Κυλιόμενο κείμενο

Προτού τα μάτια μπορέσουν να δουν, => Πρέπει να έχουν μάθει να μη δακρύζουν!... Προτού τo αφτί μπορέσει ν ‘ακούσει,=> Πρέπει να έχει χάσει την ευαισθησία του!... Προτού η φωνή μπορέσει να μιλήσει,=> Πρέπει να έχει γίνει ανίκανη να πληγώσει!... Προτού η καρδιά μπορέσει ν’ αγαπήσει,=> Πρέπει να έχει μάθει να μην πονάει!... Μόνο τότε τα μάτια θα μπορούν να δούνε την αλήθεια, το αυτί να την ακούσει, η καρδιά να αγαπήσει κάθε κρίκο της αλυσίδας του μικρόκοσμου, και η γλώσσα θα μπορεί να μιλήσει χωρίς να πληγώσει ούτε έναν απ' αυτούς τους κρίκους του μικρόκοσμου. "Μοναχικός Λύκος" - Μιχάλης I. Γκουντέβενος

Αποποίηση ευθύνης...

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ… , => Δεν ήμαστε δημοσιογραφική σελίδα, και ως εκ τούτου δεν επαληθεύουμε τα θέματα, απλά κάνουμε αναμετάδοση θεμάτων, ειδήσεων, videos, κλπ. και όχι ρεπορτάζ. Για παράπονα, ενστάσεις ή αντιρρήσεις απευθυνθείτε στην ΕΝΕΡΓΗ πηγή της είδησης που υπάρχει στο τέλος κάθε Ανάρτησης και κάθε θέματος (Ο διαχειριστής: Μιχάλης I. Γκουντέβενος)

''Πάμε στοίχημα''

Αγαπητοί αναγνώστες

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ… , => Στείλτε τις απόψεις σας, την ιστορία σας, το θυμό σας, τα παράπονά σας, τα δικάσας θέματα στο email μας: mc-goud@hotmail.com, και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε... ( δεν χρειάζεται να εγγραφείτε!...) (Μιχάλης I. Γκουντέβενος - Διαχειριστής)...

Σχόλια από "Μοναχικός Λύκος"


Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" θεωρεί αυτονόητο ότι όλοι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα σχολιασμού, κριτικής και ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θα θέλαμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν θα δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, ή υβριστικού, ή προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.

Επίσης, σύμφωνα με τις αρχές μας, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Οπότε, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" δεν θα δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τον εκάστοτε συντάκτη τους και το περιεχόμενό τους δε συμπίπτει κατ' ανάγκην με την άποψη της σελίδας μας.


Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

«ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ θα μαραζώσουν χωρίς ενότητα της Κεντροαριστεράς»

Χριστοφιλοπούλου: Πρέπει να βγάλουμε τα κομματικά μας καπέλα

«ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ θα μαραζώσουν χωρίς ενότητα της Κεντροαριστεράς»«Είτε το ΠΑΣΟΚ είτε η ΔΗΜΑΡ είτε άλλα μικρά σχήματα θα μαραζώσουν» χωρίς την αναγέννηση και την ενότητα της Κεντροαριστεράς, τονίζει σε συνέντευξή της στη διαδικτυακή τηλεόραση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Εύη Χριστοφιλοπούλου. 

«Το μεγάλο θέμα είναι η ενότητα και επειδή η ενότητα αυτή μέχρι τις ευρωεκλογές δεν πρόκειται να επιτευχθεί, μετά τις εκλογές πρέπει να γίνουν πολύ σημαντικές προσπάθειες μιας ενότητας που θα ξεπεράσει τα σημερινά πολιτικά σχήματα και να πάμε σε μια αναγέννηση της κεντροαριστεράς. Αν δεν γίνει αυτό, είτε το ΠΑΣΟΚ, είτε η ΔΗΜΑΡ, είτε άλλα μικρά σχήματα, θα μαραζώσουν γιατί θα έχει μαραζώσει ο χώρος. Η Ελλάδα χρειάζεται μια υγιή και μεγάλη κεντροαριστερά. Τη χρειάζεται στην προσπάθεια της επόμενης μέρας», σημειώνει η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

«Πρέπει να βγάλουμε τα κομματικά μας καπέλα, να αφήσουμε πίσω τις προσωπικές μας φιλοδοξίες, να κοιτάξουμε τη χώρα και τον πολιτικό μας χώρο» σημειώνει και προσθέτει: «Είναι αλήθεια όμως ότι το ΠΑΣΟΚ υποχωρεί, έχει υποστεί πολύ μεγάλα τραύματα πολιτικά όχι μόνο γιατί σήκωσε μόνο του για ένα μεγάλο διάστημα όλο μεγάλο βάρος της επιβίωσης της χώρας στην Ευρωζώνη... Αλλά στη μεγάλη υπευθυνότητα που έδειξε έκανε και λάθη. Σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία αυτά τα λάθη μέτρησαν. Και μέτρησαν και γιατί έκανε πολιτικές που ήταν πέρα από τον πυρήνα των δικών του αξιών».

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Χριστοφιλοπούλου τονίζει ότι «με ένα τέτοιο κόμμα, όπως είναι ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορώ ως πολιτικό στέλεχος, ως στέλεχος της Κεντροαριστεράς, με τίποτε να βρω πεδίο για προγραμματική συμφωνία. Δεν το βλέπω και επειδή κάναμε ένα λάθος, την προγραμματική συμφωνία που έγινε μεταξύ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, δεν την κάναμε πριν μπούμε πιο ενεργά στην κυβέρνηση, παρά δύο μήνες μετά. Αυτό ήταν πολύ μεγάλο λάθος. Λάθος που μας στοίχισε, δεν πρέπει να ξαναγίνει. Για να πάμε σε νέα προγραμματική συμφωνία μετά τις εθνικές εκλογές, αυτή πρέπει να είναι από πριν, να είναι συγκεκριμένη και πρέπει να φαίνεται τι δίνει ο ένας χώρος, τι προσφέρει ο ένας χώρος συγκυβέρνησης και τι ο άλλος».

Σύμφωνα με την κ. Χριστοφιλοπούλου, «η Γερμανία και οι άλλες συντηρητικές χώρες επέβαλαν αυτή την πολιτική της σκληρής λιτότητας. Άρα οι ευρωεκλογές που έρχονται, πέρα από το ΠΑΣΟΚ, ευρύτερα για την κεντροαριστερά, τη σοσιαλδημοκρατία, το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό κόμμα είναι ένα μεγάλο στοίχημα ελληνικό αλλά και ευρωπαϊκό: Να υπάρχει ενδυνάμωση των Σοσιαλιστών και των Σοσιαλδημοκρατών στο ευρωκοινοβούλιο έτσι ώστε να αλλάξει η ευρωπαϊκή πολιτική. Να φύγουμε από την Ευρώπη της λιτότητας και να πάμε στην Ευρώπη της ανάπτυξης και του κοινωνικού κράτους».

Αναφορικά με τα θέματα της αρμοδιότητάς της η κ. Χριστοφιλοπούλου σημειώνει ότι μετά τη μεγάλη μεταρρύθμιση της Διαύγειας, το υπουργείο προχωρά στη δεύτερη φάση: Στη νέα Διαύγεια, που αυτή τη στιγμή είναι σε πιλοτική μορφή, μέχρι τον Ιούνιο θα ξεκινήσει και στο το άνοιγμα των δεδομένων. Στόχος είναι «να υπάρξει μια εύχρηστη μηχανή αναζήτησης. Να μπορείτε εσείς που είστε δημοσιογράφος, εγώ, ο κάθε πολίτης, να κοιτάξει, να βάλει τις λέξεις που τον ενδιαφέρουν, να μην ψάχνει σε εκατ. αποφάσεις αυτό που θέλει, και να διευκολύνονται έτσι και οι έλεγχοι από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους και από τους πολίτες. Δηλαδή ο πολίτης θα μπορεί πιο εύκολα να ελέγξει τη Διοίκηση».

Ερωτηθείσα, τέλος, για την κινητικότητα και τη διαθεσιμότητα στο δημόσιο, η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης σημειώνει ότι έχει επιτευχθεί ο στόχος των 25.000 μετακινήσεων, αλλά και της αποσύνδεσης της κινητικότητας από τη διαθεσιμότητα.

Πηγή http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε εδώ τα σχόλιά σας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επικοινωνήστε μαζί μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης