Κυλιόμενο κείμενο

Προτού τα μάτια μπορέσουν να δουν, => Πρέπει να έχουν μάθει να μη δακρύζουν!... Προτού τo αφτί μπορέσει ν ‘ακούσει,=> Πρέπει να έχει χάσει την ευαισθησία του!... Προτού η φωνή μπορέσει να μιλήσει,=> Πρέπει να έχει γίνει ανίκανη να πληγώσει!... Προτού η καρδιά μπορέσει ν’ αγαπήσει,=> Πρέπει να έχει μάθει να μην πονάει!... Μόνο τότε τα μάτια θα μπορούν να δούνε την αλήθεια, το αυτί να την ακούσει, η καρδιά να αγαπήσει κάθε κρίκο της αλυσίδας του μικρόκοσμου, και η γλώσσα θα μπορεί να μιλήσει χωρίς να πληγώσει ούτε έναν απ' αυτούς τους κρίκους του μικρόκοσμου. "Μοναχικός Λύκος" - Μιχάλης I. Γκουντέβενος

Αποποίηση ευθύνης...

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ… , => Δεν ήμαστε δημοσιογραφική σελίδα, και ως εκ τούτου δεν επαληθεύουμε τα θέματα, απλά κάνουμε αναμετάδοση θεμάτων, ειδήσεων, videos, κλπ. και όχι ρεπορτάζ. Για παράπονα, ενστάσεις ή αντιρρήσεις απευθυνθείτε στην ΕΝΕΡΓΗ πηγή της είδησης που υπάρχει στο τέλος κάθε Ανάρτησης και κάθε θέματος (Ο διαχειριστής: Μιχάλης I. Γκουντέβενος)

''Πάμε στοίχημα''

Αγαπητοί αναγνώστες

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ… , => Στείλτε τις απόψεις σας, την ιστορία σας, το θυμό σας, τα παράπονά σας, τα δικάσας θέματα στο email μας: mc-goud@hotmail.com, και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε... ( δεν χρειάζεται να εγγραφείτε!...) (Μιχάλης I. Γκουντέβενος - Διαχειριστής)...

Σχόλια από "Μοναχικός Λύκος"


Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" θεωρεί αυτονόητο ότι όλοι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα σχολιασμού, κριτικής και ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θα θέλαμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν θα δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, ή υβριστικού, ή προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.

Επίσης, σύμφωνα με τις αρχές μας, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Οπότε, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" δεν θα δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τον εκάστοτε συντάκτη τους και το περιεχόμενό τους δε συμπίπτει κατ' ανάγκην με την άποψη της σελίδας μας.


Σάββατο 5 Μαΐου 2012


Πρωτοσέλιδα εκλογικού Τύπου με επανεκκίνηση της Δημοκρατίας

Οι εκλογές της 6ης Μαΐου και τα σενάρια για την επόμενη ημέρα των εκλογών κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων εφημερίδων με έμφαση την ανατροπή του πολιτικού σκηνικού.
Πιο αναλυτικά στα κεντρικά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων καταγράφονται οι νέες εξλιξεις..:
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Αύριο... γυρίζει σελίδα η Ελλάδα...- Ισχυρή εντολή στον Αντ. Σαμαρά "να τα αλλάξει όλα" ".
ΒΡΑΔΥΝΗ της Κυριακής: " Νέα Δημοκρατία- Ψήφος νίκης ψήφος ελπίδας- Ο λαός εμπιστεύεται τον Αντώνη Σαμαρά. Οι Ελληνες επιθυμούν σταθερότητα και προοπτική. Αυτοδύναμη κυβέρνηση για να .....
βγούμε από το τέλμα. Εφτασε η ώρα για μια πολιτική ανάπτυξης"
ΕΘΝΟΣ της Κυριακής: "Η μεγάλη απόφαση Ευρώ και σταθερότητα ή ακυβέρνητη Πολιτεία. Οι εκτιμήσεις για την 6η Μαΐου και τα σενάρια της επόμενης μέρας"
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ της Κυριακής: "Οταν ο Μιχαλολιάκος προλόγιζε "το αστραφτερό σκοτάδι του εωσφόρου"!!!- Οι "ανορθόδοξες" ποιητικές... ανησυχίες του ΓΓ της Χρυσής Αυγής"
ΕΣΤΙΑ: "Ώρα ευθύνης για τους πολίτες- Τι διακυβεύεται στις αυριανές εκλογές"
Η ΕΠΟΧΗ: "ΣΥΡΙΖΑ ζήτημα ζωής και αξιοπρέπειας"
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Τα "κλειδιά" της κάλπης- Τα ποσοστά των κομμάτων και ο συσχετισμός δυνάμεων καθορίζουν την επόμενη μέρα"
Η ΝΙΚΗ: "Το "θρίλερ" της κάλπης και ο εφιάλτης της δραχμής. Η πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της Μεταπολίτευσης"
Κυριακάτικη ΑΥΓΗ: "Αν όχι τώρα, πότε... Η Αριστερά υπάρχει και είναι εδώ για να σταθεί εμπόδιο στην εξαθλίωση και να σφραγίσει τη νέα εποχή, τη νέα μεταπολίτευση".
Κυριακάτικη ΑΥΡΙΑΝΗ: "Μοναδική εγγύηση σταθερότητας ο Αντώνης Σαμαράς- Για να μη μείνει ακυβέρνητη η χώρα και πάμε ολοταχώς σε χρεοκοπία"
Κυριακάτικη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Τι θα συμβεί, αν... Τα μυστικά των κομματικών παρασκηνίων λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η μάταιη προσπάθεια του Βενιζέλου να ξεκολλήσει από το 15%. Το καλό, το κακό και το ευτυχές σενάριο για τον Αντ. Σαμαρά"
Κυριακάτικος ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Το ΚΚΕ δεν μπορούν να το βάλουν στο χέρι- Δήλωση της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ για την αντιΚΚΕ παρέμβαση του Κων. Μητσοτάκη"
Ο ΛΟΓΟΣ της Κυριακής: "Η οργή του λαού φοβίζει τους... μεγάλους. "Στο κόκκινο" τα κομματικά επιτελεία μέχρι την τελευταία στιγμή"
ΤΑ ΝΕΑ: "Η ώρα των πολιτών- Με το σκληρό δίλημμα -παραμονή στο ευρώ ή χρεοκοπία- προσέρχονται στις κάλπες οι ψηφοφόροι, στην πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων δεκαετιών, που θα κρίνει την πορεία της χώρας"
ΤΟ ΠΑΡΟΝ της Κυριακής: "Κάλπες τρόμου- Αγωνία και αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα. Ποια κόμματα απειλούνται με ανατροπές και διασπάσεις".
ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: "Η πρωτιά της Ν.Δ. εγγύηση διακυβέρνησης. Το στοίχημα της κάλπης και η ανάγκη στα σταθερότητα"
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: "Εν βρασμώ ψυχής- Ξεσπάει άγρια στις κάλπες ο κόσμος για το Μνημόνιο- Νύχτα τρόμου με γκάλοπ ακυβερνησίας. Μεγάλες δυσκολίες ΠΑΣΟΚ-ΝΔ στη συσπείρωση της κομματικής βάσης"
ΤΟ ΑΡΘΡΟ: "Οι εκλογές φεύγουν, το Μνημόνιο μένει. Η καυτή λίστα Παπαδήμου για τα νέα μέτρα που υποχρεούνται να πάρει η κυβέρνηση"
ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: "Ιδού όσα κρύβουν οι κάλπες! Οσα θα διαβάσετε στις "μέσα" σελίδες είναι οι πραγματικές πληροφορίες της τελευταίας στιγμής. Για να ξέρετε τι θα ακούσετε μόλις τελειώσουν οι εκλογές"
REAL NEWS: "Αλλάξτε πολιτική! Η Ελλάδα στέλνει μήνυμα στην Ευρώπη. Το εκλογικό αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου καταλύτης διεργασιών και εξελίξεων στις Βρυξέλλες και την Αθήνα"
FREE SUNDAY: Εκλογές 2012- Η περιπέτεια αρχίζει. Ολα τα σενάρια για την αβέβαιη επόμενη μέρα. Η κρίση θα έχει διάρκεια. Το δεύτερο κύμα της ανασύνθεσης του πολιτικού σκηνικού".
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΕΞΠΡΕΣ: "Η ύφεση και η φορολογία "πνίγουν" τις επιχειρήσεις. Σε διακοπή εργασιών προχώρησαν 68.000 επιτηδευματίες στο πρώτο 4μηνο εφέτος"
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Διπλό εκλογικό στοίχημα για το ευρωπαϊκό μέλλον. (Ευρωζώνη) Οι αναμετρήσεις στη Γαλλία και την Ελλάδα δρομολογούν ραγδαίες εξελίξεις"
ΚΕΡΔΟΣ: "Κυβέρνηση με προοπτική θέλει ο επιχειρηματικός κόσμος. Η πολιτική αστάθεια φοβίζει την αγορά και τις ελληνικές επιχειρήσεις"

Από: Ξυπνήστε ρε ! ____ Το Πρώτο Ελεύθερο Δημοκρατικό Μπλογκ της Χώρας: Πρωτοσέλιδα εκλογικού Τύπου με επανεκκίνηση της Δημοκρατίας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε εδώ τα σχόλιά σας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επικοινωνήστε μαζί μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης