Κυλιόμενο κείμενο

Προτού τα μάτια μπορέσουν να δουν, => Πρέπει να έχουν μάθει να μη δακρύζουν!... Προτού τo αφτί μπορέσει ν ‘ακούσει,=> Πρέπει να έχει χάσει την ευαισθησία του!... Προτού η φωνή μπορέσει να μιλήσει,=> Πρέπει να έχει γίνει ανίκανη να πληγώσει!... Προτού η καρδιά μπορέσει ν’ αγαπήσει,=> Πρέπει να έχει μάθει να μην πονάει!... Μόνο τότε τα μάτια θα μπορούν να δούνε την αλήθεια, το αυτί να την ακούσει, η καρδιά να αγαπήσει κάθε κρίκο της αλυσίδας του μικρόκοσμου, και η γλώσσα θα μπορεί να μιλήσει χωρίς να πληγώσει ούτε έναν απ' αυτούς τους κρίκους του μικρόκοσμου. "Μοναχικός Λύκος" - Μιχάλης I. Γκουντέβενος

Αποποίηση ευθύνης...

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ… , => Δεν ήμαστε δημοσιογραφική σελίδα, και ως εκ τούτου δεν επαληθεύουμε τα θέματα, απλά κάνουμε αναμετάδοση θεμάτων, ειδήσεων, videos, κλπ. και όχι ρεπορτάζ. Για παράπονα, ενστάσεις ή αντιρρήσεις απευθυνθείτε στην ΕΝΕΡΓΗ πηγή της είδησης που υπάρχει στο τέλος κάθε Ανάρτησης και κάθε θέματος (Ο διαχειριστής: Μιχάλης I. Γκουντέβενος)

''Πάμε στοίχημα''

Αγαπητοί αναγνώστες

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ… , => Στείλτε τις απόψεις σας, την ιστορία σας, το θυμό σας, τα παράπονά σας, τα δικάσας θέματα στο email μας: mc-goud@hotmail.com, και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε... ( δεν χρειάζεται να εγγραφείτε!...) (Μιχάλης I. Γκουντέβενος - Διαχειριστής)...

Σχόλια από "Μοναχικός Λύκος"


Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" θεωρεί αυτονόητο ότι όλοι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα σχολιασμού, κριτικής και ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θα θέλαμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν θα δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, ή υβριστικού, ή προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.

Επίσης, σύμφωνα με τις αρχές μας, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Οπότε, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" δεν θα δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τον εκάστοτε συντάκτη τους και το περιεχόμενό τους δε συμπίπτει κατ' ανάγκην με την άποψη της σελίδας μας.


Δευτέρα 14 Μαΐου 2012


Ξανά στο επίκεντρο του Eurogroup η Ελλάδα


Μετά τους ανώτατους κοινοτικούς αξιωματούχους, αλλά και εκπροσώπους κυβερνήσεων της Ευρωζώνης, τη «σκυτάλη» παίρνει το Eurogroup, το οποίο αναμένεται να απευθύνει προειδοποίηση στην Ελλάδα, συνδέοντας την εφαρμογή του.... προγράμματος με τη συνέχιση της στήριξης προς τη χώρα μας. Πηγές από τις Βρυξέλλες αλλά και από τη Φρανκφούρτη, δηλαδή από την έδρα της ΕΚΤ και «βάση» πολλών οικονομικών αναλυτών και συμβούλων κυβερνήσεων όπως η γερμανική, τόνιζαν μέχρι την τελευταία ώρα πως στο αποψινό Εurogroup δεν μπορεί να ληφθεί οποιαδήποτε σημαντική απόφαση, τουλάχιστον όχι μέχρι να σχηματιστεί κυβέρνηση στην Ελλάδα, ενώ αρκετοί Ευρωπαίοι αξιωματούχοι θα έχουν την προσοχή τους στραμμένη στο Προεδρικό Μέγαρο για να διαπιστώσουν εάν τελικώς η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Αριστερά θα σχηματίσουν κυβερνητικό συνασπισμό.

Οι Ευρωπαίοι υπουργοί οικονομικών θα ζητήσουν ανάλυση της πολιτικής κατάστασης στη χώρα μας από τον υπηρεσιακό υπουργό Οικονομικών Φίλιππο Σαχινίδη καθώς και ενημέρωση για την πορεία ανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών τραπεζών.

Θα συζητηθεί επίσης το μείζον πρόβλημα των ημερών, αυτό του ομολόγου των 435 εκατ. ευρώ που δεν συμμετείχε στο PSI και λήγει αύριο Τρίτη 15 Μαΐου. Ο κ. Σαχινίδης αναμένεται να τους καταθέσει την πρότασή του για πληρωμή του ώστε να μην μπει η χώρα σε «τεχνική πτώχευση» τη στιγμή που υπάρχει πολιτική αστάθεια.

Σε κάθε περίπτωση στην συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης θα γίνει πολιτική συζήτηση, ενώ θεωρείται πολύ πιθανό ότι θα υπάρξει και δήλωση για τη χώρα μας. Εναλλακτικά, ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ θα παρουσιάσει τη θέση του Eurogroup για την Ελλάδα, με τις πιθανότητες να συγκλίνουν στο ό,τι θα απευθύνει μια αυστηρή προειδοποίηση προς τη χώρα μας.

Γερμανία, Ολλανδία και Φινλανδία είναι οι χώρες που υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα δεν θα πρέπει να πάρει ούτε ένα επιπλέον ευρώ, εάν δεν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τις συμφωνίες με τους Ευρωπαίους ταγούς, την ώρα που ο ίδιος ο επικεφαλής του Eurogroup ζητά από τους εταίρους να κάνουν υπομονή, μέχρι να σχηματιστεί κυβέρνηση, έστω κι αν χρειαστεί να γίνουν νέες εκλογές.

Μάλιστα, με συνέντευξή του στο περιοδικό Der Spiegel, o κ. Γιούνκερ τάσσεται υπέρ της άποψης ότι πρέπει να δοθεί πρόσθετος χρόνος στην Ελλάδα, προκειμένου να πετύχει τους δημοσιονομικούς της στόχους.

Εκείνο που δεν λέγεται όμως αλλά υπονοείται, είναι πως οι Ευρωπαίοι – και το ΔΝΤ όπως φάνηκε από τις τελευταίες δηλώσεις κορυφαίων στελεχών του – ίσως τελικά και να είναι διατεθειμένοι να δώσουν στην Ελλάδα και στη νέα κυβέρνηση – όποτε προκύψει – «ανάσες». Δηλαδή ένα ή δύο χρόνια παράταση στην κάλυψη του στόχου μείωσης του ελλείμματος στο 3% του ΑΕΠ…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε εδώ τα σχόλιά σας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επικοινωνήστε μαζί μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης