Κυλιόμενο κείμενο

Προτού τα μάτια μπορέσουν να δουν, => Πρέπει να έχουν μάθει να μη δακρύζουν!... Προτού τo αφτί μπορέσει ν ‘ακούσει,=> Πρέπει να έχει χάσει την ευαισθησία του!... Προτού η φωνή μπορέσει να μιλήσει,=> Πρέπει να έχει γίνει ανίκανη να πληγώσει!... Προτού η καρδιά μπορέσει ν’ αγαπήσει,=> Πρέπει να έχει μάθει να μην πονάει!... Μόνο τότε τα μάτια θα μπορούν να δούνε την αλήθεια, το αυτί να την ακούσει, η καρδιά να αγαπήσει κάθε κρίκο της αλυσίδας του μικρόκοσμου, και η γλώσσα θα μπορεί να μιλήσει χωρίς να πληγώσει ούτε έναν απ' αυτούς τους κρίκους του μικρόκοσμου. "Μοναχικός Λύκος" - Μιχάλης I. Γκουντέβενος

Αποποίηση ευθύνης...

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ… , => Δεν ήμαστε δημοσιογραφική σελίδα, και ως εκ τούτου δεν επαληθεύουμε τα θέματα, απλά κάνουμε αναμετάδοση θεμάτων, ειδήσεων, videos, κλπ. και όχι ρεπορτάζ. Για παράπονα, ενστάσεις ή αντιρρήσεις απευθυνθείτε στην ΕΝΕΡΓΗ πηγή της είδησης που υπάρχει στο τέλος κάθε Ανάρτησης και κάθε θέματος (Ο διαχειριστής: Μιχάλης I. Γκουντέβενος)

''Πάμε στοίχημα''

Αγαπητοί αναγνώστες

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ… , => Στείλτε τις απόψεις σας, την ιστορία σας, το θυμό σας, τα παράπονά σας, τα δικάσας θέματα στο email μας: mc-goud@hotmail.com, και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε... ( δεν χρειάζεται να εγγραφείτε!...) (Μιχάλης I. Γκουντέβενος - Διαχειριστής)...

Σχόλια από "Μοναχικός Λύκος"


Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" θεωρεί αυτονόητο ότι όλοι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα σχολιασμού, κριτικής και ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θα θέλαμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν θα δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, ή υβριστικού, ή προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.

Επίσης, σύμφωνα με τις αρχές μας, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Οπότε, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" δεν θα δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τον εκάστοτε συντάκτη τους και το περιεχόμενό τους δε συμπίπτει κατ' ανάγκην με την άποψη της σελίδας μας.


Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Σούλτς: «Θα πάρω πρωτοβουλίες υπέρ της Ελλάδας στην επόμενη Σύνοδο Κορυφής»




Διαδοχικές συναντήσεις με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους πολιτικούς αρχηγούς είχε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, που βρίσκεται στην Αθήνα. 


Κατά τη συνάντησή του με τον κ. Παπούλια δήλωσε ότι «θλίβεται που γίνεται πάρα πολύς λόγος για την Ελλάδα, αλλά ποτέ για τους Έλληνες». Πρόσθεσε πως επιθυμία του είναι να αποκτήσει η Ευρώπη πρόσωπο ενώ προανήγγειλε ισχυρές πρωτοβουλίες υπέρ της Ελλάδας στην επόμενη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου..

Τη θέση ότι η Ευρώπη αλλάζει «με μια αναπτυξιακή λογική και όχι με μια λογική τιμωρητική» διατύπωσε ο Αντώνης Σαμαράς μετά τη συνάντησή του με τον κ. Σουλτς. Στο πλαίσιο αυτών των αλλαγών θα πρέπει να κινηθούμε και εμείς, είπε ο κ. Σαμαράς, επισημαίνοντας ότι δεν πρέπει να μπούμε σε έναν επικίνδυνο λαϊκισμό, ο οποίος δεν θα φέρει καμία αλλαγή.
Τσίπρας: το ευρώ δεν έχει ιδιοκτήτες και ενοικιαστές
Κατά τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε την άποψη ότι η κινδυνολογία των τελευταίων ημερών σχετικά με την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ αναπαράγεται από πολιτικές δυνάμεις που παίζουν παιχνίδια με τη φωτιά και από κερδοσκόπους.
Ο κ. Τσίπρας δε δίστασε πετάξει το γάντι στον κ. Σουλτς, λέγοντας πως  «η ευρωζώνη δεν έχει ιδιοκτήτες και ενοικιαστές» και πως «όλα τα μέλη της ευρωζώνης είναι ισότιμα μέλη και θα πρέπει από κοινού να εργαστούν προκειμένου να αντιμετωπιστεί μια κρίση που έχει πανευρωπαϊκές διαστάσεις».
Μάλιστα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως «το ελληνικό πρόβλημα δεν είναι μια ελληνική ιδιαιτερότητα, αλλά εντάσσεται μέσα στο συνολικό ευρωπαϊκό πλαίσιο, συνεπώς η κρίση είναι ευρωπαϊκή και όχι ελληνική».
Βενιζέλος: Η δανειακή σύμβαση είναι γήπεδο διαρκούς διαπραγμάτευσης
«Η δανειακή σύμβαση και γενικότερα το ευρωπαϊκό πλαίσιο είναι κάτι το δυναμικό, είναι ένα γήπεδο διαρκούς διαπραγμάτευσης», επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντησή του με τον κ. Σουλτς.

«Ξέρουμε να κάνουμε τη διαπραγμάτευση αυτή, έχουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, το σχέδιο αυτό οδηγεί στο να κρατήσουμε όλα τα θετικά της δανειακής σύμβασης και βεβαίως να ανατρέψουμε τα αρνητικά, ανατρέποντας την ύφεση και ανακόπτοντας την ανεργία»,
 διαβεβαίωσε ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος τόνισε πως οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την ανάπτυξη και της ενίσχυση της απασχόλησης είναι συγκεκριμένες.
Μάλιστα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεσμεύθηκε να αποστείλει στον κ. Σουλτς όλα τα έγγραφα που έχει απευθύνει στον κ. Μπαρόζο και τους άλλους ευρωπαϊκούς θεσμούς, με τη πολύ συγκεκριμένη πρόταση του ΠΑΣΟΚ για το τι πρέπει να γίνει.
«Όχι λόγια, αλλά συγκεκριμένες, οργανωμένες και αποτελεσματικές παρεμβάσεις, για τον άνεργο, για την ανάπτυξη, για την εθνική οικονομία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος.
Ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου ετοιμάζεται μάλιστα, όπως είπε, να παρέμβει στην επόμενη συνάντηση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις 23 Μαΐου και να παρουσιάσει πολλές σημαντικές ιδέες για την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή.
Από την πλευρά του ο κ. Σουλτς ανέφερε ότι «όλοι στην Ευρωπαϊκή Ένωση γνωρίζουν το τεράστιο επίτευγμα, την υπηρεσία που προσέφερε το ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα. Γνωρίζουμε επίσης ότι το κόμμα ανέλαβε τις ευθύνες του. Αυτό εκτός Ελλάδος όλοι το γνωρίζουν και νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να το επισημάνω», πρόσθεσε.
Κουβέλης: Επιτακτική ανάγκη μια προοδευτική κυβέρνηση
Την ανάγκη μια προοδευτικής κυβέρνησης με συγκεκριμένο πολιτικό περιεχόμενο, επεσήμανε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Ο κ. Κουβέλης χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός ότι οι αρχηγοί των ευρωπαϊκών κρατών και τα θεσμικά όργανα της Ευρώπης αποφασίζουν και μιλούν για την Ελλάδα, χωρίς την Ελλάδα ενώ επισήμανε τη δραματική απουσία ενός αναπτυξιακού πακέτου για την Ελλάδα
«Η κατάσταση αυτή τροφοδοτεί την ανεργία που πλήττει ιδιαίτερα τους νέους και τις νέες, με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς να είναι απόντες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.
Από την πλευρά του ο κ. Σουλτς εξέφρασε τη βαθύτατη ανησυχία του για την κατάσταση στην χώρα και δεσμεύτηκε να βοηθήσει από τη θεσμική του θέση για την προοπτική ανάπτυξης και την ύπαρξη μέτρων για τη στήριξη των νέων ανέργων στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε εδώ τα σχόλιά σας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επικοινωνήστε μαζί μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης