλύτερους όρους και προϋποθέσεις. Περισσότερα για τα τραπεζικά δάνεια επιλέγοντας ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

Άρθρα / Νέα / Ειδήσεις

Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικά από τα σημαντικότερα πρόσφατα σχετικά άρθρα / νέα / ειδήσεις που αφορούν τα Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά, τον Νόμο Κατσέλη και όλα τα θέματα Ρυθμίσεων Οφειλών:

ΝΟΜΟΣ 4161/13 - Πρόγραμμα διευκόλυνσης ενήμερων δανειοληπτών (14/06/2013)

Δευτέρα, 01/07/2013
Στη διάθεσή μας πλέον υπάρχει ο νέος νόμος που καθορίζει ένα πρόγραμμα διευκόλυνσης για ενήμερους δανειολήπτες ή για δανειολήπτες που δεν έχει γίνει καταγγελία ακόμα στις οφειλές τους. Αφορά μόνο στις οφειλές που έχουν προσημείωση στην κύρια κατοικία του οφειλέτη, είτε είναι στεγαστικά είτε καταναλωτικά είτε επισκευαστικά δάνεια. Ο Νόμος 4161/13 έχει πλεονεκτήματα συγκρίνοντάς τον με το Νόμο Κατσέλη όπως πχ, καταφέρνει να λύσει το πρόβλημα του εγγυητή: Με την υπαγωγή του οφειλέτη στο πρόγραμμα διευκόλυνσης, οι εγγυητές δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα. Φυσικά, έχει και σχετικά μειονεκτήματα, όπως ότι δεν πραγματοποιείται κούρεμα της οφειλής.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επιλέξτε ΝΟΜΟΣ 4161/13 - Πρόγραμμα διευκόλυνσης ενήμερων δανειοληπτών

Αλλαγές στο ΝΟΜΟ Κατσέλη 3869/10 με τον νέο ΝΟΜΟ 4161/13 (14/06/2013)

Δευτέρα, 01/07/2013
Ο Νόμος 4161/13, εκτός από το Πρόγραμμα Διευκόλυνσης για Ενήμερους Δανειολήπτες, προβλέπει καιαλλαγές στο Νόμο Κατσέλη 3869/10. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επιλέξτε Αλλαγές στο Νόμο Κατσέλη 3869/10 με τον Νόμο 4161/13

Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά: Παράταση της αναστολής πλειστηριασμών μέχρι 31/12/2013

Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012
Σε νέο πάγωμα των κατασχέσεων / πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας από την 1η Ιανουαρίου 2013 και για έναν χρόνο (μέχρι 31/12/2013) προχωρά η κυβέρνηση. Η ρύθμιση περιλαμβάνεται σε Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που κατατέθηκε χθες (17/12/2012) στη Βουλή.
Για περισσότερα άρθρα, νέα και ειδήσεις για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, τον νόμο Κατσέλη, τις ρυθμίσεις οφειλών, τα διάφορα δάνεια και την ρύθμιση τους, τις τράπεζες και πολλά άλλα σχετικά ζητήματα παρακαλούμε επιλέξτε ΑΡΘΡΑ / ΝΕΑ / ΕΙΔΗΣΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε εδώ τα σχόλιά σας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επικοινωνήστε μαζί μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης